Y

Binbaşı
26 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
2 hafta
youtube
arkadaşlar bugün makineyi açınca youtube da yorumlar videonun altında değilde yanında çıkmaya başladı bunu nereden düzelteceğim.
Y
2 ay
xbox achievments
makineden başarımlaraı göremeyiyorum.kontrol etmek istediğimde tekrar deneyin hatası veriyor sürekli.başına gelen yada çözümünü bilen var mı?
Y
4 ay
mass effect 3
arkadaşlar.xbox series x te mass effect 3 ün 360 sürümünü oynuyorum ve multiplayer modu açılmıyor.forumlarda halen aktif olduğu belirtiliyor.hatta achievementsleri bile alınabilir durumda.ama ne yaptıysam olmuyor.online pass diyor.zaten onlişne pass satılmıyor ve resmi olarak ea de kaldırdıklarını ve herkesin girebileceğini söylüyor.ne yapmam gerek bilen varmı?yada başına gelip çözen var mı?
Y
6 ay
X Box achievements
donanım haber x box bçlümünde böyle bir kısım var mı?yada TR de achievements için yardım alınabilecek bir topluluk var mı?
Y
geçen yıl
masss effect 3
arkadaşlar mass effect 3 de(360 versiyonu nu)multiplayer a giremiyorum.online pass hatası veriyor.araştırdığım kadarı ile online pass ücretsiz.series x de oynuyorum oyunu.DEFENDER achievment i için multiplayer oynayacağım.en son29 aralık 2022 d alınmış o achievment.bilgisis olan varsa yazabilir mi?
Y
2 yıl
samurai showdown
arkadaşlar oyuna sahip 1 kişi lazım.3 anchiement için.toplasan 5dk .mızı almaz.
Y
2 yıl
deus ex human revelations
arkadaşlar oyunun DLc si olan missing link ten neden 3 tane var mağazada.3 ünüde sepete atılıyor.fark yok aralarınde gibi.yoksa ben mi bi şeyi atlıyorum.
Y
2 yıl
tomb raider definetive edition achiements yardım.
arkadaşlar 3 kişi lazım achiement ler için.almak isteyen yada yardım etmek isteyen gelsin.oyunu olmayana şu an indirimde alabilirim oyunu.3 kişi lazım çok uzun sürmez.taş çatlasın 4 kişi 1 saatte herşeyi alabilir.50 lvl olma dışındakiler.
Y
2 yıl
xbox bölge hakkında
arkadaşlar,TR store dan bir oyun alsam sonra bölgemi US yapıp TR de satışı olmayan DLC leriş alsam oyunum çalışır mı?dragon age origins ve castlevania lords of shadows için öyle yapmak istiyorum.malum castlevania nın 2 dlc si de yok dragon age in de bazıları yok.
Y
3 yıl
Bilgi
Arkadaşlar geçen kardeşlik yapiptığım arkadaşımla lost jugment in ön siparişini verdik.açıklamalarda PS5 ve ps4 için diyor.ama ps4 kütüphanemde gözükmüyor.yanlış mı yaptık dedim resmî siteden girip dijital versiyon ön sipariş yapınca ne oluyor diye baktım yine aldığımız pakete yönlendiriyor.oyunu makine üzerinden de almıştık hatta makineden bakınca ps4 de PS5 oyunları gözükmüyor.olayı anlamadım.kütüphaneye gelmeyecek mi oyun yada sonramı gelecek?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.