Merhaba Arkadaşlar,

HTC HD2 telefonuma uzun bir süre önce android rom yüklemiştim ancak kullandığım rom biraz sıkıntı vermeye başlayınca artık dayanamadım ve yeni bir rom kurmak için kolları sıvadım. Telefonumda MAGDLR v1.13 ve clockworkmod recovery kurulu idi. hatırladığım kadarıyla güzel bir ROM bulup sd karttan yükleme yapmam yeterli olacaktı ( Bu arada class10 bir hafıza kartı aldım. 2 gb lık bir alanı ext4 yaptım).

Gel gelelim soruna;

Bir çok romda deneme yaptım ve durum şu: CWM den install from sd card seçeneği ile ROM u yükledikten sonra ROM yükleniyor telefon reboot edildiğinde HTC yazısında kalıyor sürekli yada sürekli buradan itibaren reset atıp aynı yere geliyor.

Birçok forumda araştırdım benzer sorunların çözümlerine baktım ama maalesef işin içinden çıkamadım. Telefonu pc ye bağlayıp boot.img yi flashlayın önerisinde kaldım. <waiting the device> hatasından kurtulamıyorum bu seferde. ne hikmetse eski kullandığım ROM u tekrar yükleyebiliyorum ama farklı bir ROM yükleyemiyorum. Eski ROM da çok kullanışlı değil maalesef.

Bana çok uzun gelen bir süredir bu sorunla uğraşıyorum. bu konuda bana destek olabilirseniz inanın çok mutlu olacağım. Mobil cihazlarda teknik bilgim çok fazla değil maalesef (hoş, olsaydı sorunu çözerdim ) Telefonsuz durum çok kötüymüş. acil yardımlarınızı bekliyorum.

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

NOT: Arkadaşlar konu pek ilgi çekici olmadı sanırım. Eğer bana yardım edebilecek bir kişi varsa emeğinin karşılığında makul bir rakam ödemeye hazırım. yeter ki derdime bir çare..