R

Yüzbaşı
26 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Intel Ekran Kartım Gözükmüyor
Merhaba Arkadaşlar;
kendime gecenlerde MSI NIGHTBLADE MI3 7RA-076XTR bilgisayarını aldım. bugun bütün driverları sorunsuz yüklerken sadece intele ait olanı yüklerken bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor hatasını alıyorum. ne yaptıysam intel ekran kartını bulamadım.
Şu an kullandığım monitörün sadece vga girişi var acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi veya bunun sorunu ne olabilir intel ekran kartı mı yok baska birsey mi derdi ne bunun kısaca. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
R
6 yıl
Belli Bir Süreden Sonra Laptop Kasmaya Başlıyor
Bilgisayarım zamanında yere cok kötü düştü ve ekran ile alt kasada yamulma olmuştu. Toshiba yetkili servisine verdim bana fan ile ekranı ekranı değiştirip verdiler geriye kalan şeylerde problem yokmuş fakat bilgisayarımın yere düşmeden önceki haliyle ciddi bir performans farkı var. Eskiden örneğin firefoxda 50 sekme acsam bana mısın demeyen pcde şimdi 2. sekmeyi acamıyorum ilk sekmede de yarım saatten sonra kasılmalar başlıyor ilginçtir pcde ne acarsam acayım belli bir süreden sonra kasılıyor fakat mause hareketinde en ufak kasılma olmuyor. Geriye kalan herşey agır cekimde hareket ediyor. Bilgisayarı kapatıp açtıgımda tekrar düzeliyor ardından tekrar aynı şeyler. Bilgisayarı tekrar teknik servise vericem gibi duruyor fakat istanbula yakın zamanda gidemem ve bulundugum sehirde de yetkili servisi yok ve bana bugünlerde lazım. O yüzden önce size sormak istedim.

Hdsentinel, aida64 gibi programlarla pcyi test ettim fakat donanımda en ufak hata bulunmuyor isterseniz sonucların resimlerini atabilirim. Son olarakta pcde nvidia yı görmüyor problem bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?nvidia da ne yazık ki driverını yükleyemiyorum kendi sitesinden indirdiğim pcnizde nvidia bulunmuyor diyor, toshiba dan indirmeye calıştıgımda yarıya gelmeden yuklenmesi iptal oluyor. hayır acaba Nvidia da düşmeden kaynaklı bir problemde olmuş olabilir mi ki? veya arkaplanda calısan cok mu gereksiz program var onları da bilmiyorum ki.
şimdi size tam olarak nelerin resmini atacağımı bilmediğim için resim eklemiyorum. şimdiden teşekkürler.
R
7 yıl
Toshiba Yetkili Servis
Arkadaslar laptopum darbe nedeniyle fan kısmında yamulma ve ekranın da tamamen bozulması nedeniyle yardımınızı istiyorum. İnternette arastırdım fakat yetkili servislere pek güvenemiyorum acıkcası. Acaba önerebileceğin bir yer var mı veya vatan bilgisayar teknik servisine mi götüreyim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.