M

Yarbay
26 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 ay
Hey siri dediğimde karşılık vermiyor
Selam arkadaşlar. Bi ara hey siri dediğimde hıhı gibi bir ses çıkarıyordu dinlediğini belirten. Bu ayar nasıl yapılır acaba bilen var mı?
M
6 ay
65 inç uygun fiyatlı TV tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar, mutlaka 65 inç olacak tv bakıyorum evde Google chromecast var ayrıca ses sistemim var. yani smart özellikleri olmasa da olur önemli olan görüntü kalitesi.

Fiyat aralığı en fazla 20 bine kadar çıkabilirim qledler sanırım en iyileri fakat bütçeyi aşıyor maalesef.siz ne önerirsiniz?
M
4 yıl
Epic games kendini güncelleme hatası delirtmeli!
Akşamdan beridir beleş gta 5 tayfasına bende katılmak istedim ama. Şu epic games denen program yordu beni kendini güncelleme hatası alıyorum sebebi ne olabilir?
M
4 yıl
Bu sistemden ne olur / ne olmaz?
Selam arkadaşlar, 3-4 sene önce kurduğum sistemim buydu

İntel i5 4590 işlemci
8gb ram 
Gigabyte h97-d3h anakart 
Samsung evo Ssd 
Corsair spec 02 kasa 
Vs 650 power 
(ekran kartı yok maalesef dahili)
Su an malum virüs muhabbeti evden çıkamıyoruz. En azından euro truck simulator 2, gta 5 VS. gibi oyunlar oynanır mı? ekran kartı alabilirim onun dışında masraf yapmak istemiyorum nasıl durumlar sizce?
M
4 yıl
Samsung galaxy note 8 den sonra hangisi?
Arkadaşlar bugüne kadar hep note serisi kullandım, Note 8 cihazımı değiştirmek istiyorum artık, malum note 10 plus 9-10 bin bu paraları asla vermem, ama alıştık tabi note serisine note 10 lite varmış sanırım sizce nasıl? O olmasa da 3-4 bin civarı ne önerirsiniz?
M
4 yıl
0.99 kredi 2000 lira masraf
Vakıfbank 90.000 ihtiyaç kredisi başvurusu yaptım, 36 ay 0.99 faiz veriyor ama masraf fazla değil mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
90.000\u0027e kadar otomatik Preimum tercihi
Selamlar öncelikle,

1 aydır araba bakıyorum, şimdiye kadar Opel Astra j 1.4 T, Golf 6 falan baktım. Otomatik olması şart, sonra preimumlara bakmaya başladım, Audi a3, bmw 1 serisi (2010 ve yakın modeller), bu araçlarla ilgili pek bilgim yok. Audi S-tronic bmw zf kullanıyor sanırım. Audi Şanzumanı sıkıntılı gibi, Hangi modeli alınır sorun çıkarmaz bilmiyorum. Yılda 10.000 km anca yaparım.

Veya hiç maceraya girmeden tekrar Astra gibi araçlara mı bakayım dersiniz? Onlarda da temiz Cosmo 90.000 civarı alınabiliyor.
M
4 yıl
55.000-65.000 arası otomatik hb tavsiye
Selam arkadaşlar, otomatiği sağlam dizel benzinli farketmez araç arıyorum. İçimden geçenler ise;

Opel Astra j
Mazda 3
Honda jazz(cvt)
C4

Ne tavsiye edersiniz? Benzin-Lpg veya dizel olarak?
M
5 yıl
Altyapı yok 750 TL cayma bedeli istiyorlar!!
Fiber internet 100 mbit kullanıyordum, Taşındığım şehirde oturduğum binada fiber altyapı yok, adamlar bana adsl var onu vericez dediler 16 mbit. İtiraz ettim kapatma bedeli olarak da 750 tl cayma bedeli çıkarıldı.Bunun yasal prosedürü nedir?
M
5 yıl
SAMSUNG LEVEL U PRO VS SAMSUNG FLEX hangisi?
Arkadaşlar Samsung level u kullanıyorum, genelde spor için kullanıyorum, ses kalitesi oldukça vasat bunu satıp daha iyi bir kulaklık almayı düşünüyorum da ismini verdiğim iki model ihtiyacı görür mü, özellikle ses kalitesi bakımından? bu iki kulaklık arasında ses konusunda kalite farki var mı?

Veya 500 tlye kadar bunlar kadar kullanışlı, ses bas kalitesi tatmin edici kulaklık var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.