B

Binbaşı
06 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
11 ay
Tahliye davasında avukatlık masrafı tazmin edilirmi?
Merhaba , tahliye davası açmak için avukatlarla görüştüğümde avukatlık masrafı için davayı kazandığımda karşı taraftan tazmin edebiliyorum değilmi diye sorduğumda , görüştüğüm avukatlar “sadece dava masraflarını alabilirsin karşı taraftan” diyor? Burada yanlış mı anlatılıyor hep ?
B
geçen yıl
Vodafone Numara Taşıdım İnternet Hızı Yerlerde
TT den Vodafone a geçtim TT de 70 mbps download hızı varken , Vodafone da 5 -6 larda geziniyor. Keşke cayma hakkı olsaymış. Bilseydim geçmezdim.
B
2 yıl
Polo 2012 Klima Açıkken Kalkışta Ses
Arkadaşlar klima açıkken arabaya gaz verdiğim anda motorda gıcırtılı ses geliyor biraz hızlandığında kesiliyor ama ilk kalkışlarda hep oluyor , nedenini bilen usta varmıdır?
B
2 yıl
Almanya taxfree ile iPhone alan vardı?
Almanyadan 13 promax alsak taxfree nekadar oluyor alan oldumu hiç

Olmadımı hiç vay be
B
2 yıl
Almanyaya Turist Olarak Giden Oldumu
Merhaba , ben Almanyaya başvuru yapacaktım ailece ancak eşim iki doz biontec bende 2 doz sinovac lıyım , Ocak da covid geçirdim. Bunu ispat ediyorum. Acaba bu koşullarda turist olarak giriş yapabilirmiym karantinasız. Zaten 6 gün kalıcam sadece, gezcez flan.
B
2 yıl
2012 polo DSG/ Motordaki kayışın adını bilen varmı?
Klima açık stop halden gaza hafif bastığında cırtlak sesle hareket ediyor kesiliyor. Buna servis bir kayış değişecek dedi ama neydi adı unuttum triger yada v kayış değildi , bilen varmıdır?
B
2 yıl
12 Pro Max Resimler Karanlık Değilmi SS
Merhaba, 12promax kullanıyorum dışarıda bile resim çekerken karanlık oluyor her seferinde elle aydınlatmak zorunda kalıyorum. Sizde öylemi? Yada bir yerde ayarı varda benni çözemedim.
B
2 yıl
Kayıt Süresi 365 Güne Çıkmamış
Merhaba yurtdışından alınmış Iphone12pro max telefonum eski sistem gibi 120 gün kayıt süresi ile kapandı. 365 gün e uzatıldığı yazıyordu , iptalmi oldu bu kural acaba.
B
3 yıl
Dolar 8.50 Fiyatlanan TVler Düşecekmi
Açıkçası TV fiyatlarının uçmasından sonra(hatta tüm elektronikler) doların bu kadar düşmesi ile ucuzlaması lazım , bu sebeple beklemedeyim. Siz ne düşünüyorsunuz?
B
3 yıl
TR de Iphone 11 vs 12 Fiyat Farkı
ABD de bu iki model arasında 100 USD fark varken TR de 2.000TL fark olmasının nedeni nedir? Lütfen değerlendiririken 100USD baz alın. Apple fiyat politikasından diye düşünüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.