M

Binbaşı
23 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
WoW Hayat Kolaylastiran Ipuclari - #2
Baska birine ihtiyac duymadan mount dusuren bosslara nasil en kisa sekilde ulasirim?

Su an mount dusuren raidleri goz onune alirsak (WoD haric) ihtiyacimiz olan;

- Bir adet level 90 karakter (Farmlamayi dusundugunuz raidlere gore 80 yada 85 de yeterli olabilir)

- Bir kerelik bize yardimci olabilecek tercihen yuksek level yuksek ilevel bir arkadas (Level 90 karakter ile tek basiniza da yapabilirsiniz)

Yapilacaklar;

1) Level 90 karakterinizle asagidaki orneklerdeki gibi bosslari mount dusuren boss a kadar temizliyoruz. (Solo yada birinin yardimi ile) Log out oluyoruz.

2) Mount u farmlayacak karakterimizi ilgili raid in onune, yakinina getirip log out oluyoruz.

3) Save i olan karakter ile premade bir grup aciyor ve "Auto invite" i tikliyoruz. Raid e cevirip ilgili zorluguda (10/25M, HC yada Normal) ayarliyoruz. (bkz. ornekler)

3) Save i olan karakterden logout olup mount u farmlayacak karakterimiz ile login oluyoruz. Premade finder a girip kendi actigimiz grup a dahil oluyoruz.

4) Raid e girip save i kabul ediyoruz. Eger zorluk degistirecekseniz liderlik gecene kadar bekleyip offline karakterinizi party den atip zorlugu degistirebilirsiniz. Sonrasinda premade i kapatin ki realm hopperlar rahat versin.

5) Alt karakterinizle her hafta save i extend edip (hard reset gelene kadar) bu sekilde farm a devam ediyoruz. Asagida favori raidler icin orneklere bakabilirsiniz.

Not: Mount drop sansi 10/25M e gore degismez.(Mountlar loot table da ayridir) Sadece bazi mountlar Normal modda da duserken bazilari icin Heroic sarttir.

Ornekler;

Firelands ----> 2 bossdan (Ragnaros ve Alysrazor) da mount dustugu icin sadece ilk 3 boss (Shannox, Beth'tilac ve Lord Rhyolith) u 10N da kesmek yeterli. Sonrasinda farm karakterinizle 10/25 N/HC kesebilirsiniz. Onemli not Ragnaros tum bosslar HC kesilmeden ortaya cikmaz. Tavsiyem N de devam etmeniz.

Icecrown Citadel ----> Alt karakter ile 10N modda 10 boss u kesmeniz yeterlidir.(heal boss u kesmek sart degil) Farm karakterinizle 25M N girip iceride LK icin 25HC e cevireceksiniz.

Ulduar ---> Yogg Saron a kadar Algalon haric tum bosslari 10N kesmeniz ve keeperlar ile konusmamaniz lazim. Mount 25M moddda dustugu icin farm karakteriniz ile girerken 25M yapmayi unutmayin.

Dragon Soul
----> Bu kisim biraz karisik. Toplam 3 mount var. Biri icin HC sart. Ilk 4 boss u 10N temizleyip gerisini farm karakterle Normal temizleyip son boss mountunu Normalde dusurup sonraki haftalarda full HC clear yapabilirsiniz. Zira DS de su an tum bosslari HC kesmeden Deathwing i HC kesemiyorsunuz. (Bir yontem var ama exploit e girdigi icin burada bahsetmeyecegim)

Throne of the Four Winds
----> Zaten tek boss var oncesinde. Yinede 10N da kesip save saklanabilir. Mount icin HC sart degil.

Throne of Thunder
----> Yine 2 drop var. 2. boss (Horridon) ve 6. boss ( ji-Kun) mount dusuruyor. Sadece ilk boss save i aradaki trashden dolayi cok vakit kazandirmayacaktir.
M
8 yıl
WoW Hayat Kolaylastiran Ipuclari - #1
Arkadaslarimizla sohbetlerde ortaya cikti. Surekli birlikte oynuyoruz ama bizim aramizda bile oyun icinde farkli yaptigimiz, bilmedigimiz isimizi kolaylastiran konular var. Baskalarinada faydasi olabilir dusuncesiyle burada da paylasalim.

Farkli realm / factionda olan karakterlerim arasinda gold aktarabilir miyim?

Bilinen ve daha mesakatli yontem : Gold u almak istedigimiz realmdeki karakterimizden trade chatde x reamlde su kadar gold karsiligi y reamlde bu kadar gold istiyorum gibi spam yapmak. Imkansiz mi degil ama denk getirmek zor. Heleki farkli faction ise hepten zor.

Kismen daha kolay ve kimseye ihtiyac duyulmayan yontem: Account bound olan battle petleri alip satmak. x reamldeki karakterinizde AH den peti alip ogreniyoruz. y reamldeki karakterimizde yeniden cage leyip (pet i collection tab inda bulup sag click > put in cage) satiyoruz. Oncesinde iki reamldeki AH yi biraz incelemek gerekebilir. Hizli satilacak ve cok pahali olmayan petleri tercih etmekde fayda vardir.
M
10 yıl
PuG Raid - Ninja Loot
Herkese selam,

Diger konu kilitlenmis dolayisi ile o konuda yorum yapmayacagim ama ozellikle PuG gruplar ile raid e giriyorsaniz dikkat etmeniz gerekenleri yazacagim;

Raid basinda ve / veya gerekirse ozel bir item dusuren boss oncesinde (mount vb.) Master looter olan kisiden acikca loot kurallarini tum raid e yazmasini isteyiniz. Bu asamada sivri zekali insanlar cikip MS > OS go go falan yazarsa sallamayin.

* Master looter kim ise o kisi tarafindan yazilmali
* Dogru loot ifadesi : MS > OS > RR and highest roll wins ( Main spec > Off spec > Raid roll - en yuksek atan kazanir) bu son ifade onemli zira sadece MS > OS bir loot ifadesi degil.
* Rezerve olan bir item varsa mutlaka belirtmesini isteyin.
* Group loot kullanildiginda mutlaka Need Before Greed talep edin en azindan kullanamayacagi item a need atamasinlar.


Bu birinin item i ninja lamasini engellemez ama bu ifadeleri soylemisse o item i soke soke geri alirsiniz ve duruma gore gecici ban bile yiyebilir.

Diger konu:http://forum.donanimhaber.com/m_92958742/tm.htm
M
10 yıl
#World of Warcraft - Faction \u0026 Race \u0026 Class \u0026 Specialization \u0026 Role Rehberi#
World of Warcraft evrenindeki “Faction”, “Race”, “Class” ve “Role” leri aciklarken gerek oyunun kendi ozelinde olan, gerekse RPG literaturunde gecen bazi ozel ifadeleri orijinal ingilizce isimleri ile kullanmayi tercih ettim. Kaynak olarak Blizzard in BattleNet World of Warcraft sayfasindaki "Game Guide" i ve "Wowhead" sitesi kullanilmistir.

Okuma kolayligi ve anlam butunlugu icin konuyu asagidaki basliklar uzerinden uzerinden takip edebilirsiniz. En altta yorum kisminda ise guncellemeler ve gerek gordugum bazi bilgiler yer alacaktir. Guncelleme gereken durumlarda bana Ozel Mesaj atilmasini rica ediyorum. Umarim yeni baslayan arkadaslara faydasi dokunur.






quote:


* Bilgiler Patch 5.4.2 ye gore hazirlanmistir.
M
10 yıl
Riot 25M HC Guild - (H) Twisting Nether
Herkese merhaba,

Riot Twisting Nether Realminde Horde olarak kendi capinda progress yapan casual - semi hardcore bir guild dir. Su an 13 /14 HC olan progressimiz devam ediyor. Hedefimiz yeni expansiondan once mutlaka content i tamamlamaktir.

Yeni paketde degisen zorluk ve oyuncu sayisi durumlarina gore kadro belirleme calismalarimizda suruyor. Klasina hakim, gerektiginde teori craft yapabilen, uyumlu ve raid e katkiada bulunabilecegini dusunen asagida ki diger ozelliklere sahip oyunculari guild imize bekliyoruz.

Ihtiyacimiz olan class ve specler : (Kirmizi olanlar kapali ama yuksek ilevel i tecrubeli kisiler icin istisna her zaman olabilir)

Death Knight
Blood
Frost / Unholy


Druid
Guardian
Restoration

Feral
Balance


Hunter
Marksmanship
Beastmaster / Survival

Mage
Fire
Frost
Arcane

Monk
Brewmaster
Windwalker
Mistweaver

Paladin
Protection
Retribution
Holy

Priest
Holy
Discipline
Shadow

Rogue
Subtlety
Combat
Assassination

Shaman
Enhancement
Elemental
Restoration

Warlock
Demonology
Affliction
Destruction

Warrior
Protection
Arms
Fury


Raid zamanlarimiz; Carsamba - Persembe - Pazartesi 21:00 - 00:00

Guildimiz su an tamamen Turk oyunculardan olusuyor ve oldukca keyifli bir ortam var.

Ilgilenenler bana battletag imden, forumdan ulasabilir. Mahfel#2130 Ayrica guild web sitemizden birde basvuru yapmanizi isteyecegiz. Oldukca basit bir basvuru formu bizim icin bazi seyleri kolaylastirmasi adina rica ediyoruz.

RIOT GUILD WEB SITESI
M
10 yıl
Cevap: PvP oynuyorum, eksiklerim neler
quote:

Orijinalden alıntı: Chakniarm

http://eu.battle.net/wow/en/character/outland/Coldlike/simple

Dün rastgele birisiyle 2v2 girdim ilk defa, 8 maçtan 6 tanesini kazandık ama tamamen yanımda ki adamın başarısıydı, dps monk. Tek oynasa bile yenerdi diyebilirim. Zaten ben Blood spec'inde girdim, tanklıyordum elemanı. Şimdi gerçek spec'imle oynamak istiyorum. Karakterim bu neyim eksik neyim fazla, stat, reforge vs. nedir bilmiyorum henüz, açıklarsanız sevinirim

Edit: Socket'lerime de bakarsanız çok memnun olurum, noxxic'den bakıp bir şeyler yapmaya çalıştım ama ne kadar doğru-yanlış bilmiyorum

2H Frost DK da mastery degil haste gitmen gerekir oncelikle. O yuzden stat onceligin buyuk olcude hatali. DW de mastery gidebilirsin.

Stat onceligin;

2H :
Expertise (3%+) >= Melee Hit (3%) > Strength > Haste > Crit > Mastery seklinde olmali.

DW:
Expertise (3%+) >= Melee Hit (3%) > Strength > Mastery > Haste > Crit

askmrrobot sitesinden su anki item larina gore uygun gem - enchant ve reforge tavsiyesi alabilirsin.
M
11 yıl
Halaa PvP Event - Mount
Herkese Merhaba,

Outland de Nagrand bolgesinde Halaa bolgesi vardir. Burada amac Halaa yi kontrol etmektir. Bunun icinde guardlari keser daha sonrada bolgede bekleyerek bayragi cevirirsiniz. Bu event sirasinda bolgede kestiginiz karsi faction oyunlari size bir token verir ve bu token ile de iki adet alinabilen mount var. Asagida mountlari ve kac token gerektirdigini gorebilirsiniz.

Su an Twisting Neather Realm inde (H) olarak oynuyorum. Ayni battle gruptan bir Ally Raid Leader ile bu organizasyonu yapacaginiz. Amacimiz Halaa da world PvP yaparak bu tokenlari toplamak ve mountlari almak. İletisim bilgilerim altta yer aliyor.


Mountlar :

Reins of the Dark War Talbuk --> 100 Battle Token - 20 Research Token

Reins of the Dark Riding Talbuk --> 70 Battle Token - 15 Research Token

Battle Token: PvP Token yukarida bahsi gecen
Research Token: Tum Nagranda da kesitiginiz bosslarda dusen 10 adet "Oshu'gun Crystal Powder" karsiliginda alinir.

BattleTag: Mahfel#2130
M
11 yıl
ICC 25 Glory - Mount Run [Week #1]
Herkese Selam,

Daha once forumda belirttigim gibi mount/Achv runlara ICC 25 ile basliyorum. Benim acimdan takibinin kolay olmasi icin openraid i kullanmaya karar verdim. Tamamen guvenilir bir site oldugunu belirterek ilgilenen arkadaslarin uye olmasini rica edecegim. Olusturdugum raid private oldugu icin diger openraid kullanicilari tarafindan gorulmeyecek ve forum aracigiliyle gelecek Turk oyunculara oncelik verilecektir.

Detaylarin hepsi Open raid sayfasinda belirtilmistir. Su an icin 25.06 - Sali gunu olarak dusunuyorum. Katilim durumuna gore otelenebilir veya iptal de edebilirim.


Edit: Son olarak pazar aksami ayni saate update ettim. Olmadi iptal edecegim.
Edit2: Raid iptaldir. Herkese tesekkurler

Open Raid Ana Sayfa
Raid ID


Orijinal Konu:http://forum.donanimhaber.com/m_76088023/f_//tm.htm#76088023
M
11 yıl
Achievement / Mount Raidleri - PvP Achv
Herkese Merhaba,

Su an Twisting Nether (H) - Chapullers guild inde Frost / Blood DK oynuyorum. Oyunda 280 gun+ zaman gecirmis biri olarak hem PvP hem PvE bakimindan yeterli zevki aldigimi dusunuyorum.

Bu sebeple kendimi pet,mount,transmorg set koleksiyonuna, pet battle a ve achievement a verdim. Bu ve diger konulardaki birikimim bosa gitmesin diye de tamamen zevk icin mumkun oldugunca her hafta mount dusermek ve/veya achievement almak icin haftalik eventler duzenlemek istiyorum. Bu amacda bir site zaten var aslinda (openraid) fakat elden geldigince Turk oyunculardan kurulu hem oyun hem sohbet tanisma vs. icin buraya foruma yazmayi uygun buldum.

Aklimdakiler asagiya yaziyorum farkli istek/oneri vb. gelirse de degerlendiririz. Klasik ve TBC yi kapsam disi biraktim simdilik zira hemen hemen her class bunlari zaten solo yapabiliyor.

* Glory of The Pandaria Hero --> Reins of the Crimson Cloud Serpent

* Glory of the Dragon Soul Raider --> Reins of the Twilight Harbinger

* Glory of the Cataclysm Raider --> Reins of the Drake of the East Wind

* Glory of the Firelands Raider --> Corrupted Egg of Millagazor

* Glory of the Icecrown Raider (10 player) --> Reins of the Icebound Frostbrood Vanquisher

* Glory of the Cataclysm Hero --> Reins of the Volcanic Stone Drake

* Glory of the Ulduar Raider (10 player) --> Reins of the Rusted Proto-Drake

Uzerine tiklayarak direk achv in wowhead linkini ve mountun 3D haline ulasabilirsiniz.

Not 1: WOTLK zamaninda 10 ve 25 Man achv leri ayri oldugu icin ikisinide ayri ayri yazmadim.
Not 2: Bazi raidlerde achv mount u disinda ayni zamanda rare dusen baska mountlar da var. Bunlar icin ayrica bir roll sistemi olacak. Istege gore sadece mount run da yapilabilir.
Not 3: PvP BG achiv leri icinde ayni sekilde yardimci olabilirim. Fakat Blizzard full premade i engelledigi icin cok kolay olmayacaktir.


Ilgi gorurse ne ala gormezse zaten yapacak birsey yok. Yapmak isteyipde ingilizcesi yeterli olmadigi yada grup bulamadigi icin yapamayanlara faydasi olmasi umidiyle...
M
17 yıl
Kasa onerisi
MErhaba;

200 $ a kadar kasa bakiyorum. Fiyattanda anlayacaginiz uzere para cok sorun degil. PSU suz olursa ayrica PSU tavisyeside isteyebilirim. Aslinda marka model kadar bana istanbul'da alabilecegim yeri doylemeniz cok onemli bugun yada yarin almam gerekiyor. Bu sebeple internet subeleri isimi gormez.
Yardimci olacaklara simdiden tsk...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.