J

Çavuş
23 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
9 yıl
Trance ve EDM için kulakiçi kulaklık
.........
J
10 yıl
1500 Liraya Oyun Amaçlı Sadece Kasa
................
J
10 yıl
Getz 1.4 açık hava filtresi
..................
J
11 yıl
Bimcell Numara Taşıma Micro sim kart
Merhaba, Bimcell'e geçmek istiyorum ancak iphone kullanıyorum ve haliyle micro sim kart kullanıyorum. Bim'e gittiğimde numaramı taşıttıktan sonra direk micro sim kart alabilir miyin yoksa gidip telefoncularda kestirmem mi gerekli?
J
11 yıl
Yalın Fibernet (Dönüşüm) Paket Değişimi Yapamıyorum
Merhaba, 3 Aydır Ttnet abonesiyim. Taahhütsüz Yalın Netlimitsiz abonesi olmuştum. 1 ay netlimitsiz kullandım. 1. ayın sonunda telefonum çaldı Ttnetten aradılar ve bulunduğum bölgede fiber altyapısı olduğunu otomatik olarak yalın fibernet limitsiz tarifesine geçtiğimi herhangi bir ücret ödemeyeceğimi ve talep etmeyeceklerini söylediler. İstemiyorum deme gibi bir şansım yoktu bant kaydından dinlettiler çünkü. Ertesi gün internete girdim. Hız testi yaptım 11 mbit hız alıyordum Fibernete geçişim tamamlanmıştı. 2 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum kopma veya hız düşmesi gibi şeyler yaşamıyorum hatta akk dolduktan sonra 3.5 mbit civarı bir hızım var ancak az önce faturama bakmak için online işlemlere girdiğimde paket bilgilerimi gördüm. Fibernet dönüşüm yazıyordu. Paket değişikliği sekmesine de tıkladım sadece bakmak için. Şu an geçiş yapabileceğiniz bir paket bulunmamaktadır lütfen detaylı bilgi için müşteri hizmetlerini arayın yazıyordu.

Öğrenci olduğum için taahhütsüz pakete abone olmuştum. haziran ayına kadar kullanıp iptal edecektim veya donduracaktım internet hizmetini ve 36 liralık devre hazırlama ücretinin kalan kısmı dışında hiçbir şey ödemeden işlemimi gerçekleştirebilecektim. Şu an paket değişimi yapamıyorum. Fibernet limitsiz görünüyor satın aldığım paketlerde. Fibernetin aylık erişim ücreti 69 tl ve sabit ücreti 28 tl. Benim abone olduğum yalın netlimitsiz 63+15 tl. Ben haziran ayında internet hizmetini iptal ettirmek istediğimde bana 'sen 5 ay boyunca fibernet kullanmışsın dönüşümden dolayı da sabit ücretin 15 lira erişim ücretin 63 lira üzerinden hesaplanmış 5 aylık farkı ödemeden iptal edemezsin'
deme gibi bir ihtimalleri var mıdır acaba?
J
11 yıl
bazı oyunlarda ekranın kararıp geri gelmesi (gt420m)
merhaba. Konunun sonunda isimlerini verdiğim oyunları açtığım zaman 2-3 dakika sonra örneğin yollarda veya arabaların üzerinde, su varsa eğer suyun üzerinde gölge gibi birşey çıkıyor gri renkli ve mat. Daha sonra oyun donuyor bazen ekran kararıyor geri geliyor devam ediyorum bazen ekran kararmıyor donuyor ve 10 saniye sonra geri geliyor 2-3 dakika sonra tekrar ediyor aynı sorun. Msi afterburner ile sıcaklık ölçeyim derken dikkatimi birşey daha çekti. Oyuna girmeden önce ekran kartının saat hızları 500/800 mhz oluyor ki normal olanı bu. Oyuna girdikten sonra eğer ekran kararıp geri geliyorsa veya donup geri geliyorsa ekran kartının saat hızları 200/400 mhz oluyor. bilgisayarı yeniden başlatmadan da saat hızları eski haline dönmüyor.

Live For Speed (çoğunlukla arabaların üzerinde çıkıyor o gölge gibi şey ve ekran kararıp geri geliyor)
The Sims 3 (genellikle ağaçlarda çıkıyor ve saat hızı düştükten sonra oyun oynanmaz hale geliyor 10 fps ile çalışıyor)
Gta 4 (suların üzerinde oluyor genelde ancak çok nadir oluyor. ne ekran donuyor ne kararıyor oynanışı etkilemiyor sadece o gölge gibi şeyler geliyor suyun üzerine)
Test Drive Unlimited 1-2

üstteki oyunlarda sorun yaşıyorum. Ancak gariptir ki çok yüksek sistem gerektiren oyunlarda hiç sorun yaşamadan rahatlıkla oynayabiliyorum. Örneğin

Crysis 1-2
Dead İsland
Metro 2033
Battlefield 3
Mw 3
Black Ops 2
Far Cry 3
Assassin's Creed 3
Euro Truck Simulator 2
Nfs Most Wanted 2012
Saints row the third

ve daha bir çok sistemi zorlayacak oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum. sadece üstteki beş oyunda böyle bir problemim var.
işletim sistemim Windows 7 ultimate x64 nvidia geforce gt420m ekran kartı sürücüm 310.90 Packard Bell Nm-85 tk-111
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.