B

Teğmen
24 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
ARAÇTA GAZ YEMEME SORUNU
merhabalar,
2012 korando 2.0 motor aracım var. Araç gayet güzel hızlanmasında problem yok rampa performansı güzel expere gösterdik dyno ya soktuk herşey çok iyi. Araç geçtiğimiz günlerde dur kalk trafikte giderken gaz yememeye başladı boşa almama rağmen stop etti. Bastım çalışıp aynı şekilde hep stop etti. bir kaç sefer denedim gaz verdim hep aynı. Çekici çağırdık çektirdik. partikül filtresi tıkalı dediler (gerçektende kurum bağlamıştı) temizlettik ustalar denediler hiç bir sorun yok. Çıktım 15 km kadar yol gittim işlerimi hallettim bindim yine aynı sorun devam. Araca dip gaz vermeme rağmen devir almıyor. çok zor yürüyor. tekrar ustayı çağırdım makineye bağlattık herhangi bir sorun vermiyor araç sanki hiç birşeyi yokmuş gibi gayet seri bir şekilde yürüyor tüm gün kullanın dedim o kadar yol yaptılar yine bir sorun yok. Problem ne olabilir? Bilen anlayan daha önceden benzeri sorun yaşayanlar varmıdır? Yardımlarınız ricadır.
B
8 yıl
Alfacılardan yardım bekliyorum
Öncelikle herkese merhabalar
Alfa 156 almayı düşünüyorum bir kaç seçenek var önümde ama alfa konusunda biraz cahilim yardımcı olabilirseniz sevinirim

1. Alfa 2001 otomatik lpg li. Şanzıman nasıldır masraf çıkartır mı? Kalkışlarda hafif titreme hissettim biraz tedirgin etti ama beyaz deri döşemeleri ivmelenmesi hoşuma gitti. Ayrıca genel olarak 2000 cc lik motorları nasıldır bakımları parçaları pahalımıdır? Satan kişi kesinlikle orjinal 150 bin km de olduğunu söyledi. Sizce alınır mı? Kaç para eder?

2. Alfa 2003 1.6 benzinli. Tüp hiç takılmamış manuel vitesli içi daha güncel ve güzel görünümlü kumaş döşeme bu araçta hemen hemen 150 bin km civarındaydı.

Otomatik mi almalıyım yoksa manuel mi? 1.6 benzinli motor mu 2.0 lpg li mi? 2001 ile 2003 arasında ne tarz farklar vardır yoksa direk alfadan uzak mı durulmalı? Konuştuğum bir kaç tamirci usta vesaire neyse direk sen kafayı mı yedin başına bela mı arıyorsun gibi laflar etti bu kadar sorunlu araçlarmıdır?
Bu araç benim için yıl sonuna kadar bineceğim geçiş aracı olacak büyük masraf çıkarmasın alfa dan zevk alayım yeter satarken 1000 1500 aşağı satsamda kafama takmam bana zaten çok daha fazlasını kazandırır. Baktığım araçlar bakımlı düzgün araçlardı zaten ekspertiz yaptırcam genel olarak 156 bilgisi rica ederim sizlerden

Şimdiden teşekkürler
B
8 yıl
METRO OTO SERVİSLERİ NASILDIR
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğimiz metro market marketlerin bazılarında oto servis olarak açılmış bir bölüm. İMES sanayi sitesinin içerisindeki kullanmayı düşünüyorum. Yağ, filtre değişim gibi rutin bakımlar yapılıyormuş. Daha önce hiç deneyen memnun kalan ya da kalmayan oldu mu?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler
B
8 yıl
4.5 inç telefon arıyorum
Merhaba arkadaşlar,

4.5 inç boyutlarında tek elle kullanılabilecek kamerası iyi şık bir telefon arıyorum. Aklımda A3 ve HTC One m8 mini var. xperia z3 kullanıcı yorumları telefondan soğuttu. z5 lerde şimdilik pahalı. 1500 lirayı da geçmesin istiyorum.

Telefon önerisinde bulunabilir yada bahsettiğim telefonları karşılaştırabilirseniz sevinirim.
B
9 yıl
Fiat Linea 1.6 Mjet Lounge Vs Ford Focus 1.6 Tdci Trend
Merhaba Arkadaşlar
Başlıkta bahsettiğim iki araç hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum.
Linea malumunuz üzere en dolu modeli. 1.6 mjet 105hp olanlardan,,
Ford ise en boş modeli olan 90 lık trend modeli

İkisi de 2012 ve güncel kasaları olacak.

Yani daha açık anlatmak gerekirse 38-42 lira arası bir bütçeyle sizce hangisi daha mantıklı olur.

Not: Sanıyorum ki 42.000 liraya Focusun kazasızını bile bulmak zor olacak. Yorumları lütfen bahsettiğim fiyat aralığını göre yapalım

Ekstra dan dizel yeni model araç tavsiyelerine de açığım.
B
10 yıl
W 210 Mercedes Kullanıcıları Yardım Lütfen
Herkese Merhabalar,

1996 sonrası W210 kasa Mercedes düşünüyorum. Bir kaç sormak istediğim husus bulunmakta.

Öncelikle motor olarak hangisini tavsiye ederseniz? Hem ekonomik hem de sürüş anlamında tatminkar olarak. 200 -- 230 -- 240 -- 280 -- 320

2. olarak şanzımanları genelde otomatik, ancak yaşları itibarı ile otomatiğine ne kadar güvenebiliriz. Eğer bir sorun çıkması halinde ne kadar maliyet çıkartır. Yoksa hiç otomatiğe bulaşmadan direk manuellere mi yoğunlaşmak gerekir?

Bakım maliyetleri nasıldır parçası rahat bulunur mu?

Tüp ile uyumlumudur motorları herhangi kronik arızası varmıdır?

Aklıma gelenler bunlar cevaplar için şimdiden teşekkürler,,
B
10 yıl
2008 mondeo dizel manuel titanium
Öncelikle herkese merhaba

2008 model 200.000 de mondeo dizel titanium manuel vites sanroof lu araç hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim?

Motor uzun ömürlümüdür? bakım masrafları ve parçaları pahalımıdır? kronik arızası var mıdır? Alırken nelerine dikkat etmemiz gerekmektedir?

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
B
10 yıl
Linea 1.3 mjet Triger Koptu Yardım
Öncelikle herkese merhaba
1.3 mjet linea kullanmaktayım kısa bir süre önce şıkırtı sesini duymaya başladım. Duyduktan sonra en fazla 40 km gitmişimdir. ustaya göstermek için ses çıkmasını beklemeyin herşey için çok geç olabilir. Servise bırakmak için giderken yolda zincir koptu. Neyse çağırdık çekiciyi bir tanıdık ustanın tamirhanesine çektim aracı. 1500 lira verdim hala masraf çıkartıyo. Sizce çıkarttığı masraf normalmidir. Az çok arabadan anlarım o sebepten triger koptuğunda anladım hiç gaza yada marşa basmadım araba yavaşca kendini salarken direk emniyet şeridine çektim çekiciyi çağırdım. Herhangi bir zorlamada yapmadım Daha önce bu durumu yaşayan varmıdır? Aracım normalde gayet bakımlıdır. herhangi bir eksiği olduğunu düşünmüyorum servis şartlarında değişmesi gereken herşey zaten değişti ki 1.3 mjet linealar da triger değişimine 120 bin deniliyordu ki ben 120 bini bile beklemeyecektim.

Konu ile ilgili en azından bilen arkadaşlardan bir fikir rica ederim. Duruma göre ustanın güvenilirliğini anlamak istiyorum. Daha önce yağ değişimi gibi basit işlerde uğrardım ilk defa böyle kapsamlı bi iş yaptırdım.
B
12 yıl
Fiat Linea Emotion Otomatik Dizel vs. Ford Focus Dizel
Merhaba arkadaşlar

Danışmak istediğim bir husus var sizlere. Fiat Linea 1.3 mjet otomatik dizel, Ford Focus (2009 sonrası makyajlı kasa) dizel ve hatta en ağır basanı Kia Ceed 1.6 crdi arasında kalmış bulunmaktayım.

Linea aksesuar olarak, Kia performans olarak, Ford ta sağlamlık olarak ağır basıyor. Sizlerin fikirlerini de almak isterim.

Ancak bilmeyen arkadaşlar lütfen sadece modelleri karalamak için laf atmasın.

Şimdiden teşekkürler,
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.