P

Yarbay
07 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
36 üye
Görüntülenme (?)
179 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
Siyaset/ideolojiler hakkında kitap önerisi
Temelden başlamak istiyorum o yüzden yakın tarihte oluşmuş ideolojilerden önce Orta Çağ-Feodalite dönemi şartlarını anlamak istiyorum. Bu dönem veya temelden başlayan bir siyaset tarihi kitabı önerebilir misiniz?

İkinci olarakta liberalizm, liberteryenizm, sosyalizm gibi ideolojileri temel olarak kavrayabileceğim bir kitap lazım. Şimdiden teşekkürler
P
8 yıl
Konunun 3, 4 vs. sayfası açılırken 2.sayfası açılmıyor
Bu konunun ilk, 3. ve diğer sayfaları açılırken 2.sayfasına tıkladığımda forum anasayfası çıkıyor.
P
8 yıl
2000 TL toplama bilgisayar
Önceden onlarca kez açılmış bir konu muhtemelen, o yüzden kusura bakmayın.

Intel Core i5 6500+GTX970 kesinleştirdim şu an. ihtiyacım olan monitör, güç kaynağı, anakart vs.


CS:Go gibi orta düzey oyunlar oynayan ve programlama yapan biri için (maksimum 4000tl)bir sistem kurabilir misiniz monitör dahil olacak
P
8 yıl
Tropico 4 chapter sorunu
Tropico 4'te 3.chapter'ı açmama rağmen bugün, farklı bir bilgisayar "It's all Mine" bölümü dışında campaign yapamıyorum, açık değil olarak gözüküyorlar. Oyun orijinal ve save vs. dosyaların hepsi aynı yani sorun ondan değil.

3 gün boyunca offline olarak oynadım oyunu bundan dolayı steam kaydetmemiş olabilir mi oyundaki ilerlememi? Nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler.
P
9 yıl
Müzik yarışması
Ne zamandır yapılmıyor?Bir daha olmayacak mı?Uzun süredir foruma girme sebebim sadece müzik yarışması var mı yok mu diye bakmak
P
9 yıl
Ekran kartı yok gözüküyor
Oyun, splash pro filan açılmıyor. ATI Radeon HD 2000 ve dahili olan Intel HD Graphics var. Normalde dxdiag'da Intel gözüküyordu ve her şey sorunsuzdu ama dünden beri ekran kartı yok gözüküyor.

Dxdiag'da hiç gözükmüyorken aygıtlar ünlem işaretiyle birlikte gözüküyor ve "Windows bu aygıt için gereken sürücülerin dijital imzasını doğrulayamıyor. Yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği hatalı imzalanmış veya bozuk bir dosya veya bilinmeyen bir kaynaktan gelen kötü niyetli bir yazılım yüklemiş olabilir. (Kod 52)" hatası yazıyor sağ tıkla özelliklere baktığımda. Ardından bazılarının önerisi üzerine Aygıt Yöneticisinden ATI Radeon'u yazılımıyla beraber sildim, ardından internetten driver indirip kurdum ama halen çalışmıyor.

Çözümü olan var mı, geriyükleme yaparsam düzelir mi? Sorun dünden beri var ve herhangi bir şeyi ellediğimi, değiştirdiğimi hatırlamıyorum.
P
9 yıl
Michael Jackson adlı kullanıcıya noldu?
Bu arkadaşla çok muhabbetim vardıda forumu bıraktı ve geçen baktığımda facebook hesabınıda dondurmuş. Hakkında bilgisi olan var mı, özelden twitter filan varsa link atabilir mi
P
9 yıl
Beasts of No Nation (2015) | Netflix | Idris Elba | Cary Fukunaga | 2015
Idris Elba'nın başrolünde oynadığı dram filmi "Beasts Of No Nation"dan ilk fragman geldi. Abraham Attah'ın canlandırdığı Agu isimli genç bir çocuğun ailesinin öldürülmesi üzerine militanlara katılmak zorunda kalmasını konu alan dram filmi 16 Ekim'de vizyona girecek.


Uzodinma Iweala'nın 2005 imzalı romanından uyarlanan film Oscar aday adayı olarak sunuluyor. Idris Elba'nın çocuk militan kampından sorumlu olan acımasız lideri canlandırdığı yapımın yönetmenliğini, başarılı dizi "True Detective"in yönetmeni Cary Fukunaga üstleniyor.

(beyazperde)

Videoyu izlemek için tıklayınız

True Detective 1.sezon efsaneydi, Idris Elba Luther'de döktürüyor ve bu senenin en iyi 3 diziside netflix olacak. Bu film efsane olacak at fava bekle
P
9 yıl
don Quilote ve khanjui\u0027ye ne oldu?
Khanjui bayağı eski üye olması lazım zatende, Don Quilote'a noldu nick falan mı değiştirdi yoksa çizdiler mi?
P
9 yıl
Alt liglerden zengin takım önerisi
2.lig veya 5.lig hiç fark etmez. Kadroda çok güçlü veya güçsüz olabilir, bütçe olsun yeter.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.