R

Binbaşı
01 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
Hesabımı Sildim(kamu spotu)
4 yıl önce başlamış olduğum bu oyun benim hayatımı tamamen etkiledi. Lise 3de başlamıştım lole. Ygs lys puanımı ve okul puanımı etkiledi dolayısıyla istediğim okula yerleşemedim(daü hukuktayım) dedim bursta var okulda Türkiye'ye kıyasla çoğu okuldan basit yatarak geçerim lole devam. Ortalamam 2.55 alttan 2 ders alıyorum şuan finaller hala devam ediyor ve hiçbir sınavım iyi geçmedi. 2 gün önce hesabımı sildim ve şuan bile fark var artık sabahlarken lol değil ders var.
Gençler bahsetmek istediğim zararın neresinden dönerseniz kardır.
Ayrıca lol her şeyinizi etkiliyor ilişkinizi-çalışmanızı-maddi durumunuzu..
Lol oynarken kız arkadaşınız sinirlenecek bu kesin sırf ben buna çözüm için bot kurdum ya ciddiyim.(bot game attırdım sadece milletin oyununu etkilemedim.)
3 ortalamayla mezun olmak ilerde size +lar katabilir ama artık bu benim için imkansız.
Ayrıca internet biliyorsunuzdur belki Türkiye'de olduğundan daha pahalı ve daha yavaş. Siz şükredenin Türkiye'deki internete. İlaveten 5-6 saatinizi lol ile geçirirsiniz bir paket sigaranız biter.
Eklemek istediğim daha çok şey var ama okunmayacağını biliyorum. Scriptte buna dahil.. Script kullanan o kadar çok var ki farkında değilsiniz. Script kullananlara söylüyorum kullanmayın ne zevki var Zaten kendiniz oynarsanız daha başarılı olursunuz anca bronzda falan iş yapar o.
R
9 yıl
Bard Gameplay
R
9 yıl
LoL\u0027de 850 saat..
LoL'de 850 saat harcamışım ve uzun zamandır oynamıyorum ortak. Ne kadar vakit kaybı dersen 35 güne denk geliyor. Hayatının 35 gününü sinirli, etrafına huysuzluk saçan bir asosyal insan olduğunu düşünün. Seni arayıp soran arkadaşlarına geri dönüp cevap bile vermiyorsun. Düşünebiliyor musun ortak? 2013'de ygs/lys yüzünden bırakmıştım. Hatta bazen kendime ödül diye 3-4 el ranked attığım oluyordu. Ona vakit harcayacağıma daha iyi bir yer kazanabilirdim. Oyun bağımlılığına gülüp geçiyor olabilirsiniz ama bir aynaya dönüp bakın ben nerdeyim, ne yapıyorum, bu ne hal diye
Zaten lise bittikten sonra adam akıllı bir yer kazandığınızda hiç kafanıza takmazsınız. Aklınıza oyun nadiren gelir. LoL oynamak isterseniz de açarsınız yurdunuzda/evinizde oynarsınız. Hatta kyk gibi beleşe internet kullanabileceğin bir yurtta varsa ohhh misss otur oyna vizeler finaller gelene kadar.(kykdaki internet ızdırap be)

Şimdi bu saatte finallere çalışıyorum be forum moralim bozuk.
R
10 yıl
Türk motor muhabbeti kanalları var mı bildiğiniz?
AEA ve Motorcu Muhabbetini takip ediyorum. Her ikisinin de bütün videolarını izledim. Harika

http://www.youtube.com/user/smoothoperatorRed5 (AEA)

http://www.youtube.com/user/motorcumuhabbeti
R
10 yıl
Yeni Türkiye\u0027nin Genel Sorunu
Sanırım tüm oyunlarda trollemek. Milletimiz trollemeden duramıyor. World Of Tanks, Warband,War Thunder oynuyorum. Türkçe konuştuğumu gören türkler takım arkadaşına saldırıyor,küfür kıyamet vs..

LoL'de de fark yok. West'te türk türkle karşılaşırsa kesin kaybediyoruz.
R
10 yıl
edit
3 kişi aynı anda oyundan düştük. Problem?

Edit: Yahu tam bir ego tatminine dönmüş oyun.. Kazanamayınca insan drop hack atar mı
R
10 yıl
2012 yılında
stream yapan bayan vardı. hatırlayanınız var mı?

missmiarose ya da gwen edge değil. Böyle bir başkaydı
R
10 yıl
Bilgisayarı yeni aldım fakat
rahatsız edici tiz bir ses geliyor. Nerden geldiğini de anlayamadım. Güç kaynağından ya da fanlardan geliyor olabilir mi?
Fareyle bir yere tıkladığımda resmen sesi değişiyor. Anlık kesiliyor.
R
10 yıl
xvm ile ilgili
efficiency değerini göstermiyor 9.1 modu?
Nişangah vs. de değişik değil. Sadece minimap farklı.

jimbo modunda gösteriyor efficiency değerini de yine nişangah farklı değil.
R
10 yıl
Indien Panzer kasmaya değer mi?
Tam bir sniper med gibi duruyor ama bilemedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.