A

Teğmen
20 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
2021 Dream Corolla Ekran Donma Sorunu
Merhabalar, aracımda Android Auto kullanıyorum. Bir süre sonra ekrana tıklanmıyor. Mesela navigasyon ekranındayım haritayı kaydırabiliyorum ama ortala butonuna basınca tepki vermiyor. Sorunun telefonda mı yoksa aracın ekranında mı olduğunu anlamadım.
A
4 yıl
Fiber modem arayüz şifresi
Merhaba, evimde Zyxel marka VMG8324-B10A model Türk Telekom'un verdiği fiber modem var. Arayüz şifresini değiştirmiştim. Şimdi modem arayüzüne girme ihtiyacı duydum. Fakat tarayıcım şifreyi kaydemiş sanıyordum. Onu da kaydetmemiş. Eğer modemi resetlersem tekrar varsayılan şifreye dönebilirim ama internete girememe gibi bir problem olur mu? Yani herhangi bir ayar uçmuş olur mu?
A
4 yıl
Türk Telekom Başvurum Kayboldu
Merhabalar, 19 aralıkta Türk Telekom başvurum üzerine MNG kargo personeli geldi. Belgeleri imzaladım ve kimlik fotokopimi kuryeye teslim ettim. Daha sonra aranmayı bekledim ama ne arayan vardı ne de soran. Sonra dayanamayıp müşteri hizmetlerini aradım. 2 hafta geçmesine rağmen belgelerin ulaşmadığını söylediler ve bunun için şikayet talebi açıldı. Daha sonra tekrar arandım ve başvuru için yeniden talep oluşturulduğunu söylediler. Fakat benim başvurduğum kampanya 31 aralıkta bitiyordu elimde önceki başvuruda gelen kopyalar mevcut. Yeniden oluşturulan başvuru için kampanya hala geçerli olur mu? Belgeleri kaybeden kim Türk Telekom mu yoksa MNG kargo mu? Bu tarihler tam da kargo firmalarının gönderileri geciktirdiği tarihlere denk geliyordu haberlere bile çıkmıştı. Sanırım o arada bizim belgelerde bilinmezliğe doğru gitti.
A
9 yıl
Yeni oyunum: Pick 101
Merhaba arkadaşlar,

Oyun fikri tamamen bana ait olup hem ios hem de android versiyonu vardır. Oyun içerisine "how to play" kısmını en yakın zamanda ekleyeceğim. Şimdilik aşağıdan nasıl oynandığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Pick 101 ile tek yapacağınız 1-0-1 sayılarını sırası ile toplamaktır. Oyunda klasik mod ve zamana karşı diye iki ayrı modu vardır.

Klasik modda, 1-0-1’i sırasıyla toplayacağınız gibi aynı zamanda da 1-0-1 sırasıyla kaçırmamanız gerekiyor. Klasik modda 1-0-1 kaçırdığınız anda oyun biter.
Zamana karşı oyunda ise 101 saniye içersinde toplaya bildiğiniz kadar 1-0-1’i sırasıyla toplamalısınız.
Üzerinde 101 yazan bloklar bonustur. +101 puan verir. Her iki oyun modunda da yanlış bir rakama dokunduğunuz anda puanınız azalır ve toplamaya baştan başlarsınız.

Android : Pick 101 Android Versiyonu
iOS : Pick 101 iOS Versiyonu

Oyun Videosu

Pick 101

Ekran Görüntüleri

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Desteklerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.