B

Yüzbaşı
07 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Bilgisayar temizlikten sonra düzgün çalışmıyor
Bilgisayarımı bugün basınçlı havayla tüm tozları temizledim.Birde geçen indirimlerde aldığım sıfır ssd montajı yaptım.
Bilgisayarı taktım powera bastım pc fanları ledleri tekrar kapatıp açıyordu bilgisayar sürekli bi tekrara girdi.Bios ekranıda gelmiyordu.
Daha sonra tekrar ssdyi ve tüm usbleri çıkartıp denediğimde bios ekranında ingilizce bilgisayarınız önemli bir çökmeden kurtarıldı tekrar kurmak için f1 run setup tarzında bir yazı çıktı.
Bu işlemler sonunda windowsa girdim ısı değerlerine bakmak için pubgye girdim oyun esnasında mavi ekran verip birden mavi ekrandaki yüzdeninde dolmasını beklemeden pc tekrar restart attı ve yine fanlar dönüp durdu dönüp durdu tekrara girdi.
Bu sefer anakart pilini çıkarıp takıp tekrar denedim bios bu sefer şu şu şu usb aygıtlar tanımlandı f1 press setup yazısı çıktı.Bunları yaptıktan sonra tekrar windowsa ulaştım.
Pubgde bir maç attım csgo dm girdim 15-20dk witcher 3te denedim bir sıkıntı olmadı.Yan monitörden de ısı değerlerini takip ediyordum hiç bi sıkıntı yoktu oyun performanlarında da bir sıkıntı veya fpste bi dalgalanma yoktu.
Fallout4 te test ederken yarım saat kadar oynadıktan sonra ani bir patlama sahnesinde pc birden tekrar restart attı ve loopa girdi. Anakart pilini söktüm usbleri söktüm tekrar denedim ama pc fanları bu sefer düzenli bir şekilde çalışıyor fakat ekrana herhangi bir görüntü gelmiyor klavye ve farenin ledleri yanmıyor.

İnternetten de bakındım bir çözüm bulamadım çözüm önerilerinize ve yardımlarınıza açığım .

Msi z87 g45 anakart
R9 290 ekran kartı
Corsair cx600m psu
B
5 yıl
1080p-144Hz-Ekran Kartı Önerisi
İşlemcim 4670k, 290 Tri-x ekran kartım var bir kaç ay içinde 1080p'de 144hz oyunculuğa geçiş yapmayı düşünüyorum.
İkinci el 1xxx serisi bir ekran kartı düşünüyorum, bütçem 1750-2000TL arası.Araştırdığım kadarıyla 1080p'de darboğaz yaşamadan kullanabileceğim ekran kartı 1070.Böyle bir haraket mantıklı olur mu ?
1070 144hz oyun için yeterli mi 1080p'de sizce ?
Farklı tavsiyeleriniz var mı ?
B
9 yıl
Superonline önerir misiniz?
Merhabalar
Yeni yapılmış bir siteye taşındık 1-2hafta içinde de fiber altyapı gelicek süperonline 50mbit 150gb akkli tarifeyi yapmayı planlıyorum. Online oyunlar da pingler nası olur uydunet ttnet bunları önerir misiniz?
Birde sanırım verecekleri modemi belli başlı modellerden birini seçebiliyoruz galiba hangisini önerirsiniz?
B
10 yıl
R9 290 Tri-X OC Performans Sorunu
Herkese merhaba gördüğünüz kartı yeni almış bulunmaktayım.
İntel i5 4670k
Gskill 4x2 GB 1600mhz ram
Corsair 600w Modüler güç kaynağı Bronz 80+
Zalman Z11 kasa
Msi z87 G45 anakart olan bilgisayarıma taktım ama şöyle bir sorun var ki beklediğim performansı alamıyorum.
Battfield 3 te ultra ayarlarda 20-25 fps alıyorum kalabalık bir servera girdiğimde 12 fpsye kadar düşüyor.
Metro Last Light benchmark testinde en düşük 7 en fazla 62 fps gördü ortalama 32 fps skor aldı.Oyuna girdiğimde ise (ssaa 2x di) ve yine ultrada 20 fps alıyordum.
Bu ısı değerleri (kasayı daha yeni topladığım için kasayla gelen 3 fan tarafından soğutuluyor soğutması biraz düşük)
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu kartın gpu-z deki ayrıntılı bilgileri :
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu da sapphirenin kendi oc programı :
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Durum bu arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum acaba güç kaynağımı yetersiz besleme yapıyor yoksa benim mi beklentilerim çok yüksek bilmiyorum siz nedersiniz ?
B
10 yıl
İnterenete Bağlanamıyorum -Tanımlanamayan Ağ-
Bilgisayarı yeni topladım ana kartım Msi Z87-G45 Modemim TP Link-W8901G ilk windows 8 kurdum tanımlamayan ağ diyordu 192.168.1.1 e de bağlanamıyordum bu setup assitance ilede sürekli hata veriyodu dedim herhalde windows 8 uyumsuzdur dedim windows 7 kurdum yine aynı sorun bunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
B
10 yıl
Hangi kulaklığı almalı ?
Merhabalar , ben bu iki kulaklık arasında kaldım ;
Sony MDR-EX50LPW Kulaklık
Creative EP-660

Hangisini alsam bilemedim genellikle dubstep,trap ve popüler yabancı pop müzikleri dinlerim ve şarkılarda tizleri severim.50 TL kadar bütçem var sizlerin önerileri varsa onlararı da alabilirim.
B
11 yıl
Kendi ellerimle yaptığım notebook soğutucu [SS\u0027li]
Merhaba arkadaşalar şu sıcak yaz günlerinde nt mağazandan 10 tlye aldığım notebook soğutucu işe yaramaz oldu Ben de eski psumdan söktüğüm 12cm fan ve nt den aldığım notebook soğutucunun fanlarını kullanarak bir notebook soğutucu yapmaya çalıştım.İşte yapım aşaması ve son hali :

< Resime gitmek için tıklayın > İşte 8cmlik eski notebook soğutucumun fanları (mavi ledli ) ve psudan söktüğüm 12cmlik fan bunları suntaya monte ettim.Suntayı fanların büyüklüğünde daire şekilleri açmak yapım aşamasının en zor kısmı.Ben şarjlı tornaviya yıldız ucu takıp tek tek delikler açıp öyle daireleri açtım siz tabii marangoza yaptıra bilirsiniz bende boş vakit çoktu ondan uğraştım.Fanı istediğim zaman açıp kapatmak için devre anahtarı koydum bir tanede.



< Resime gitmek için tıklayın > Fanları sökünce notebook soğutucunun iskeleti dışarıda kaldı bunuda altlık olarak kullanmaya karar verdim.


< Resime gitmek için tıklayın > Adaptörün zibilyon tane farklı girişleri bulunduğu için onları kesip heba etmemek için bir tane de dişi giriş aldım. Bunu da anahtara bağladım.


< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > Adaptör 500mA fana gayet yeterli oluyor.Eğer sessiz çalışmasını isteğimde adaptörün üstünden voltu düşebiliryorum bu güzel bir şey.


< Resime gitmek için tıklayın > Burada altlığı ve fanların bulunduğu suntayı slikonla yapıştırıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın > İşte son hali.Şunu ekliyeyim fanları vidayla tutturmaya çalıştım sağlam tutmadı kimi tuttu kimi tutmadı falan slikonla yapıştırdım daha sonra gayet sağlam oldu.


< Resime gitmek için tıklayın > Suntanın kenarları çok çirkin duruyordu ve dökülüyordu bende beyaz kağıt bantla veya benim bildiğim boyacı bandıda deniyor kenarlara bant çektim.< Resime gitmek için tıklayın > Şekildeki gibi

< Resime gitmek için tıklayın > İşte son hali. Herkese iyi forumlar...
B
11 yıl
Forumda neden başarılı olamadım ?
Foruma bir yıldır üyeyim ama nedense o kadar rütbe atlayamadım forumda yorum yazacak konu bulamıyorum desem yeridir siz nasıl başarılı oldunuz taktikleriniz neler ?
B
11 yıl
Yakın savunmada crossover yapamıyorum Yardım Edin !
Merhaba arkadaşlar problemim başlıkta söylediğim gibi biri beni yakın savundumu kilitleniyorum crossoveri yapamıyorum normalde biraz açıktan savunulsa affetmem ama yakın savunmada daha baskete yeni başlamış gibi top sektirip topu ya kaybediyorum ayağıma dolanıyo ya da şutu buluyorum çok dengesiz oluyo bu sorunu mu nasıl aşabilirim yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
B
11 yıl
Müzik ritmine göre yanan led nasıl yapılır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.