U

Teğmen
24 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
7 ay
Whatsapp üzerinden dolandırıcı aradı, yol gösterirmisiniz.
Selamlar.
Whatsapp üzerinden grup görüşmesi ile tanıdıklarımı arayıp benim onları dolandırdığımı, paralarını aldığımı söylemişler. Tanıdıklarımın numaralarını benim ismim üzerinden bulmuşlar. Artık nasıl buluyorlarsa. Kaldı ki bu grup görüşmesine eklenen bazı tanıdıklarımın telefon numarası bende hiç olmadı. Eski cihazlarımda da olmadı. Görüşmeye eklenen bazı numaraları hiç bilmiyorum. Numaralardan iki tanesi eskiden benim üstüme kayıtlı fakat kapatalı yıllar olan hatlar.
İki kez grup görüşmesi ile aradılar. Arayan numaralar yabancı ülke numarası. İnternetten baktığımda biri arizona diğeri letonya numarası.
Bağlantılımı bilmiyorum ama iki gün sonra da bir mesaj geldi. Paket üzerinde eksik bilgi varmış, o nedenle teslim edilmemiş. Güncellemem için de link koymuşlar. Bu numarayada baktım, gambiya numarası.
Tanıdık bir avukat suç oluşmadığı için mahkemeye şikayette bulunsamda bir şey olmaz dedi. En iyi ihtimalle kişisel bilgilerimin çalınması ve tanıdıklarım için huzurunun bozulması ile ilgili şikayet oluşturabilirmişim.
U
2 yıl
Kask tokası nereden bulunur?
Bir şekilde kask'ın tokasını düşürdüm. Şu çene altında birbirine geçen kısım. Haliyle bağlanamıyor ve kullanamıyorum. Nereden bulunur yada bir çözümü varmı? Çatal iğne ile tuttursam diyorum ama o da pek pratik olmaz.
< Resime gitmek için tıklayın >
U
2 yıl
Uygun fiyata salça
İnternette salça araştırırken bir siteye denk geldim. Henüz 2 ürüne baktım. Gramajları 4300 olan öncü ve sultan markalı 2 salçanın fiyatı 49 liraydı. Bana fiyatları şaşırtıcı derecede uygun geldi, ki migrosun sitesinde sultan salça 180 liraydı. Fırsat sıcak mı bilmem ama isteyen bakabilir. Ben aradığım ürünü bulamadım ama biraz daha bakarım. Siteyide daha önce görmemiştim, güvenilir mi bilmiyorum. Adresini aşağıya bırakıyorum.

Konuyu gıda bölümüne açacaktım ama erişim yetkim yokmuş, bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum.
https://basaktedarik.com/urun/sultan-gold-domates-salcasi-4300-gr/
U
2 yıl
Ekran kartım bozuldu yenisi için yardım
Eski bir bilgisayarım var, ekran kartı çalışmaz durumda. Ana kartım asus, resmini ekledim. İşlemci amd athlon 3500+, ram 2gb. Bozulan ekran kartı nvidia 7300le. Bir de anakartta pili çıkartayım derken pili tutan tel yerinden oynayıp içe doğru kaçtı biraz, bu bilgiyide vereyim. Aslında yeni bir bilgisayar almayı düşünüyordum. 2 ay önce 5-6 bin olan bilgisayarlar 10-12 bin olmuş, o yüzden vazgeçtim. Çok oyun oynayan biri değilim, arada araba yarışı oynayabilirim, güncel olmasıda şart değil.
İzoly'nin bu kartı nasıldır. İzoly dandik bir marka diye biliyorum ama bilenlere sorayım dedim. Bir kaç seçenek daha var. Hangisi uygun olur. Şimdiden teşekkürler.
İzoly radeon r7 4 gb 883 tl
https://www.hepsiburada.com/izoly-radeon-r7-240-ddr3-4gb-128bit-hdmidvi-ekran-karti-p-HBCV000017C7HZ?magaza=%c4%b0zoly&url_src=and-product-detail

Asus gt710-sl 2 gb 898 tl
https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-gt710-sl-2gd5-brk-2gb-ddr5-64bit-889mhz-1xdvi-1xhdmi-low-profil-ekran-karti-p-HBV0000098137?magaza=miaela&url_src=and-product-detail

Asus gt710-sl 1 gb 870 tl
https://www.hepsiburada.com/asus-geforce-gt710-sl-1gd5-brk-1gb-32bit-ddr5dx12-pci-e-20-ddr5-ekran-karti-gt710-sl-1gd5-brk-p-HBV0000098139?magaza=haveForce&url_src=and-product-detail

Afox hd5450 1 gb 601 tl
https://www.hepsiburada.com/afox-hd5450-1gb-64bit-ddr3-pci-express-20-ekran-karti-af5450-1024d3l4-p-HBCV000004IGCX?magaza=%c4%b0zoly&url_src=and-product-detail

< Resime gitmek için tıklayın >
U
3 yıl
Bu dinazor\u0027a yardım edin
Evet 14 yıllık bilgisayarımla bir dinazorum.
Sorunum bilgisayar açılmıyor. Sırasıyla güç düğmesine basıyorum bios ekranı geliyor, optik sürücüyü denetliyor buradan sonra yeniden başlıyor. İşletim sistemi seçim ekranı gelmesi lazım. Burası harddiski ilgilendiren bölüm galiba. Xp ve 7 kurulu. Windows 7'yi kurmazdımda, malum xp ölüyor. Sabah önce xp sonra 7'yi çalıştırmıştım, bir sorun yoktu.
Bağlantıları söküp taktım, olmadı. Usb'de windows 7 kurulum dosyaları var, oraya girebiliyor.
Sorun harddisk mi acaba. Ya da anakart ve ya ekran kartı. Yoksa işemcimi. Sizce ne olabilir?
U
3 yıl
Kasanın içinden gelen ses
Arkadaşlar merhaba.
Kısa bir videosunu çektim ve aşağıya koydum. bazen bilgisayar açılırken, bazen kullanırken bu ses çıkıyor ve bilgisayar işlem yapmayı bırakıyor. kasanın içindeki parçaları biraz oynatıp bilgisayarı tekrar başlatıyorum, çalışıyor. ilk seferde çalışmadığıda oluyor. sorun harddisktemi yoksa başka bir parçadamı bilmiyorum. 
sorun neden kaynaklanıyor,anlayabildinizmi? sizce çözüm nedir.
Bilgisayarda Windows xp ve Windows 7 olmak üzere iki işletim sistemi kurulu. Bundan olduğunu düşünmüyorum ama yine de bu bilgiyi de yazayım dedim.
Birazda eski, optik sürücüsü zor açılıyor, pek kullanmadığımdan olabilir.
Videoyu izlemek için tıklayınız
U
3 yıl
Çanak anten soru
Selamlar. Yeni çanak anten alıp montajını yaptıracaktım. Aklımda baff, sab ve atlanta vardı. Tanıdık bir ustaya sordum, baff kapandı dedi ve next nextstar'ı önerdi. Sen bana güven dedi. Sab'dan hiç haberi yok. İnverto lnb dedim, universal lnb var dedi.
Sorum internette baff anten satan var. Kapandıysa bu satanlar ellerinde kalanlarımı satıyorlar.
Sab markalı olanıda beğendim, 200 liraya 80 cm çanak anteni var. tavsiye edermisiniz bu markayı.
Birde montajı kendim yapayım desem sanırım matkap gerekiyor. Matkapsız olabilirmi. İnsana zorla matkap aldırtacaklar.😁
Şuan kullandığım çanak anten paslı ve kolu kırık. Yerini değiştirmek istiyorum ama yeni bir alet almamak için şu anki montaj borusuna kurabilirim.
Aslında tivibuda halk tv olsa tivibu alırdım ama yok, kısıtlı yerlerde yayını var. Diğer kanallarda böyle bir sorun yok.
U
4 yıl
Utorrent\u0027te garip durum
Torrent ile 24 filmlik bir dosyayı çalıştırdım. Toplamı 47 gb ama ben 2 tanesini indirmeye başlattım. 2 film 3.9 gb, indirilen şu an için 7.48 gb ve artıyor. İndirme yüzdesi ise 99.0 ile 99.9 arasında oynayıp duruyor. Bende karşısında gülüyorum.😁😁
U
4 yıl
Harddisk veya windows xp hata
Ben harddikten şüpheleniyorum ama birde bilenlere sorayım dedim. Harddisk 13 yıllık.
Pc bozuk açılmaya başlıyor. Masa üstüde gelmiyor. Hoşgeldiniz ekranında iki kullanıcı adı olması gerekiyor ama görünmüyor. İmleç siyah renkli. Görüntüde bozulmalar var. El yordamıyla kullanıcı adına tıklasamda görüntü gidiyor. 1 anlığına geliyor, sonra yine gidiyor. Masaüstü gelmesi gereken yerde de görüntü bozuk.

Combofix ile tarattım, açılışta onarım yaptım. Durum aynı.
Flash disk'ten çalışan linux var. Onda normal çalışıyor. Güvenli moda girebiliyor.
Birde video yükledim. Belki daha iyi anlaşılır. Konu içine video nasıl eklenir bilmediğimden, link koydum.

https://www.youtube.com/watch?v=fmlkXMBD17w&feature=youtu.be
U
4 yıl
eski televizyonlarda kanal arama çubuğu
1980'lerde uzaktan kumandanın olmadığı zamanlarda uhf ve vhf'den kanal aramak için küçük bir çubuk olurdu. bizdeki kırmızı renkliydi. olmadığında kibrit çöpü vb. kullanılırdı. bunun fotoğrafını aradım internette, bulamadım. bulabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
adı varmı onuda bilmiyorum. belki yanlış kelimelerle arıyorumdur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.