R

Yüzbaşı
20 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Laptop hicbir sekilde elektirik almiyor
Merhabalar. Yaklasik 1 ay once aldigin MSI GE72 7RE modelli laptopumu 5 gun once saglikli bir kullanim ile kapattim ve cantasina koyarak kaldirdim. Bu sabah laptopu acmaya calistigimda ise acamadigimi fark ederek belki pili bitmistir diyerekten prize bagladim fakat nafile. Prize baglamam sonucunda pilin doldugunu gosteren ledde de bir degisim olmadi.Internette baktigim kadariyla anakart problemi olabilirmis fakat duzgun calisirken kendi elimle kapattigim 1 aylik laptopumun anakarti bu kadar cabuk zarar gorebilir mi ? Sorun sizce nedir ? Cozume kolay bir mudahele ile ulasilabilir mi ? Yardimlariniz icin tesekkurler.

Iyi gunler.
R
9 yıl
Anormal cpu ısınması
Merhabalar.Cpu modelim ıntel i7 4770
Okul sebebiyle ankaradan istanbula taşındım o sırasa ne oldu ise cpuda bir sıkıntı oluşmuş.Chrome açarken bile 100 derecede çalışıyor ve hızıda normal hıznın 4te 1 i kadar. Neden böyle oldu anlayamadım. Cpu kömür olmasın diye açamadımda pcyi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
R
11 yıl
Avermedia Live Gamer HD hakkında yardımcı olabilecek
Evet arkadaşlar sorunum capture yapmaya başladığımda bilgisayarda olan hiçbir sesi kayıt olarak alamamam.Yalnızca kendi sesimi alabiliryorum , capture ettiğim oyunun sesini alamıyorum .Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa memnun olurum.
R
11 yıl
Ankara Logo ve İntro Tasarım
Merhaba arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum değilse de kusura bakmayın.Benim sorum basit ankara'da kaliteli logo ve intro yaptırabileceğim neresi var ? İlla ankara olmak zorunda değil iyi bir başka yer biliyorsanız oraları önermenizde beni memnun eder.Teşekkürler.
R
11 yıl
Wow hangi server?
Merhaba arkadaşlar konuyu açmadan önce şöyle bir baktım ama 2009 yılının konusuydu ve konu açmaya karar verdim.Belirttiğim gibi arkadaşlar sizce wowda hangi serverda oynamalıyım.Ben oyunu oynuyorum fakat çoğu kişi oynadığın server kötü felan diye benim başımı şişirince size birde sorayım dedim.Sizin önerileriniz nelerdir.Cevap verenlere teşekkürler.
R
11 yıl
Heyet Raporu
Merhaba arkadaşlar, bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama açtım.Bir arkadaşa sordum nerden alabileceğimi bir yer söyledi fakat bir kaç alternatif olursa daha iyi olur.Soruya gelirsek Ankara'da heyet raporu alabileceğim yerleri bana pmden atarsanız iyi olur.Teşekkürler.
R
11 yıl
Stream OFF
Merhaba arkadaşlar boş zamanım olduğu için stream yapmaya karar verdim.Xsplit programında ekran kartımdan dolayı bir sorun varmış o programla yapamadım.Khanjuiye yardım ettiği için teşekkürler.Streami open broadcaster ile yapıyorum.Streamle ilgili iyi kötü yorumlarınızı yaparsanız mutlu olurum.
Şuan türk serverında smurf kasıyorum.Asıl hesabım westte.Nick bulmakta pek iyi değilim söylediğim gibi onunda nick ÇikolatalıSüt.Streamde lolün yanında warz(öğrenmeye çalışıyorum),minecraft gibi oyunlarıda oynayacağım.Fakat şuan skype seslerinin nasıl kapatılacağını bilmediğim için streami açamıyorum.

http://tr.twitch.tv/toprakgaming

Edit:İzleyen olduysa teşekkür ederim.
Birde arkadaşlar open broadcasterda skype sesleride duyuluyor bunları nasıl kapıyabilirim.
R
11 yıl
Windows 8 Müzik
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımdaki müzikleri bu uygulamaya atmak istiyorum,müzikler çalışıyor fakat uygulamada temelli kalmıyor.Bu müzikleri uygulamaya nasıl atabiliriz?
R
11 yıl
Windows 8 Razer Ürünülerini Tanıma Sorunu
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi dün geçtiğim windows 8 nedense razer ürünlerini tanımıyor.Tanımıyordan kastım ürünleri kullanabiliyorum fakat tuşlarını programlama olayını yapamıyorum ve bu en büyük özelliklerinden biri bu klavye ve mausenin(programları nedense klavyeyi görmüyor).Bu problemi nasıl aşabilirim?Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar Razer Nostromo adlı ürünün tanıma sorununu çözdüm.Windows 8'de sadece 1.03 adlı versiyon işliyor.Razer kendi sitesinden silmiş olduğu için hotfiledan buldum.İstiyene linki pmden atabilirim.
R
12 yıl
Borderlands2 DLC
Collector Edition aldığım için elimde 2 adet DLC kodu var ama DLC leri indirmek istediğimde steamde kodları nereye gireceğimi göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.