O

Binbaşı
17 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
181 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
Vodafone 4.5G Çok yavaş
11 Mayıs'ta Vodafone Süper+Uyumlu paketine Türkcell'den geçiş yaptım. Evim ve civarında Türkcell'den 4.5G'de 70 Mhps hız alırken Vodafone'da 12 Mhps hız alabiliyorum. İşin garip tarafı telefonu 3G'ye aldığımda da aynı hızı alıyorum . Evdeki Türk Telekom hatların internet hızları 50 Mhps'e kadar çıkıyor. Bu tarifede hız sınırı falan var mı ya da 4.5G ayarları mı aktif değil ? Hem telefonda hem de Vodafone'un tüm 4.5G internet ayarlarını denedim, açtım, kapattım sanırım. 30 gün cayma bedeli var ve 0 TL olarak gözüküyor. Eğer Türk Telekom'a geçmek zorunda kalırsam Türk Telekom'a numara taşıma olarak mı başvurmalıyım yoksa ilk Vodafone'a mı başvurmalıyım ? Numaramı işimden dolayı kaybetmek istemiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
O
3 yıl
Msi Gungnir 110M Ön Fan Sorunu Yardım
Kasayı iade ettim, sağolsun amazon kabul etti.

Herkese merhabalar, dün toplamış olduğum sistemde kasanın ön fanlarında sıkıntı var. Üç fandan en üstteki fan son sürat alttaki 2 fan ise üsttekine nazaran daha yavaş dönüyor. Asıl sıkıntı ise alttaki iki fanın bazen birinin bazen diğerinin bilgisayar açıldığında dönmemesi. Elimle hareket ettirmeye çalıştığım da dönüyor fakat yine en üstteki fana göre daha yavaş dönüyor. Fanların hepsi kasanın yanında gelen 3 lü 4pin könektöre bağlı. Konektör de anakarttaki sys fana bağlı. Fanların hepsi 3 pin. Aradan konektörü atıp başlangıçta çalışmayan fanı direk anakarta bağladığımda yine aynı sorun ortaya çıkıyor. Biostan hepsi 12v'a ayarlı son sürat dönmeleri lazım fakat olmuyor. Nasıl bir yol izlemeliyim. Fanlarda mı sıkıntı var ? Yardımlarınızı bekliyorum. Kasayı amazon.com.tr den aldım iade etmeli miyim ?

Bunlar da videolu kanıt:
https://www.youtube.com/shorts/MPmbeILdZzk?feature=share
https://www.youtube.com/shorts/q5bru0cUftA?feature=share
O
3 yıl
Güç Kaynağı Tavsiyesi ACİL !
RTX 3070 3 Fanlı
i5 11400
Msi b560m Pro


https://www.itopya.com/msi-mpg-a650gf-650w-80-gold-full-moduler-140mm-fanli-psu/

https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-p750gm-750w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-psu/

İki model arasında kaldım. Uzun vadeli olarak düşünmüyorum. Hangisi sistemime daha uygun olursa onu alabilirim. Yeri geldiği zaman zaten PSU değiştirebilirim. Psu'dan pek anlamadığım için bu konuyu açtım.

İki Psu'nun da sistemimi kaldırabileceğini düşünüyorum lakin kalite olarak hangisi daha mantıklı seçenek olacaktır. Kablo kalitesi akım korumaları sessizlik vs. gibi unsurlardan bahsediyorum. Teşekkürler.

@kunGFu
O
3 yıl
2.El Ekran Kartsız Kasa ve Ekran Kartı Uyumu
O
8 yıl
1000 serisi notebooklar
Şu anda baktığınızda 1000 serisi notebooklae 6000 liradan başlıyor 4 senedir MSI Ge60 0nc kullanıcısıyım yeni bir notebook düşünüyorum bu 1000 serileri temmuza kadar 4500-5000 civarlarına iner mi ?

Gözümde 1080 yok tabi de 1060 olabilir :)
O
8 yıl
lg teknik servis yardım
Telefonumda mavi ekran hatası vardı hiç açılmıyordu. Servise yollamaya karar verdim garantisi bitmişti fiyatı neyse karşılayacaktım. İlk olarak LG türkiyeyi aradım onlar beni Perpa ticaret merkezinde olan LG Genel servise yönlendirdiler. Ben de orayı aradım 20 kez aramama rağmen açmadılar. Bende kargo bilgilerini alıp direk yollamaya karar verdim. Sanırım hata ettim.


19 eylül pazartesi telefonu kargoya verdim. İçine faturayı, gerekli hata notları ve telefon numaramı yazarak yolladım. 23 Eylül Cuma günü aklıma telefon geldi ve arayım dedim. Yine 10 kez aramama rağmen açmadı kimse bu sefer kargoyu aradım telefon teslim edildi mi diye. Teslim ettiklerini 21 Eylül çarşamba günü diye söylediler. Cuma günü geçti hafta sonu çalışmadıkları için geçtim. Dün yine aramama rağmen yine açmadılar. Bugün aradım hala telefona hiçbir allah'ın kulu çıkmıyor. Deli olucam benim telefonum nerde ne alemde biri akıl versin ne yapabilirim ?
O
8 yıl
LG servis acil yardım
Telefonumda mavi ekran hatası vardı hiç açılmıyordu servise yollamaya karar verdim garantisi bitmişti fiyatı neyse karşılayacaktım.İlk olarak lg türkiyeyi aradım onlar beni Perpa ticaret merkezinde olan LG Genel servise yönlendirdiler.Bende orayı aradım 20 kez aramama rağmen açmadılar.Bende kargo bilgilerini alıp direk yollamaya karar verdim.Sanırım hata ettim.

19 eylül pazartesi telefonu kargoya verdim.İçine faturayı , gerekli hata notları ve telefon numaramı yazarak yolladım.23 Eylül Cuma günü aklıma telefon geldi ve arayım dedim.Yine 10 kez aramama rağmen açmadı kimse bu sefer kargoyu aradım telefon teslim edildimi diye.Teslim ettiklerini 21 Eylül çarşamba günü diye söylediler.Cuma günü geçti hafta sonu çalışmadıkları için geçtim.Dün yine aramama rağmen yine açmadılar.Bugün aradım hala telefona hiçbir allahın kulu çıkmıyor.Deli olucam benim telefonum nerde ne alemde biri akıl versin ne yapabilirim ?
O
8 yıl
Koşu üzerine su içmek zararlı mı ?
Günlük elimden geldiği kadarıyla 3-4 km tempolu koşuyorum ve koşmadan önceki 2-3 saat de su içmiyorum haliyle koşudan sonra deli gibi susadığım için suya saldırıyorum 1.5-2 lt su içiyorum.Bir yerde duymuştum koşudan sonra su içmek insana zarar verir diye.Bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
O
8 yıl
Msi Ge60 jak sorunu
Laptop'un mikrofon jakı düzgün çalışmasına rağmen durduk yerde kulaklık jakını taktığımda kulaklığın sol tarafından ses gelmediğini farkettim.Bu hata başka kulaklık denediğimde de oluyor tüm kulaklıklarda sol taraf çalışmıyor.
Jakı tam değilde azcık çekip elimle tuttuğumda düzgün çalışıyor fakat bilgisayar kullanırken elimle sürekli tutumayacağımdan ötürü sabit kalmadığı için jak otomatik çıkıyor. sorun jaklarda sanırım servise mi yollamam gerekiyor yoksa benim yapabileceğim bir şey var mı ?
O
8 yıl
Sistem nasıl ?
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşlar, hep yüksek fps hedeflemişimdir oyunlarda bu yüzden böyle bi sistem topladım.
Genelde 1070 i bekle diyorsunuz ama çıkıcak 1500-1600 tl o kadar bütçem yok sizce topladığım iyi mi daha iyi bir ekleme çıkarma yapabilirmiyiz

Ayrıca sistemi ayrı ayrı sitelerden parça getittirince 3000 tl ye kadar düşüyor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.