O

Yarbay
13 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Samsung tv ekran sasarması yardım
Arkadaşlar ekranın köşelerde sasarma oldu etrafında manyetik bişey yok yeniden başlattım gene çözüm olmadı garantiye göndermeden bişey varmı yapacak acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Otel tavsiyesi
Arkadaşlar yer fark etmez en fazla 5000tl kadar 03 temmuz 08 temmuz arası denize sıfır her-şey dahil konsepti olan aile için güzel bir otel tavsiyede bulunabilir misiniz geç kaldık sanırım fiyatlar uçmuş :(
O
4 yıl
Şu zamanda yatırım için ev almak mantıklı mı ?
Arkadaşlar oranlar 0.99 malum ev almak mantıklı mı yatırım amacı ile ?
O
5 yıl
Bu siteden alışveriş yapan varmı ?
www.TeknolojiUrunler.com arkadaşlar fiyatlar çok uygun piyasaya göre sağlam mı bilemedim varmı alım yapan ?
O
5 yıl
Arkadaşlar bu siteden alışveriş yapan oldumu ???
O
5 yıl
Tv Tavsiye
Arkadaşlar evime yeni TV almayı düşünüyorum 3000 3500 e kadar bı tavsiyeniz varmı acaba 120 ekran yeterli teşekkürler
O
5 yıl
Uygulama temizliği hakkında
Arkadaşlar mi8 telefonum var letgo kullaniyordum şuan giriş yapamıyorum yeni hesap açtım onada giriş yapamıyorum bu uygulamayı cihazı fabrika ayarlarına döndürmeden silicek program yokmu? Komple cihazı silip tekrar yüklemek uzun sürüyor düzgün yedekleme programı da yok xioami de ?
O
5 yıl
Xioami mi8 yedekleme yardım
Arkadaşlar note5 den mi8 e geçtim herşey güzel ama note 5 i buna aktaramadim Samsung da smart swich gibi güzel program vardı komple PC yedekleyip tekrar telefona kurabiliyorduk xioami de böyle bişey varmı ? Uygulama msj arama galeri belge hepsini yedekleyip yukleyebiliyormuyuz telefona tekrar ?
O
5 yıl
Filbox kapanıyor 27.11.2018
Abonesi oldugunuz Filbox Uydu Platform hizmeti 27.11.2018 tarihi itibariyle sona erecektir. Tarafınızdan tahsil edilmiş olan içerik ücretinizin kullanmadığınız kısmı size iade edilecektir. Filbox cihazının mülkiyeti size ait olup iade alınmamaktadır. İçerik ücret iadesi içinwww.filbox.com.tr web sitemize giriş yaparak ilgili formu doldurmanızı rica ederiz.

Üzüldüm
O
6 yıl
Note 5 hoparlör tir tir ediyor yardim
Arkadaşlar cızırtı etmiyor sesi yükseltince kesik kesik çıkıyor ilk 1 2 saniye bisey yok sonra kesik kesik geliyor varmi yaşayan acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.