O

Çavuş
03 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 yıl
PC nin kaç saat açık kaldığını nasıl öğrenebilirim
Windows xp,7 de falan görev yöneticisinden pc nin kaç saat açık kaldığını görebiliyorduk. Windows 8 de bunu programsız nasıl öğrenebilirim?
O
11 yıl
UEFI Usb Boot
Bende Windows 8 UEFI yüklü Msi GE60 var. Ubuntu kurmak istedim fakat usb den boot edemedim.(Pendrive ile 13.10 sürümü) Secure boot ve Fast boot kapatmama rağmen usb belleği ve sd kartı görmedi.
O
11 yıl
GDDR5 Ekran Kartlı Notebook Tavsiye
-GDDR5 ekran kartlı
-2000 TL fazla aşmayacak şekilde notebook
tavsiye bekliyorum.
O
11 yıl
İnternet Tarayıcıları Testte
Chrome kullanıyordum donma yapmaya ve youtube videolarını yavaş yüklemeye başlamıştı bende hız testi yapıp ona göre değiştiririm dedim ama yine Chrome'a devam etmeyi düşünüyorum. Testlerin ve grafiğin yapımı bana aittir. Genelde de buna benzer sonuçlar oluyor. Sunspider testinde en düşük değer en iyisidir. Zaten yıldız koyarak belli ettim.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
11 yıl
Bilgisayardan Android\\obb dosyasını görme
Rootsuz Xperia U telefonum var. Play Marketten Vice City indirdim. Oynadım sorun yoktu. Sonra türkçe yama varmı diye baktım varmış.

quote:

Kurulumu
Oyunu Google Play'den satın alanlar...

Oyunu şu an orjinal olarak satın alanlar, v1.3 olarak güncellemeleri tamsa veya v1.3'ü yeni satın almışlarsa, oyunu kurar kurmaz, oyunu deneyip düzgün bir şekilde çalıştırdıktan sonra sistemlerindeki ...\Android\obb klasörünün içindeki com.rockstargames.gtavc dosyasını kopyalayarak PC'lerine yedekleyiniz.

Daha sonra ise cihazlarında GTA Vice City'e ait tüm dosyaları tamamen siliniz ve benim bu güncelleme ile verdiğim GTA Vice City 10 Year Anniversary Türkçe v1.3 apk dosyasını sisteminize kurup, sonunda ise Yükle değil Bitti kısmını işaretleyiniz, daha sonra ise PC'nize yedeklediğiniz com.rockstargames.gtavc dosyasını ...\Android\obb klasörüne kopyalayarak işlemi tamamlayınız.


İşte ben bu yedeği alamadım. Bilgisayardan com.rockstargames.gtavc giriyorum 0 kb gözüküyor. Ama telefondan file manager ile girince 1 gb gibi bir dosya var. Yani bilgisayardan girdiğimde dosya gizli heralde diye düşündüm. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster ve sistem dosyalarını göster yaptım ama yine değişen bir şey olmadı.

Sorum şu: Bilgisayardan ...\Android\obb klasörünün içeriğini hangi programlarla veya nasıl görebilirim?
O
11 yıl
Android Marketten Uygulama Satın Alma Hakkında
Merhaba arkadaşlar. Örneğin; Android Marketten ücretli bir uygulamayı A telefonuma indirdim kullandım... Sonra o telefonu sattım B telefonu aldım. A telefonu için aldığım uygulamayı B telefonuna yüklerken tekrar satın mı almam gerekiyor? İnşAllah anlatabilmişimdir kusura bakmayın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.