0

Yüzbaşı
23 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
0
5 yıl
Starbucks 30TL bireysel indirim
Geçenlerde Starbucksta sıra beklerken önümdeki adama yaklaşık 30 TL olacak şekilde bireysel indirim yapıldığını gördüm ama buna bir anlam veremedim aranızda bunun ne olduğunu bilen varsa aydınlatabilir mi

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
0
5 yıl
Kredi faizleri bu şekilde kalır mı?
Selamlar, yaklaşık düzenli olarak 3 senedir, sigortalı olarak da 1 senedir çalışıyorum (3 ayrı yer), kredi notum 1350. Dün Garanti Bankasından 2.34 faizle 35.000 TL kredi başvurusu yaptım ve anında onaylandı fakat kullanmadım. Sabah Vakıfbank a gittim kredi notuma göre 1.79 faizle kredi verebileceklerini ancak çalıştığım yerde şu an 3 ay dolmadığı icin (1,5 ay oluyor) bana çıkacak tutarı söylemediler/söyleyemediler. Sizce 2.34 faizle 35.000 i kullanayım mı yoksa 1,5 ay daha bekleyip 1.79 dan Vakıfbank ı mı zorlayayım. Zira şuan kredi faizlerinin böyle kalacağı ya da vakıfbank ın 35.000 TL vereceği net değil.
0
5 yıl
35bin TL hatchback araba önerisi
selamlar herkese, 35bine kadar araba arıyorum, benim kafamda hb veya ufak bi araba almak var, model olarak da punto düşünüyorum uzun kullanmadım o nedenle kronik sorunlar, servis ve yakıt performansı hakkında çok bi bilgim yok.

punto hakkında detaylı bilgi verebilecek ya da 35 bine daha iyi araba var diyip önerebilecek arkadaslar yardımlarını esirgemezse sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler
0
8 yıl
Apple Store\u0027da iPhone Değişimi Hk.
Selamlar, ufak bir sorum olucak iPhone 6 sahibiyim, ve telefonumun WiFi,GPS ve BT unu kullanamıyorum, kendim Izmir de calıstıgım Istanbula cok sık gidemiyorum, bu hafta Istanbul a gideceğim, Apple Store'a da uğrayayım diyorum telefonumu göstermek için fakat telefonumun yanımda hiç bir belgesi yok, sizce problem yaparlar mı?
0
8 yıl
klavye celınc yapalım mı?
hilesiz hurdasız kapısacak var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
0
8 yıl
Winterboard ve Anemone ikon değiştirmiyor?
9.3.3 Jailbreakli iPhone 6 telefonumda ne Winterboard ile ne de Anemone ile ikon değiştiremiyorum, bu sorunu 9.1 sürümünden beri yaşıyorum. Çözümünü bilen var mı? Teşekkürler . :)
0
8 yıl
9.3.3 Jailbreak Gitti
Arkadaşlar dün 9.3.3 cihazımı 25pp tool ile jailbreakledim, bugün de tweakleri yükledim, hiçbir sorun yoktu taaki ofise gelene kadar, ofise geldiğimde jailbreak hiç bir şekilde yoktu, cydia vardı ama acılıp kapanıyordu. nette sorunu arastırdım fakat o 25pp çince uygulamasını iphone dan sildiğim icin rejailbreak yapamıyorum. önerisi olan?
0
8 yıl
PS2 Slim kasa hakkında birkaç soru
Selam arkadaşlar, yarın okul arkadaşımdan PS2 Slim kasa alıcam, fakat buna usb hdd bağlayıp oynamak istiyorum, internette pek gerekli bilgiye ulasamadım acıkcası. Uyum sorunu vs. olan versiyonları oluyor mu? Benim cihazıma uyup uymayacağını nasıl anlarım? Teşekkürler
0
8 yıl
Ekrandaki gizemli ışık \u0026 kaplama soyulması ve Garanti
Selamlar, MBP Retina 2013 Late kullanıyorum, ancak aldığım günden beri ekranda gizemli bir ışık var. Bilgisayara sürekli olarak ihtiyacım olduğundan (freelance web geliştiricisiyim) garantiye gönderemedim.

Acaba sizce garantinin bitmesine 1-2 ay kala göndermeli miyim?http://staingate.org şu linkteki olayların aynısı benim bilgisayar ekranımın köşelerinde de oluşmaya başladı, sebebi nemmiş sanırım, ekranı nemli bir bezle silip üstüne de kendi beziyle kuruluyordum. Garanti kapsamına girer mi?


Teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
0
9 yıl
8.4 ısınma farkettiniz mi?
iOS 8.4 kurulu telefonlarınızda yeni müzik uygulaması açıkken hiç ısınma sorunu yaşadınız mı? iPhone 6 ele alınamayacak kadar ısınıyor. Hiç farkeden oldu mu bunu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.