H

Yüzbaşı
30 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
104 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
Xiaomi FIMI X8 SE 2020(Banggood)
Merhabalar Banggood üzerinden drone almak istiyorum. Daha önce böylesine büyük miktarlı ürün almamıştım. Almak istediğim drone xiaomi fimi x8 se 2020 modeli. Öncelikle alırken gümrük vergi güvencesini yapmalımıyım. 550 lira gibi bir fiyat yansıyor bu durumda. Daha önce alan arkadaşlar hangi yolu izledi bilgi verebilir mi ?
H
5 yıl
D-Smart Fiyat Kurnazlığı
Merhabalar,

3 seneden beri d-smart kullanıyordum. Modül kullanıyordum ilk sene 14 lira daha sonra 18 son senede 20 liradan devam ettim. Bu sene tv+ almak için iptal talebi oluşturdum dsmart a onlarda hd plus cihazını önerdiler. Ben 27 TL den taahhüt verdim. 3 hafta sonra falan online işlemlere öyle bir bakmak için girdim 32 lira güncel fatura diyor. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ben bu fiyattan taahhüt vermedim. Bana söyledikleri ise 27 + 5 tl kutu ücreti. Bana böyle bir bilgi verilmedi 27 tl üzerinden taahhüt verdim dediğimde ise fiyattan memnun değilseniz 28 tl den yardımcı olalım dedi. Şahsen sinirlenip iptal edin diye söylediğimde 220 tl cayma bedeli ödersiniz dedi. Bu cayma bedeli ne için dediğimde kurulum ücreti, aktivasyon ücreti gibi ücretler. sözleşmeye baktığımda ise böyle bir şey yok. müşteri hizmetlerine diyorum bana belgeyi gönderin cayma bedeli ile ilgili size gönderemeyiz biz burdan görüyoruz. Sonuç olarak iptali işlemlerini tamamladım ve yarın cihazı teslim edicem. Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım, CİMER üzerinden başvurumu yaptım son olarakta btk üzerinden şikayet oluşturdum. Tüm kanallardan şikayetimi oluşturdum. Sonuç almam mümkün mü ? Taahhüt verdiğim fiyat üzerinden bana ekstra ücret istiyorlar ve bana bundan bahsetmiyorlar. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
H
6 yıl
Burun Ameliyatı Sürecim(SS\u0027li)
17 Ağustos 2018 de oldum ameliyatı. Daha önce 15-16 yaşlarımda et ve kemik aldırmıştım. Daha sonra burnum sağa doğru eğilmeye başladı ve devlet hastanesinde hem kemik eğriliğini düzelttirmek hemde estetik açıdan daha güzel olsun diye ameliyat oldum. İlk 3 gün sıkıntılıydı, üç gün sonunda tamponlar çıktı. 1 hafta sonunda da alçıları çıkarttık. Şuan burnum yine yamuk, doktor şişliklerden sonra düzeleceğini söyledi. Fotoğraflar ile before-after yapacağım.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
Ankastre bağlantısı hakkında
Dün türk telekomdan gelmişler ankastreden 2 bakır kablo çıkarmışlar ve üzerine ismimi yazıp gitmişler. Benim evime gelen hazır bir kablo vardı ankastreye bağlı. Şimdi ben o benim kablomu çıkarıp benim için çıkardıkları kabloya mı bağlayacağım ? Bir hız düşümü falan olur mu ? yoksa krone bıçağı ile söküp direk reglet e çakayim mi ? Siz ne yaptınız ?
H
7 yıl
D-Fix mi D-Smart Uydu alıcısı mı ?
Arkadaşlar dün n11 üzerinden d smart satın aldım. Modül ile aldım fakat modülü 1. ayın sonunda alıcam şuan uydu cihazı var taktım. Kalite konusunda bir farklılık olacağını sanmıyorum ama kanal geçişi konusunda bir değişik olur mu ?

TV'nin kanal geçiş hızı bu şekilde :https://www.youtube.com/watch?v=EvRCjeXPSHY
H
7 yıl
İnstagramdan ayakkabı aldım sahte çıktı(YARDIM)
Normalde böyle bir yerden ilk defa alışveriş yaptım. Keşke yapmaz olaydım. Kapıda ödemeli yolluyorlar. Ayakkabının iki eşinde de farklılık var. birisi orjinal diğeri sahte gibi. kendilerine gerekli fotoğrafları yolladım. cevap bile vermedi. Elimde fatura falan yok thh'ye başvuru yapabilir miyim ?

Sayfa bu beni engellemiş;
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
Tv Hoparlörüne Alternatif Soundbar ?
Merhabalar,

Yeni bir tv satın aldım philips 55pus6101 modelinden. Tv'nin ses çıkışı beni pek memnun etmedi aslında güzel ama konuşma bassız oluyor çok yalın bir ses oluyor. Evde 5.1 var ama onu kaldıracağız hiç kullanmadığımız için. Bende sürekli açık olarak kullanacağım normal tv yayınlarını da izleyeceğim soundbar arıyorum.

Uygun olması benim için önemli. İki ürün var aklımda;

Vestel SBA 120
Vestel SBA 300

kullanan veya bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Fazla bir beklentim yok sadece sesleri net versin yeter bize.
H
7 yıl
Philips 55PUS6101 4K SMART LED TV Hakkındaki Düşüncelerim(Video Destekli)
Arkadaşlar merhaba,

Philips’in 55PUS6101 modelinde bu ara Kipa’da kampanya var bilen biliyor. Orada alan arkadaşlar yorumları ile alacakları bilgilendirmişler fakat ben bulamadığım soruları TV’yi alan arkadaşlara sora sora öğrendim.

TV almaya karar verme aşamasında en çok zorlandığım 50” mi 55” mi sorusu oldu. Şunu söylemeliyim ki ben 3.5m uzaklıktan izliyorum. İyi ki 55” almışım dedim.

Eğer bulunduğunuz şehirde kipa varsa orada kampanyalı fiyatı 2199 lira. Benim bulunduğum şehirde kipa olmadığı için n11 üzerinden satın aldım. 2489 lira ürünün fiyatıydı. forumdan 200 lira çeki 50 liraya aldım. 100 lira da bonus veriyordu. 2239 liraya denk geldi. Yani 40 liralık bir fark ile aldım. Benim için karlı bir alışveriş oldu.


TV Hakkındaki kendi görüşlerim ise;

Öncelikle görüntü kalitesi beni tatmin etti. Diğer TV’ler ile kıyasladım aralarında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Ben bunu 2250 liraya aldım diğer 55” Samsung, LG’ler 3500-4000+. lira arasında değişiyor. Bu kadar fiyat farkının neden olduğunu anlayamadım. Ses konusuda iyi yeterli seviyede.

Ben evde teledünya kullanıyordum. Ondan önce de normal bir uydu. İlk teledünya kullandığımızda kanal geçişleri çok uzun ve yavaş geliyordu. Şimdi aynı durum TV’de geçerli. Açıkça söylemek gerekirse kanal geçişleri yavaş. Alacak arkadaşlar bunu bilerek alsınlar. Zaten video ekledim.

Menüsü çok kolay, her şey elinizin altında gibi bir şey.

TV’nin çerçevesi çok çok ince değil ama ince 1cm, kasaya gelince de kalın değil gayet ideal. Bunun içinde fotoğraf ekledim.

Smart TV’yi aldığımdan beri kullanamadım. Philips’in sunucularında bakım olduğu için smart tv kullanılamıyor.

Netflix uygulamasını çok beğendim. İnternet hızım 3mbps olmasına rağmen içerikleri full hd olarak izleyebildim. İlk açtığınız zaman kalite düşük oluyor 1-2 dakika içerisinde kalite en üst düzeye çıkıyor ve bir kere bile donmadı görüntü. Bunun içinde video ekledim.


Kanal Geçiş Hızı;

Videoyu izlemek için tıklayınız



TRT 4K Yayını;

Videoyu izlemek için tıklayınız


TRT 4K Maç Yayını;

Videoyu izlemek için tıklayınız


Netflix Uygulaması;

Videoyu izlemek için tıklayınız




TV'nin yandan ve önden görünüşü;

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
Hangi boy TV ve Hangi marka almalıyım ?
Merhabalar,

Uzun zamandır bir TV arayışı içerisindeydim sadece bakınıyordum fakat bu sefer almak için niyetlendim. Uygun bulduğum zaman hemen alacağım. Şu anda salonumuzda 32" lik bir samsung led tv bulunuyor ve koltuklardan oturup bir şey izlemek benim için eziyet oluyor. Film falan açtığım zaman puf koltuğu TV'nin önüne atıyorum.

Öncelikle TV'yi koyacağım ünitenin fotoğrafını ve en uzak koltuktan çektiğim fotoğrafı koyacağım ayrıca konsolun boyutlarınıda yazacağım hangi boyut tv daha iyi olur diye.

Bu TV'yi koyacağım ünite;
< Resime gitmek için tıklayın >

Ünitenin ölçüleri şu şekilde; Genişlik 129 cm, yükseklikte 82 cm yani 55" bir tv tam oturuyor. 4-5 cm genişlikten, 4 cm'de yükseklikten boşluk kalıyor.


Buda TV'ye en uzak koltuğun görüş mesafesi. Uzaklık mesafesi 3,5-4 arası.
< Resime gitmek için tıklayın >

Buda odanın oturma planı. En uzak mesafe tekli koltuktan oluyor onun mesafesi 3,80 falan. 3'lü koltuğun mesafesi de 3,30 falaan ;
< Resime gitmek için tıklayın >


Şimdi gerekli açıklamaları yaptıktan sonra kafamdaki sorulara geçmek istiyorum;

1-) 50" mi uygun olur ? 55" mi olur ? 55" alıp keşke 50" alsaydım diyen yok ama, 50" alıp keşke 55" alsaydım diyen çok :) Bende onlardan olmak istemiyorum. Çünkü ikide bir tv değiştirmek gibi bir lüksümüz yok 4K alacağım zaten bozulana kada götürse yeter bizi.

2-) Hangi TV'yi almalıyım ?
Seçeneklerim mevcut 55" olarak aklımdakiler;

- Philips 55PUS6101
- SEG 55SCU9600 (aslında pek tercihim değil uzun kullanım ömrü istediğimden)

49"-50" için;

- Vestel 50UB8300
- Vestel 49UA8900

Philips ve Vestelleri canlı olarak gördüm. Seg'i hiç görmedim. En çok hoşuma giden Philips oldu.
Yardımlarınızı bekliyorum. Çıkarın beni bu bataklıktan :)
H
8 yıl
Kredi erken kapama indirimi hk.
2140 liralık bir borcum var. 5 taksitini ödemiştim. Ödediğim şekilde 2140 lira kaldı yani. Şimdi elimde param var erkenden kapatmak istiyorum. Bankayı aradım bugün kapattığımda ne kadar ödemem gerekiyor diye sordum 1940 liraya kapatabileceğimi söyledi. Banka şubesine gitsem bu fiyatı daha aşağıya çekme şansım oluyor mu ? Bir arkadaşım söylemişti gidip pazarlık usulü faizlerden kurtulup sadece ana parayı falan ödemiş. Böyle bir şey mümkün mü ? Yoksa hiç boşuna uğraşmamı diyorsunuz ? Krediyi çektiğim banka garanti bankası bu arada.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.