Z

Binbaşı
22 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
338 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Z
8 yıl
LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar hazır PC almak istemiyorum rica edicem bana 4.500 liralık monitör ve aksesuarlar hariç bi sistem önerir misiniz.
GTX980ti lı bi sistem toplamak istiyorum ama oda fiyatı uçuruyor ne yapıcam anlamadım.
Ben bu PC'de 4K 2K oyun oynamıycam maksimum 1080p çözünürlükte oynıycam oyunları.
Rise of the tomb raider, Witcher 3 gibi oyunları Ultra ayarlarda kasmadan açacak bi sistem lazım.
Windows 10 da kurmak istiyorum içine yalnız bu işlerde pek bi bilgim yok hazır pc olsa onlarda kurulu oluyor ama toplamada nasıl yapıcaz anladım.Yardımlarınızı bekliyorum.
Z
9 yıl
PS4 UBİSOFT SERVER HATASI
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır Ubisoftun hiçbir oyununun ne multisine nede başka bi online özelliğine girebiliyorum en son AC:UNİTY yi aldım ondada aynı co-op a giremiyorum hiçbir şekilde nete baktığımda co-op oynayanlar var.Nedir bu sorunun sebebi.Şöyle bi hata alıyorum ubisoft serverları yanıt vermiyor diyor.Sırf bu yüzden Watch Dogs BAD BLOOD DLC sini aldığım halde oynayamadım.
Z
10 yıl
PS4 HATASI
Yaklaşık 2 ay önce gittigidiyor'dan PS4 aldım 2 aydır sorunsuz oyun oynadığım makinada 2 gündür şöyle bir sorun var.
Kendi kendine diski dışarı atıyor harddiskten oyun oynarken bile durup dururken içinde cd varmış gibi bip sesi çıkarıp dışarı cd atmaya çalışıyor.
İnternete baktığımda youtube da falan binlerce kişide aynı sorun olduğunu gördüm çözümleri falan da var.
Aynı sorunu yaşayan var mı varsa nasıl çözdünüz.Ben sorunu çözdüm ama 2 gün sonra tekrar yapmaya başladı aynı şeyi.Bu arada ürün Sony Türkiye garantili değil paralel ithalat garantili.
Z
10 yıl
WATCH DOGS PS4 FPS DÜŞME SORUNU (PS4)
Arkadaşlar ps4 e gelen son güncellemeden sonra oyun özellikle online modlara girdiğimde arada bir 20 FPSlere kadar düşüyor oyunu kapatmam gerekiyor aynı sorunu yaşayan var mı? Bu arada tomb raider da oynuyorum onda hiçbir sorun yok...
Z
10 yıl
SİSTEM TAVSİYELERİ YARDIM LÜTFEN
Resimde gördüğünüz sistemi toplamaya karar verdim.Resimde olanlara ek 8 GB ripjaws ram ve 1 TB HDD im var onlarda olacak sistemde.Bunlara ek 12cm 2 fan eklemeyi düşünüyorum.Olmayan yada şu olsa daha iyi olur dediğiniz birşey varsa lütfen belirtin teşekkürler herkese şimdiden.
< Resime gitmek için tıklayın >
Z
10 yıl
EKRAN KARTININ AŞIRI ISINMASI
Arkadaşlar 2 gün öncesinde saatlerde açık olduğu halde hiçbir sorunla karşılaşmadığım bilgisayarım kasma yapmaya başladı öyleki açılışta bile 2 kere anakart logosu görünüp sonra pc açılıyor.Ayrıca pc açıldıktan bir müddet sonra bilgisayar kasmaya başlıyor öyleki mouse bile zor ilerliyor.Sıcaklıklara baktığımda Ekran kartı sıcaklığını 61 gördüm yani sorun ekran kartında sonra gitti eski ekran kartımı taktım onda da aynı sorun olmaya başladı.Bir ayrıntı daha vereyim şöyle bir durum oluyor pc açılıyor masaüstüne geldiğimde sanki USB ye birşey takmışım çıkartmışım sonra tekrar takmışım gibi o malum ses geliyor.Windows 8 kullanıyorum.Lütfen yardımcı olun.Kasada 12 cm arka fan 8 cm 2 tane yan kapakta fan var.PSU yetmiyordur diye 2 fanı kapattım sorun hala devam ediyor.PSU 700 wat.

Sistemim:İntel 4 çekirdek 2.50 ghz işlemci
Nvidia GTX 650 ti 2gb ekran kartı
10 gb ram.
Z
11 yıl
Oyuncu bilgisayarı nasıl olmalı?
Arkadaşlar yakın zaman da kasayı değiştirmeyi düşünüyorum değiştirme sebebim başlıktan da anlaşılacağı üzere oyun makinası toplamak istemem.
Şu an kullandığım sistem de fena sayılmaz ama Ultra ayarlarda zorlanıyor bazı oyunlarda.Bana sistemimde yetersiz olanları söylerseniz çok iyi olur ona göre değişimler yapacağım yada komple makinayı sıfırdan kuracağım.Bir diğer soruda sizce İntel de mi kalayım yoksa AMD ye mi geçeyim?Teşekkürler şimdiden herkese.
Şu anki sistemim
-İntel Quad Core Q8300 2.50 Ghz
-Zotac nvidia Gtx 650 ti 2 gb 128 bit ekran kartı
-10 gb ddr3 ram
-x64 win 8 pro
Anakart:GIGABYTE
Ayrıca kasanın içinde 3 tane fan var ama öyle kaliteli üst düzey fanlar değil.
Z
11 yıl
Ekran kartı tavsiyesi
Arkadaşlar 4 gb ram,intel core2Quad CPU Q8300,2.50 ghz işlemcili,nvidia GTS250 1 gb 256 bit DDR3 ekran kartlı GİGABYTE EP45T-UD3LR DDR3 ana kartı olan 64 bit bir bilgisayarım var.
500 tl ye kadar bütçem var bana directx11 destekli son çıkan oyunları full ayarlarda kasmadan oynayabileceğim bir ekran kartı lazım nvidia olmalı tavsiyelerinizi bekliyorum? teşekkürler şimdiden.
Z
12 yıl
Yavru kedi 3-4 haftalık acil yardım!
Arkadaşlar dün akşam evimin önünde bir yavru buldum.Annesi bırakmış baya brkledim kinse gelmedi uzaktan.Aldım karton kutuya koydum.Havlularla sıcak tutmaya çalışıyorum uyuyor zaten sürekli.Günde 5 kere ılık süte karıştırdîğım bebelac ın meyve pürelerinden içiriyorum.Ilık suya batırdığim pamukla genital bölgelerine masaj yapiyorum.
Sorum
1-Hayvanın gözleri bir tuhaf tam açılmıyor aslında açabiliyor ama rengi bir tuhaf hareketleri de görmüyor gibi kör gibi sanki.İnsanların kullandığı damlalardan kullansam bir şey olur mu?
2-Biberonla mamasını içirirken çok çırpınıyor bağrıyor biberonu istemiyor zar zor yediriyorum nedendir?
3-Yıkamalı mıyım sizce.Üşür diye yıkamadım.
4-Kakasını yapmadı daha nedendir.Gazete parçaları serptim kutunun bir köşesine yapması için ama yapmıyor.Sadece çiş yaptı.

İlk defa kedi besliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sağolun şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.