A

Yüzbaşı
30 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Samsung Knox 1 Sorunu
Note 5 cihazım önceden rootluydu ve Knox 1 halde şuan.Stock yazılım attım telefona fakat s health ve tarayıcı gizli mod sorun çıkarıyor.telefonu satmayı düşünüyorum.Bu sorunu giderebilir miyim?
A
7 yıl
Vodafone\u0027dan aranma sorunu
Arkadaslar 1 ay once hattimi turkcell den vodafone a tasidim. 4 gun oncesine kadar sıkıntı yoktu. 4 gündür Vodafone dan arama ve mesaj gelmiyor. Diger operatorlerden arama ve mesaj alabiliyorum. Aradiginiz kisiye ulasilamiyor diye mesaj geliyor arandigimda. Musteri hizmetlerini 10 defa aramisimdir. Surekli olarak en kisa zamanda Halledilecek, acil diye not dusuyorum falan yapiyorlar. Daha önce yasayan var midir bu sorunu? Onerisi olan var midir?
A
8 yıl
LG G4 H818P Dual sim
Arkadaşlar lg g4 h818 model kullanan var mı aranızda?. İntellicel garantili 2.el uygun fiyata almayı düşünüyorum.garantiden pek bi beklentim yok.telefonun h815'e göre sim kartından başka avantaj/dezavantajı var mıdır? Marshmallow güncellemesi sanırım gelmedi daha h818p modeline. Önerilerinizi alabilir miyim bu model hakkında?..
A
9 yıl
Samsung Galaxy NOTE 4 Teknik Servis Sorunu.
Benim telefonumda ilk aldığımda beri kamera odaklama sorunu vardı.Telefonu vodafone bayisinden aldım.Yazılımsaldır falandır düzelir dedim ve cihazın sorununun yazılmsal olmadığını anladım ve cihazı Erzurum başarı teknik servise verdim.

Telefonu 1 hafta sonra servisten teslim aldım.Telefonda kamera odaklama sorunu yoktu artık.Ama telefon verdiğim gibi değildi.Telefonun içini açıp işlemleri yaptıktan sonra telefonun içini kapattıklarında sağ alt kısımda silikon gibi bişey kalmış (yaklaşık 1 cm kadar) . Telefonu aldıktan 1 saat sonra götürdüm gösterdim ordaki bilgisayar başındaki bayana.Bayan bana ordaki siyah kısmı görmediğini söyledi.Teknik servisten yetkili kişiyle görüşebilmek istediğimi söyledim.Telefonu tamir eden arkadaşı çağırmaya gitti ve onun yerine oradaki müdür olduğunu söyleyen Selçuk bey geldi.Bana bu durumun düzeltilemeyeceğini ve bizim tarafımızdan yapılabilecek bişey olmadığını söyledi.

Müdürün bana tam olarak söylediği cümle;
'' Telefon sizin anlayamayacağınız şekilde ısıl işlemler görerek açılmaktadır.Telefonun sizin belirttiğiniz sorunu ya da başka bir sorunu yoktur. ''
Benim cevabım;
Buna bu kadar para veriyoruz.Ben bu cihazı nasıl verdiysem öyle alırım.Örneğin ben bu cihazı size tertemiz şekilde verdim.Bana 2,3 cm'lik çizikle verdiniz.Ben bu konuda hakkımı aramayacak mıyım.Yani size verdiğim cihazı verdiğim şekilde teslim almayacak mıyım.
Müdür;
'' Samsung'un yayınladığı genelgeye göre cihazın sorunu hallolduysa kozmetik olarak bu tür şöyler olabilir.Çok zor bir şekilde telefonun içi açılıp kapatılıyor.Siz sıfır cihaz arııyorsunuz.Sıfır cihaz almak için buraya cihaz bırakmayacaksınız. Müşteri hizmetlerini arayacaksınız ve sizin bayinize ben güvenmiyorum ben cihaz değişikliği istiyorum diye bildireceksiniz. ''
Ben:
Müşteri hizmetlerini aradığımda bana cihaz değikliği yapacaklar mı bu şekilde.Hayır.

Bu şekilde çıktım servisten.Buradaki samsung bayisine gittim ordaki yetkiliye olayı anlattım.Bana adam ben sizin yerinizde olsam mahkemeye verirdim dedi.Bende samsung sitesi başta olmak üzere sikayetvar.com,tüketici hakem heyeti'ne kadar şikayetlerimi ileteceğim.Cihaz değişimi ya da para iadesi isteyeceğim.

Görsellerle olayı daha iyi anlayacaksınız.Daha fazlaydı dışardaydı siyah kısım.Ben kendim çıkardım dışarıdaki siyah kısmı.Sanki uhunun donmuş hali gibiydi.



Paranla rezil olmak budur.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Bu bölüme bakan yönetici yok mu ?
Saçma sapan sürekli konular açılıyor.Biri şu forumu yönetse,şöyle sayfaları kaldırsa da bizde aradağımızı kolayca bulabilsek. İlk sayfada en az 5 tane kitkat geldi,kitkat gelecek,şu yalan konuştu,yakınımdan böyle duydum gibi sayfalar var.Bir yönetici de gelip boş,gereksiz sayfaları kaldırmıyor.
A
10 yıl
Terrier ve Pekinez kırması
Arkadaşlar maltese terrier köpeğim var çiftleşme vakti geliyor.Pekinez'le çiftleştirilir mi bu köpek yoksa saf terrierla mı çifleştirim.Pekinez'le çiftleşirse nasıl bir köpek ortaya çıkar ? :)
A
10 yıl
silinebilir
.
A
10 yıl
Gm Discovery kasa kırıldı...
Arkadaşlar 1 ay önce falan telefonumun ses tuşlarının hemen üstündeki kasaya ait olan yer kırıldı.Yaklaşık 3 cm falan var bu kırık.Sizce telpa yeni bir kasa takabilir mi telefona ? ortalama olarak ne kadar ücret öderim ? telefon şuan bende olmadığı için resmini atamadım arkadaşlar...
A
11 yıl
MotoAtrix-ICS-4.0.4-perfecTRomv3.4.12-UNOFFICIAL
[FONT="Comic Sans MS"]Vodafone 945'den sonra Atrix için bir rom hazırlamaya karar verdim ve romumu tamamladım :)

[SIZE="4"][U][B]Rom Hakkında Bilgiler:[/B][/U][/SIZE]

*Rom Epinter'in Cm9 kerneli üzerine inşa edilmiştir. Performansa,bataryaya yönelik birçok script ve tweakler tarafımdan eklenmiştir.

*Romda birçok özellik çalışır durumdadır.
Parmakizi kilidi,yüz kilidi,bluetooth,kamera,gps...
( Yüzkilidi için GAPPS kurulmalıdır.Parmak izi kilidi içinde Ayarlar/Gelişmiş/Manager Fingerprints deyip parmak izimizi tanıtıyoruz.Ardından google play'den data defendır'ı indirip istediğimiz uygulamalara parmak izi kilidi koyuyorz)


*Video kamera 800x448 çözünürlüğüne kadar stabil çalışmaktadır.Video kaydı için menüdeki Video Kaydediciyi kullanmanız gerekmektedir (Uygulamanın Türkçe çevirisi,simge düzenlemesi bana aittir)

*ICS stock galerisinde grafik bozukluğu olabildiği için Quickpic(Galeri) uygulamasını sisteme dahil edildi.

*Türkçe çevirisi bana ait olan birçok uygulamayı sisteme dahil ettim.Dosya yöneticisi ve klavyenin çevirisi CenkBulut kardeşime aittir.Yeri gelmişken ona da bir teşekkürü borç biliriz :)

*Roma beats audio ve dsp'i manager dahil edildi.Görüntü için bravia engine eklendi.

*Stock tema olarak motoblur arayüzünü kullandım.

*Launcher olarak Samsung Galaxy s3 launcheri kullanıldı.

*Telefonda Real Racing 3,Temple Run oyunlarını kasmadan oynayabildim.

*Pil ömrü CM7 kadar olmasada normal kullanımda 1 günü çıkarabilir.Sadece telefon amacıyla kullanılırsa 2 güne kadar dayanır.

*Kısacası şuan için en stabil ICS-JB romu diyebilirim.




[SIZE="4"][U][B]Rom kurulumu:[/B][/U][/SIZE]

Romu kurmadan önce bataryanın daha sağlıklı çalışması için şarjınızı %100 yapınız.

Cwm'ye girip;
Wipe data/factory reset
wipe cache partition
mounts and storage menüsünden format/system'i seçin
Romu kurduktan sonra advanced menüsünden batarya kalibrasyonu yapın.
Telefonu yeniden başlatın 3,5 dk bekledikten sonra telefon açılmazsa bataryayı söküp takın,telefon açılacaktır.
Telefon açıldıktan sonra tekrar recovery'e girip GAPPS'ı kurun.
Ayrıca romu harici hafıza kartından kurun,bazı arkadaşlarda dahili hafıza görmeme sorunları olmuş...



[SIZE="4"][U][B]Romu yükledikten sonra yapılması gerekenler:[/B][/U][/SIZE]

*Ayarlar/Performans/Bellek yönetiminden zRam'i seçip %26 seçeneğini işaretleyin.

*Ayarlar/Geliştirici seçeneklerine gelip ' Pencere animasyon ölçeği,geçiş animasyon ölçeği ' seçeneklerini devre dışı
bırakın.

*Telefonun şarjını ilk defa bitirip tamamen doldurduktan sonra Battery Fix uygulamasına girip,Run the fix diyoruz ve ardından Reboot'u seçiyoruz.

[/FONT]

Görseller:
http://imgur.com/a/BMFeR#0

İndirme Linki:
http://www.mediafire.com/?d97wbmfg6bhlq

Kaynak:
http://www.androidhatti.com/motoatrix_ics_4_0_4_perfectromv3_4_12-p25838.html#post25838


[I][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"]Paylaşımlarımın hiçbirini kaynak belirtmeden paylaşmamanız dileğiyle...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
A
11 yıl
Atrix rom attım telefon hata verdi.
telefonu yeni root edip boot unlocku açtım.mrom yükledim açılırken sürekli motorola ekranı gelip gidiyor telefon açılmıyor.çözüm önerisi olan var mıdır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.