S

Yüzbaşı
07 Temmuz 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
242 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
SSD ve 0xc000000e hatası. acil yardım.
ARkadaşlar asus k555u laptopuma sandisk ultra 240gb ssd aldım. Ve içindeki 1tb hdd yi caddy ile cd sürücüye taktım. Ssd ye windows 10 yükledim. Hep bu hata ile karşılaşıyorum. Aşağıda ekran görüntüsü. Akşam kuruyorum. Kullanıyorum. Sabah canlı ders için açmaya çalışıyorum bu hata geliyor. Onar yaptım. Komut hatası için işlemler yaptım düzeltmek için olmadı. Yeniden yükledim olmadı. ne yapmalıyım? ssd de mi hata var anlamadım. Yoksa kurulum da mı ?acil yardım.

https://www.hizliresim.com/E4rZcc
S
6 yıl
Gittigidiyor Çek kampanyası 23-24 Eylül
Kampanya Koşulları - 150 TL'ye Varan İndirim Kuponu Kampanyası!
Nasıl indirim kuponu kazanabilirim?

23 - 24 Eylül 2017 tarihleri arasında kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler dışında gittigidiyor.com üzerinden tek seferde yapacağınız alışverişlerde;

250-499,99 TL arası alışverişe 25 TL,
500-999,99 TL arası alışverişe 50 TL,
1.000 TL ve üzeri alışverişe 150 TL indirim kuponunu bir sonraki alışverişinizde kullanmak üzere kazanabilirsiniz.
İndirim kuponumu, ne zaman, nasıl kullanabilirim?

Tüm kampanya koşullarını yerine getirerek, alışveriş sürecini başarıyla tamamladıysanız (ürüne 19 Ekim 2017 tarihine kadar onay verdiyseniz ve ödeme satıcıya aktarılmışsa) indirim kuponunuz 21 Ekim 2017 tarihinde GittiGidiyor kullanıcı adınıza yüklenecektir. 21 Ekim 2017 tarihinde üyeliğinize yüklenen indirim kuponunuzu 21-22 Ekim 2017 tarihleri arasında tek seferde kullanabilirsiniz. İndirim kuponlarının son kullanım tarihi 22 Ekim 2017'dır. Bu tarihe kadar kullanılmayan indirim kuponları geçerliliğini kaybeder ve tekrar tanımlanmaz.

25 TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 125 TL ve üzeri bir alışverişinizde, 50 TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 250 TL ve üzeri alışverişinizde, 150TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 750 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerli olacaktır. Tüm indirim kuponlarını bir sonraki alışverişinizde tek seferde kullanabilirsiniz.
Farklı bir kampanyadan yararlanarak alışveriş yaparsam, indirim kuponu kazanabilir miyim?

Kampanya Banka Puan kampanyaları hariç başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez. Bir ürüne ödeme yaparken herhangi bir indirim kuponu kullanırsanız, kampanyadan faydalanamazsınız.

Örneğin; 1.000 TL değerinde bir ürün satın aldınız; ancak, o sırada üyeliğinizde 25 TL değerinde bir indirim kuponu daha vardı ve toplamda 975 TL ödeme yaptınız. Bu durumda üyeliğinize hiçbir indirim kuponu tanımlanmaz.
Kazandığım indirim kuponumu cep telefonu alışverişlerinde kullanabilir miyim?

23-24 Eylül 2017 tarihleri arasında cep telefonu kategorisinden Cep Telefonu ürününü satın almanız halinde kupon kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Bir sonraki alışverişinizde kullanmak üzere kazandığınız indirim kuponunu cep telefonu kategorisindeki alışverişinizde geçerli olmayacağını hatırlatmak isteriz.
Kazandığım indirim kuponu hangi kategorilerdeki alışverişlerde geçerli değildir?

"Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Cep Telefonu & Aksesuar" (Cep Telefonu kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.
Kampanya süresi içinde birden fazla alışveriş yaptıysam hangisine indirim kuponu tanımlanır?

Birden fazla alışveriş yapan kullanıcıların sadece en yüksek tutardaki indirim kuponu üyeliğine tanımlanır.
Satın aldığım ürünü iptal ya da iade edersem, yine de indirim kuponu kazanabilir miyim?

İptal edilen veya iade edilen ürünlerde, sepetinizdeki toplam ödeme tutarı 250 TL ve altına düşmediyse indirim kuponu kazanabilirsiniz. Örneğin; 3 farklı ürün aldınız ve toplam ödemeniz 1.000 TL tuttu. Ancak bu ürünlerden birini iade ettiniz ve ödeme toplamınız 900 TL'ye düştü. Bu durumda 150 TL'lik indirim kuponu yerine 50 TL'lik indirim kuponu kazanırsınız.

Başka bir örnek vermek gerekirse; iki farklı ürün aldınız biri 200 TL diğeri 100 TL olsun. 100 TL'lik ürünü iptal ettiğinizde sepetinizdeki toplam ödeme 200 TL olacağı için indirim kuponu kazanamazsınız.
En fazla kaç adet indirim kuponu kazanabilirim?

Bu kampanyadan her kullanıcı sadece bir kez indirim kuponu kazanabilir.
Kurumsal üyeyim, indirim kuponu kazanabilir miyim?

İndirim kuponları kurumsal üyelere tanımlanmamaktadır.
İndirim Kuponu kampanyası hangi kategorilerde geçerli değildir?

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.
Kampanyadan kimler faydalanabilir?

Kampanyadan gittigidiyor.com üzerinden yapılan alışverişlerde belirtilen tüm koşulları sağlayarak en az 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes faydalanabilir.
Diğer kampanya koşulları nelerdir?

Katılımcı, kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Kampanyayı kötü niyetle kullanan ve hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tespit edilmesi durumunda, GittiGidiyor, bu kişilere kampanya koduna ilişkin hakları iptal etme veya yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.

Yürülükte bulunan mevzuatta meydana gelecek değişiklikler ve/veya resmi makamlar tarafından alınacak karar veya yapılacak işlemler nedeniyle, kampanyanın devamının mümkün olmaması halide katılım hükümsüz kalacaktır.

Katılımcı, GittiGidiyor'un kampanya kapsamında olsa dahi aracı hizmet sağlayıcı-yer sağlayıcı olduğunu ve kullanıcı tarafından sağlanan ürünlere ilişkin GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul eder.

GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.


link
https://www.gittigidiyor.com/kampanya-kosullari/23-24-eylul-2017-indirim-kuponu-kampanyasi
S
6 yıl
asus laptop tavsiye
bu linkini verdiğim bilgiayarlardan birini alacağım.
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-k555ub-xo092t-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-297437791

bu sıfır, 6.nesil. Ve fiyat 2150ye geliyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555uq-core-i5-7200u-2-5ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html

bu ise teşhir, 7.nesil ve fiyat 2279TL ye geliyor.


sizce hangisi?
S
7 yıl
Lap Top tavsiyesi Fiyat aralığı 1800-2300TL
S
8 yıl
SAMSUNG S3 İŞLEMCİ YARDIM
2 Adet samsung s3 telefonum var. Birindeki problem sim kartı okumuyor. Tamirciye gösterdiğimde anakartının değişmesi gerekiyor dedi. Şu an elimde bir tane de ekranı kırık samsung s3 var.

şimdi bu iki telefon bir telefon olur mu? yani camı kırık olanın anakartını diğerine takılabilir mi? sağlam olur mu?
S
8 yıl
salomon speedcross
salomon speedcross 3 ayakkabi alacagim aliexpressten. daha önce alan var mi?gümrükten geçer mi? 35 dolar ayrica normalde ayak numaram 41. ama sitedeki gibi ayagimi ölçtüm 24 cm geldi. siteye göre 40a tekabül. sizce hangisini almaliyim? bir de sitede paypal yok. sanal kart olusturup mu alayim kredi kartiyla?

yardimci olursaniz.ilk alisverisim olacak.
S
8 yıl
17 Jant Yaz lastiği tavsiyesi.
MErhaba arkadaşlar 2013 astra j sedan aracım var. Yaz lastiği alacağım. Önerileriniz neler?

fiyat önemli. Michelin çok pahalı. Hankook ? Falken? Nokian?
S
9 yıl
Samsung 48j5570 mi Lg 50Lf650v mi?
Arkadaslar bu iki tv arasinda kaldim ? Lg de bellek sorunu oluyor diyorlar internetten video film izlerken. Tizen daha iyi diyenler var ama akıllı kumanda olayi yok. Kullananlar yardım ederse. Ayrica samsung un bellek olayi daha iyimis ara ara bellegi siliyormus o yuzden netten film izlerken sorun olmuyormus. Ayrica Lg de flash player destegi yokmus
S
9 yıl
s3 sim karti takiniz uyarısı
Arkadaşlar s3 telefonumda çarpma vb durum olmadan bir anda sim karti takiniz uyarisi aldim ve hala gecmedi. Taktim cikardim fabrika ayarlarına geri döndüm. Baska hat taktim hala olmadi. Acil yardim
S
9 yıl
Ford fiesta 2009 acil yardim
2009 model trend Ford fiestam var.aracin teybi sadece track caliyor mp3 calmiyor. Bir arkadaş 2012 titanyumdan cikma cd çalar satiyor da o mp3 caliyor. O teyp benim aracta sorunsuz calisir mi hemen onu alip benim teybi cikartip taktigmizda calisir mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.