C

Yüzbaşı
30 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
Tuketici mahkemesi hakkında
Merhabalar, 4 sene süren dava sonunda karara çıkmış yaziyor.Bu ne demek bilen var mi acaba?Bir de dosyanin içeriğine girdiğimde,dosyanin duruşmasız olarak incelenmesine karar verildi diyor.Diger sorum ise bilirkisi beni haklı bulmuş,sizce kazanma ihtimalim kac?Ona göre yeni tv alacağım.
C
3 yıl
Tüketici Mahkemesi Led Bar Arızası
Arkadaşlar merhaba,4 senedir devam eden tüketici mahkemesi sonuçlanmadan tv'de led bar arızası meydana geldi.Olurda mahkemeyi kazanırsam bu,mahkeme için herhangi bir sorun yaratır mı?
C
3 yıl
Tuketici mahkemesi ile ilgili
Merhabalar, 4 sene önce tv'yi alir almaz çeşitli hatalar sebebiyle tuketici hakem heyetine başvurdum.Tuketici hakem heyeti beni haklı bulmasına rağmen satici firma karşı dava acarak,beni tuketici mahkemesine verdi.Mahkemenin 4.yılında mahkeme tarafından bilirkisi atandı.Simdi soruma gelecek olursak,tvde taşınma sonucu köşesinde zedelenmeler mevcut.Bu sebep mahkemenin kararını etkiler mi?Tesekkür ederim.
C
6 yıl
Golf ekspertiz ve süspansiyon
Arkadaslar merhaba,golf 7 ekspertiz yaptırdım.Ekspertiz sonucunda suspansiyon degerleri cok düşük çıktı.Anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
Fiesta ile i20 arasında kaldım.
Arkadaşlar merhaba,yaklaşık 55bin tl bütcem var.İ20 1.2 style ile fiesta 1.25 trend x güvenlik paketli arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-boyasiz-fiesta-trend-x-plusguvenlik-paketli-583832820/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-orjinal-degisensiz-586421792/detay/
C
7 yıl
Pes 2017 ce-34878-0 hatasi
Arkadaslar merhaba,Ps 4 pro sahibiyim.Ne yaptiysam bu hatayi çözemedim.Portlari actirdim ,oyunu silip yukledim,en sonunda cihazi sifirladim.Hicbirisi fayda etmedi.Cihazi alali 1 ay olmadi.Ne onerirsiniz?
C
9 yıl
İphone 6 renk tonu farklılıgı
arkadaşlar merhaba iphone 6 gold kullanıyorum.Sorunum diğer gold cihazlarla karşılaştırdıgımda,benim cihazımın rengi baya soluk olması.Bide ekranda ölü piksel vardı.Yeni ekran taktılar,taktıkları ekranda bariz sarı.Sizce randevu alıp gitsem swap cihazla değiştirtebilirmiyim?
Teşekkürler.
C
9 yıl
iphone 6 şarj girişi
Arkadaşlar merhaba son günlerde telefonum şarj ederken kesiliyordu.İlk önce kabloda sıkıntı olduğunu düşündüm sonra aynı kabloyla arkadaşın telefonunu şarj ettim.
Onda sıkıntı yoktu.Telefonun şarj girişi gevşemiş sanırım hemen çıkıyor kablo.Randevu aldım arkadaşlar sizce ne yaparlar
Teşekkürler.
C
10 yıl
Apple Store Garanti.
arkadaşlar merhaba 4s telefonumda sıkıntı vardı,randevu aldım apple storedan ama bir sorunum var.Telefonu teknosan aldım garantisinin bitmesine 3 ay var,apple store'dan baktıgımda ise garanti bitmiş gözüküyor sizce bakarlarmı cihaza?
C
10 yıl
iphone 4s wifi sorunu
arkadaslar telefonda wifi sorunu var hiç bir modemi bulamıyor bulsada çok nadir kesiliyor 1dk sonra.Apple store desteklede görüştüm restore yapın dedi.Herşeyi denedim düzelmedi.Arada kendi kendine kapanıyor cihaz.Sizce değişim olur mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.