1

Er
08 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
7 yıl
askerlik hakkında
Arkadaşlar iyi geceler öncelikle. benim şöyle bir sorunum var. askerlik yaşım geldi. ve tecil ettirebilmem için son gün 29 aralık . şimdi sorun şu beyler. ben bulgaristanda okuyacagım. oturum vizesi bekliyorum büyük hitimal ocak 5-10 u gibi gelecek normalde oraya gidince orada okuduguma dair belgeyi konsolosluga verip konuyu hallediyorum. ama son erteletme döneminden 5-10 gün sonra cıkacagım yurt dısına. bi abimiz var orada calısan onu aradım sordum 30 ocaga kadar süre var dedi internetten bakıyorum 1 ocak son gün yazıyor. ben ne yapmalıyım? üniye hazırlanıyorum tekrar diyerek mi erteletmeliyim? acıkcası cok rahatsız ediyor bu durum beni şimdi tam yurt dısına cıkarken cevirmesinler kapıdan asker kacagı diye? Türkiyede de tanınma ıslemı 1.5 hafta falan sürüyormus ve ankaradan kagıt alıp yapılması gerekıyormuş. ona da zamanım yetmez 9 gün sonra tecil süresi bitiyor. bi yardımcı olup yol gösterir misiniz arkadaşlar. ne yapmalıyım şimdi??
1
7 yıl
Yaşlılık sendromu beyler yardım bekliyorum
İyi geceler beyler (varsa bayanlar) şöyle bir sorunum var beyler ben 20 yaşında bi kardeşinizim. son 2-3 aydır yaşlanmışım gibi hissediyorum mesela eskiden çok hareketli müzikler dinler sonuna kadar da açardım sesi takılırdım falan şimdi nostalji dinliyorum yine eskiden içtiğim alkolün hesabı olmazdı , telefonumda votka şişesini kaldırdığım tonla video vardır mesela ama artık canım alkol değil kahve falan içmek istiyor kitap okumak bulmaca çözmek vs.. istiyor yaşıtlarıma bakıyorum üni. ye gitmeden önce adamlar alkol sigara kullanmazdı gittiler hepsi başladı biz giderken alkol sigarayı bıraktık arkadaş ortamına girmek istemiyorum muhabbetleri sıkıyor bense daha ciddi konular konuşmak istiyorum mesela... birde sebebini anlamadığım bir aile özlemi başgösterdi bazen parklarda denk geliyorum çocuklar falan gidip ilgilenmek geçiyor içimden çocuklu aile görünce falan hayalini kuruyorum beyler bildiğin evrim geçiriyorum bunda ne var diyebilirsiniz ama inanın hani aileme alkolü bırakıyorum dediğimde inanmadılar babam hala alkollü araba sürme diyor ki 1 ay oldu alkolü bırakalı.. o minvalde bir adamdım yani kafayı mı yiyorum acaba? bekliyorum yorumlarınızı.
1
11 yıl
Djarum Black ile ilgili
beyler Djarum black sigarasını biliyorsunuzdur herhalde yani kullananlar bi site buldum online sipariş yapan yorumlardan felan gayet güvenilir geldi gece 1 de mesaj yolladım adamlar 3 te dönüş yaptı. baya şaşırttılar beni tek pakette de kartonda da sipariş varmış. sitedehttp://www.djarumonline.net bu alışveriş yapan oldu mu burdan? olduysa yardımcı olabilir mi? şimdiden saolun beyler
1
11 yıl
Hayatımın en bervat gününü anlatıyorum gelin.
evet beyler hayatımda geçirdiğim en berbat günü anlatıyorum toplanın. inanmayanlar csb diyenler çıkar. çıksınlarda neyse. başlıyorum.


Cuma sabah kalktım. saat 8.30 okul 7.30 da başlıyor. evden çıktım apartman kapısını açacağım. o da ne? pantalon yok!! boxerleyim. apartman apısı camlı ve 2 kız geçiyor. ikiside bana bakım kahkaha atıyor. döndüm eve pantalonumu giydim. okula gittim. giriş kapısında ayagım takıldı yere düştüm. yer ıslak hademe yeni silmiş daha. gömlek battı çıktı. soyundum beden eğitimi vardı sivilleri giydim. çıktım derse hoca yok yazmış. gittim geç kağıdı alacağım hoca yok. öğleden sonra geldi. öğleden sonra geç kağıdı imzalamam yasak dedi. 18,5 gün olan devamsızlık oldu sana 19,5. öğleden sonra son ders. arkadaş çakmağı cıkardı oynuyo. dedim bi dur yakıcan şimdi ortalığı. dediğim gibide oldu. ayakabımı yaktı şerefli(!) hoca tuttu bizi götürdü boş sınıfa fırça kaydı gidin çantaları alıp gelin dedi. aldık geldik soyunun diye emir verdi. soyunamazdım. çünkü sabah o sinirle baksırı çıkarmıştım ve sadece pantalon giyip gitmiştim okula. çıkartmam dedim niye dedi altımda birşey yok dedim. baya söylendi güldü etti arayın birbirinizi dedi elimi zorla arkadaşın boxere soktum aradım sonra çantaları aradı.sigara paketimi kitabın arasına saklarım. kesmiştim sayfalarını kitabın. onu buldu. aileni arıycam dedi. hocam aramayın yalvar yakar hallettik. aksam oldu baba dedim canım sıkkın arbayı ver sahile ineyim. indim sahile yaklaşık 2.5 lt şarap içtim ( 1.5 lt + 75 lt.) + 2 bira zar zor arabaya bindim hiç birşeyim yok. susadım. gittim su aldım buz gibi içtim. 20 km yakın gittim. midem bir bulandı ama... arabayı bırakıp kustum heryere arabada araba hala gidiyor tutmaya çalışıyoru direksiyonu ama kusmaktan önümü görmüyorum. ve mutlu son arabayı ağaca çarptım. babamı arayıp baba gel dediğimi hatırlıyorum. sonra gözümü açtığımda hastanedeydim. alkol komasına girmişim. babam sigara içtiğimi öğrenmiş.


evet beyler. hayatımda geçirdiğim en kötü gün. yada bana geçiren en kötü gün. varsa anlatın kafam felaket bozuk.
1
11 yıl
Vucüt ve inanılmama sorunu
yav beyler. atıyorum pc de kimle konuşsam az sonra atacagım resimdeki vücudun benim olduguna inanmıyor. fake damgası yiyorum. sonra kamera acınca susuyorlar ama nafil bastan yiyorz bir kere fake damgasını. beyler ismimle alakası olabilir mi ?


İSİM: TURAN.https://store.donanimhaber.com/3d/cd/58/3dcd58f51e8c00dd89c38c24d60561eb.jpg resimde bu
< Resime gitmek için tıklayın >
1
11 yıl
DAYAK YEMEM GEREK
direk konuya geçiyorum uzatmaya lüzum yok

açıklayamayacagım bi sebebten dolayı krize yaklasmıs bi durumda sinirliyim.

cüssemi,kalıbımı ve gücümü daha dogrusu kendimi bildiğimden dolayı bu sinirle birine çatarsam sonuçları karsı taraf içinde benim içinde kötü olacak

saçma cevap yazacaklar bi terk etsin.

yarın kendimi bi şekilde dövdürmem gerek ancak rahatlayabilirim. biraz sadistçe olsada. inanın samsun 216 yı bilirsiniz. ne kadar berbat bi sigaradır aksam üstü 7 den beri 2. paketimden son 4 kaldı. o derece sinir ve stresliyim.

soruma gelecek olursak karşımdaki disiplin cezası alsın istemiyorum.

karşımdakini çileden çıkartacak ne yapabilirim? anneye aileye küfür etmem. çıkışsam omuz atsam adam yeterince sinirlenmez belki bulasmaz bile

belki saçma gelebilir yazdıklarım ama sakinleştirici bile etki etmedi. siz düşünün tek çözüm olarak bunu buldum.

karşınızdak size küfür ve diklenme hariç ne yapsa ağzını burnunu dağıtırsınız?
1
11 yıl
beyler acil yardim ( kedi bakanlar )
Beyler tadilat yaptigimiz bi teknemiz vardi capayi koydugumuz kisimda bi kedi yavrulamis ve oyle birakip gitmis suyun icine. Yavrular olmek uzereydi aldik sobanin onune koyduk. Pamuklada sardik sarmaladik ( sikmadan ) kediler cok kucuk suyun icindeydiler. Nasil bakariz biz bunlara?
1
11 yıl
bitmis haldeyim dostlar,bi akıl verin...
Beylerkonuya giriyorum uzatirsam aglamaktan yazamam. Olay 1 hafta once oldu kiz arkadasim sözde "sadece kizlarla parti"yapacaklardi ( bana oyle soyledi )
Bu kizlar eve erkek cagirmislar felan sanirim biraz ot felan da cekmisler yani oyle soyledi. Birisiyle birlikte olmus. Geldi anlatti kendimde degildim felan dedi.bana asik oldugundan o kadar emindim ki beyler. O kadar guveniyodum. O kadar saf seviyordum ki. Kafam bitik resmen kafamda fadimenin dugunu var. O haldeyim. Millete guclu gozukmeye calisiyorum. Ama aklimdan cikaramiyorum.gunlerdir sigaraya-alkole verdim resmen kendimi. Gunde 3 paket biter oldu. Aklimdan cikmiyor... her gun her saat arayip duruyor. Mesaj atiyor ozur dilerim felan diye ama okuyamiyorum mesajlari sonuna kadar Kendimden utaniyorum. aglamak istiyorum. Ma gozlerimde yas bitmis artik. Bi yardim edin yol gosterin. Ne yapmaliyim tek guvencem sizlersiniz beyler seviyorum sizi..


Not:lise son.


Edit: arayip konusacagim ve bitiricem artik istemesem de mecburum buna. Gelismeleri kendimi toparlayabilirsem bu gece yazarim. tavsiyeler icin cok saolun

Edit2: beyler kusura bakmayin olay dun gece 3:50gibi oldu ama inanin oyle bi durumdaydim ki yataga yigilip kalmisim. Simdi uyandim. Dediginiz gibi ayrildim kizdan. Icim parcalansada yaptim. Ama kendimi tutarak gayet sakin bir bicimde soyledim,anlattim. Yarim saat kirkbes dakika felan konustuk sanirim. Pismanim frlan diye bir ton sey soyledi cevap verdim ama cevaplarimin soruyla alakasi yoktu yani dinlemedim dinleyemedim. Sonunda kapatirken benden sonrasi olmayacagina dair soz verdi birsey demeden yuzune kapattim. Mecburdum cunku. Evet dostlar. Artik yalnizim ve karanliktayim. Unutmak icin herseyi yapmayi planliyorum. Ailemle vakit gecirmeyi,duzgun bi kiz bulmayi,yarin gidip heyet raporu alacagim. Annemlerlede konustum ama her zamanki gibi hic seylerine takmadilar tabiki neyse heyet raporunu alip kafa dinleyeyim diyorum biraz. Hepinize zaman ayirip yorum yapan herkese cok tesekkur ederim dostlar. Zor zamanlarimda ailem destek cikmazken siz destek oldunuz. Cok seviyorum sizi
1
11 yıl
Yurt disindan esya getirtme konusunda.
Beyler ilk olarak bi donem ingilterede yasamistim ailevi meselelerden simdi geri geldim. Ama bi aptallik yaparak ipad ve laptop'umu kuzenimin yaninda unuttum. Bunu kargo ile buraya getirtme sansimiz varmi varsa ne kadar tutar ve gumrukte felan sorun olur mu?


2. Olarak bi arkadasimiza gelirken 3 adet telefon ( s4 nexus4 xperia z) getirtecegiz. Bu konuda bir sinir varmi? Telefonlara ek olarak ne kadar verecegiz yani kac lira girecek?
1
11 yıl
kol agrısı icin..
Beyler dun bi arkadaslar iddiaya girdik. 10 kg lik dambılı. 200kere indirip kaldirdim iki kol icinde ayni sekilde 200-200 suan kolum felaket agriyor. Ne yapabilirim bu agrinin gecmesi icin? Kas gevseticisi yok bu arada..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.