N

Çavuş
11 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
Tecil bozup bedelli yapmak için başvurduğumda kaç ay sonra giderim? - 2021
Merhaba arkadaşlar, 2021 yılı içinde tecilimi bozup bedelli askerlik yapmak istiyorum. Ancak ne zaman tecilimi bozarsam x ay sonra giderim sorusunun cevabına ulaşamıyorum. İşyerinden tazminat almayı hedeflediğim için Eylülden sonra askerlik yerimin belirli olması 2021 bitmeden gitmek. Bu yüzden Benim yılın 2. yarısında askere gitmem için sizce ne zaman başvuru yapmam gerekir?
N
8 yıl
Yüksek Lisans Tercihi Yardım [Okan Üni vs Trakya Üni]
Arkadaşlar merhabalar,
Muhasebe ve Denetim üzerine düşünüyorum. Prestij olarak da hesaba katarsak sizce hangisini tercih etmemde yarar var görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
N
8 yıl
Paypal\u0027da param yok oldu acil yardım
Arkadaşlar, bana en son gelen miktarlar bunlar. hesabım en az 24 küsür olması gerekirken (resimdeki son alınanlarla) şuan 11 tl felan görünüyor.
üstelik 1,76 dolar çevirmeden öncede 11 tl görünüyordu. 1,76 doları tl ye çevirdim bakiyem artmadı aksine dolar kısmı sıfırlandı, tl bakiyesi aynı kaldı. Bu para nereye gitti ya hesap özetinde de bir halt yazmıyor. Kapatacam yoksa paypalı herifler soyguncu.
< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
4$\u0027a Ne Alabilirim ?
Entropay'de 4 dolarım var.
Sanal kart cvc olduğundan dolayı 3d secure işlemi yapılamıyor.
Yemeksepeti'nden bir şeyler alayım dedim 3d secure istedi.
Aliexpress olur yiyecek olur kargo dahil 11,85(şu an kuru)tl ye ne alabilirim arkadaşlar. Var mı iyi bi fikri olan?
N
10 yıl
Sivaslılar Buraya Türkümüze Destek !!!
Paylaşımlarınızı, beğeni ve yorumlarınızı bekliyoruz sevgili dostlar ..


Bülent Türkdoğan - Adamsın Sivaslı


m.youtube.com/watch?v=qjxwqGLKne8
N
10 yıl
Konu disina yorum yazamiyorum
Adminler cepten giriorum foruma hep giris yapili durumdayim diger yerere yorum yapabikiyorum konu disina yorum yaparken bi anda uye ol bu sayfaya izinin yok vs yaziyor ..?
N
11 yıl
Teknosa indirimli led ?
http://www.teknosa.com/urunler/110012641/samsung-42f5570-fhd-smart-led-lcd-tv

bu led'in indirimli olması garibime gitti.alıcaktım ama sorayım dedim. wifi özelliği görünmüyor özelliklerde ise "UE42F5070SS " adı altında özellik vermişler. bunun güvenilirliği nedir sizce arkadaşlar alınmalı mı ?
N
11 yıl
Avea inTouch acil yardım lütfen (Rootlu)
Beyler, telefonum avea inTouch, 5 ay önce aldım cihazım rootlu ve custom rom kurulu (orjinali 2.3.5, şuan 4.0.4) telefonumun performansı çok ama çok düşük. klavye bile kasıyor, uygulamalara giremiyorum bile.Artık telefonu kırmak üzereyim, lütfen yardımcı olun kurtaralım telefonu.
N
11 yıl
Kyk yurt başvurusunda yapılan hata !
Arkadaşım zonguldak işletme(i.ö) ye girdi bu yıl. biz ingilizce hazırlık var sanıyorduk ancak ikinci öğretime sonradan öğrendik ki ne isteğe göre nede zorunlu ingilizce hazırlık yokmuş.
soracağım soru ise şu ;
yurt başvurusu yaparken hazırlık sınıfı seçeneğini işaretledik. okulu kyk'yı felan aradık ama telesekreter hatalı işlemlerde bölgedeki yerden düzeltin diyor.
yapmamız gereken bir şey var mı yoksa "hazırlık" yazılmış olması sorun çıkarmaz mı ?
N
11 yıl
Tm-1 Tercih listesi (İst.için) ?
Tm-1 : 88.329

Tercihte istanbulda kalmak icin siralama ile ilgili bi dümen varmi ?..Mesela marmara isletmeyi one yazsam onun ihtimali daha mi yukselir ?..Soyle bi tercih listesi yaptim ; bu arada marmara yada istanbul iktisat istiyorum (iö farketmez) .. iktisatin gelme olasiligi siralamaya gore nedir gencler? Acikta kalirmiyim .

1)İstanbul İşletme ( 73.800 )
2) İstanbul İktisat iö ( 80.500)
3) Marmara İktisat iö ( 88.600)
4) Marmara isletme iö ( 89.700 )
...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.