A

Teğmen
28 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
12 yıl
Asus V GEN Z77 Mİ YOKSA Asrock fatal1ty z77 pro MU
Arkadaşlar anakart seçiminde kararsız kaldım. acaba hangisini tavsiye edersiniz dolarda 1.80 altına inmişken. teşekkrler
A
16 yıl
Gigabyte 780G-DS3H kullanan, sorun ve çözümler
öncelikle arkadaşlar mutlaka kartın biosunu uptade edin. yoksa dvi çıkışından görüntü alamazsınız. üç adet bu karttan aldım arkadaşlara. aynı sorun var. biosu güncelleyince zate menü sistemide değişiyor. ıgp 3200 oyun konusunda işi görür bir performans sunmakta. oyunları alt çözünürlükte çalıştırmakta. hemen hemen her oyun oynanabiliyor. denediklerimin arasında sorun çıkartan olmadı. kartın genel yapısı gerçekten başarılı ve kaliteli.açılışı intel anakartlara göre biraz yavaş. bip sesini duyup ekrana görüntü gelmesi nedense uzun geldi bana. tam fiyat performans ürünü. kuzey köprüsü iyi ısınmakta. intel q6600 den sonra 9550 biraz yavaş kalıyor. inteldeki perfonmasnı göremedim. ama fiyatları işlemcilerin iyi. şuan 180 dolar civarında olduğu düşünülürse 9550. sorun ve çözümleri görüşelim
A
16 yıl
gigabyte p35dq6 overlock yardım
bios açılınca oc yapmak için ve ayarlamaları yapmak için gerekli olan bir tuş vardı onu hatırlayamadım. yardımcı olacak arkadaşlar çok teşekkürler.
A
16 yıl
74 gb raptor hakkında yorumlarınız
arkadaşlar 10000 rpm lik 74 gb raptor almayı düşünüyorum. kullanan varmı yorumlarınız nelerdir. benim düşüncem iki tane alıp raid0 yapıp uçmak. şuna 120 samsungları raid yaptım. fakat raptorların daha hızlı olacağı gerçek. eğer kullanan arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim. perfonmansı nedir? ne kadar ses yapmaktadır? raid0 da performansı nedir?
A
16 yıl
BEDAVA türkiye içi ev-iş aramaları ayrıntılar içeride
kurtulalım çok pahalı ev telefonu faturasından.arkadaşlar programı indiriyorsunuz. 30 ytl ye kontör alıyorsunuz. türkiye içindeki telekom numaralarını sınırsız bedava arayabiliyorsunuz. cep telefonlarının türkiye için dk ortalama 20 kuruş. tabiki birçok yurt dışı telefon numarasını aramak da bedava. .kontör satış işlemlerini gerçekleştiriyorum ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.
A
16 yıl
internet üzerinden türkiye içi arama bedava
arkadaşlar programı indiriyorsunuz. 30 ytl lik kontör alıyorsunuz. türkiye içindeki telekom numaralarını SINIRSIZ BEDAVA arayabiliyorsunuz. cep telefonlarının türkiye için dk ortalama 20 kuruş. tabiki birçok yurt dışı telefon numarasını aramak da bedava. kurtulalım çok pahalı ev telefonu faturasından.kontör satış işlemlerini gerçekleştiriyorum ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum.
http://www.voipwise.com/en/index.html
A
16 yıl
msı 8800 oc edition elimdeki kaç mb
arkadaşlar aldığım ekan kartını inceleyip kç mb olduğunu söylerseniz sevinirim
http://forum.donanimhaber.com/m_18720157/tm.htm
forumda söyledim.satışta arkadaşlar tam olarak anlayamadı. ona göre satış yapacağım
A
17 yıl
acil linux kurulu pc ye xp kurmak ve hd yi tanıtmak
yeni dizüstü aldım ve kendim kurmak istedim. öncelile bilgisayarı açtığımda linux çalışıyordu.cd den boot ettim. sonra xp yüklemey başladı.ama xp yi kurmak için enter basın seçeneğinden sonra harddisk bulunamadı iletisi çıkıyor ve kurulmuyor. linux ten dolayı hd yi görmüyor ne yapmam gerekir. nasıl hy göstereceğim teşekkürler
A
17 yıl
kingston khx1200 (9600) neden 6400 olarak görür
yeni aldığım kingston khx1200 mhz (9600)leri pc 800 mhz olarak default ayarlarında görmekte idi. oc ile rahatlıkla 1200 mhz yaptım. fakat cpuz de elde ettiğim değerler kingstonun verdiği değerler değil. 5 5 5 15 olması gerekirken 5 8 8 28 di. işlemcim q6600. 2.66 ghz oc değeri 3.2 ghz.ancak bu şekilde ramleri 1200 mhz kullanabildim. cpuz yi ekleyeyim. acaba bir yanlışlık varmı? hala cpuz de 6400 modeli olarak görünmekte
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
17 yıl
gigabyte p35-dq6 driver problemi
p35-dq6 anakrtın driverlerını yüklememe rağmen maalesef xp anakartı tanımıyor. everestte anakartın marka ve modeli gözükmüyor. sitesinde de yeni driver karı yok. biosa baktım ve onu güncelledim ama hala değişen bir durum söz konus değil. acaba bu analartı kullanan varsa yardımı olabilirmi. hatta yeni bios tan sonra bilinmeyen donanım çıktı. driver cd sinden dahil bulamadım. güncellemeden de birşey çımadı. nasıl halleceğiz anlamadım. sistemim:q6600 2X1 gb kinston 800 ekran kartı 8800 gts.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.