M

Yarbay
28 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
2793 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
M
9 ay
Superonline vs Kablonet
Yeni taşınacağım adreste sadece bu ikisi mevcut. Turksat 100mbit, superonline ise 1000 mbit verebiliyor. Playstation ve xbox üzerinden online oyun oynuyorum. Daha önce kablonet kullanmıştım ama superonline hiç kullanmadım. Forumda araştırdığımda superonline için çok memnun olanda var, sakın bulaşma diyende. Açıkcası arada kaldım ama 1000 mbit ide denemek istiyorum:) Özellikle oyun için tavsiye edeceğiniz hangisi olur?
M
3 yıl
Netspeed vs Turknet??
Herkese selamlar,

Yaklaşık 2 ay önce adresimi taşıdım. Eski adresimde turknet 35 mbit tarifesindeydim. Genelde ps5 ve xbox üzerinden online oyunlar oynuyorum ve çok fazla lagla karşılaştığım için açıkcası çok memnun kalmadıdım ve bu yüzden taşınırken iptal ettim.
Yeni adresimde ise tt fiber altyapı var. Eski turknet kullanıcısı olduğum için turknet aklıma hiç gelmedi bile. Millenicom ve netspeed arasında kaldım. Çok yakın arkadaşımın millenicom ile büyük problemler yaşaması nedeniyle Netspeed e geçiş yaptım.

Netspeed de 2. ayım. Genel anlamda memnunum fakat altyapım fiber olmasına rağmen şuan daha önce 90-95 olan hızım son 3-4 gündür 50-75 arasında gidip geliyor. Pingimde azda olsa artmış durumda. Fiber altyapıda veri kaybı minimum diye biliyorum. Hatta bu sabah yaptığım birkaç hız testinde en yüksek sonuç 72mbit çıktı. Burda ve farklı forumlarda turknetin fiberini baya övdüklerini gördüm. Benim taahhüt vs zaten yok. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu yaşamış olduğum düşüş normal mi? Turknette durumlar nasıl? Eğer veri kaybı az ise tekrar turknete geçebilirim. Veya şöyle sorayım, benim gibi online oyun oynayanlar fiber altyapsında hangi iss i tercih ediyor? Her iki iss i kullananların yorumlarını bekliyorum
M
6 yıl
SAMSUNG TV BLACK SCREEN PROBLEMİ (ÇÖZÜLDÜ)
Herkese merhaba,

Evleneceğim için kendime samsung 50MU7000 tv aldım.4k özelliğini ayrıca ps4 pro bağlayarak denedim.Gayet güzel sonuç aldım.Fakat oyun ilk açıldığında ekran kararıyor 2-3 saniye sonra kendine geliyor.Bu durumu 2 kez tekrarlıyor(hemen hemen 10 saniye arayla).Bende bu durumu araştırdım ve internette bu durumdan muzdarip çok fazla insan olduğunu gördüm.

Özellikle samsungun forumlarına baktım ve yurtdışıda dahil olmak üzere dünyada herkeste bu problemin olduğunu ve samsungun bunu çözemediğini okudum.Üstelik problem yeni değil 4k tvlerin başından beri varmış.Araştırmadan aldığım için pişman oldum açıkcası.

Bu arada samsung amerika forumlarında sorunun sadece ps4 le ilgili yaşanmadığını 4k içeren normal yayınlardada olduğunu yazmışlar.Ben şimdilik öyle bir sorun yaşamadım.Fakat görünüyorki eninde sonunda bu problemlede karşılaşacağım.İşin garip yanı samsung un daha üst modellerindede aynı problem yaşanıyor olduğu yazmışlar.

Ben şu sıra evlilik hazırlığında olduğum için vakit ayıramıcam fakat balayından sonra ilk işim servis raporunu alıp(ki arıza bulunamadı yazacaklarından eminim çünkü çözümü yok) para iadesi için hakem heyetine başvurmak olacak.

Bu problemden dolayı aramızda ps4 için tv alacaklar var ise kesinlikle samsung markasından uzak durmalarını tavsiye ediyorum.

ilgili video:https://www.youtube.com/watch?v=fACrq5WOrus
M
7 yıl
PS4 için f/p kulaklık
Herkese selamlar,

kulaklık için fazla bütçem olmadığı için arkadaşımın önerisiyle ps4 için vita kulaklığı almıştım fakat 6-7 ayda bozuldu.şimdi yerine başka bir kulaklık gerekiyor. öneride bulunan herkes 300-400 tl lik veya daha üstü fiyatlardakileri öneriyorlar.

Bütçemi aşamam maalesef.200 tl nin altında kalacak önerebileceğiniz kulaklık varmıdır?

Birçok kişi logitech g230 öneriyor fakat onuda ps4 e usb ses kartı vb aparatlarla takıyorlar.ne kadar iyi sonuç alınacağı meçhul.

amazonda turtle beach 50p var 25 euro ya fakat nedense ps4 için olanını gönderemeyiz diyorlar.pc için olanı alırsam sorun yok :D ilginç bir durum.

Yardımlarınızı rica ediyorum.
M
8 yıl
TURK TELEKOMDAN NASIL KURTULURUM? YARDIM LÜTFEN.
Arkadaşlar merhaba,

baştan uyarayım hikaye özettir aslında aynı konuda defalarca şikayet edilmiş telekom ofislerine gidilmiştir.

4 yıldır sorunsuz ttnet evde internet kullanmaktayım(16 mbit).2-3 ay önce ev değiştirim ve nakil yaptırdım.hız testi yaptım 11-12 civarı çıktım.ttneti arayıp hızımı tam alamadığımı söyledim.karşımdaki operatör hattımda kopma olduğunu arıza kaydı açtığını söyledi.eve gelen ilk ekip modeme bişeyler yapıp gitmiş ben yokken.daha sonra gelen ekip tanıdık çıkması nedeniyle iyi bi inceleme yapıp eve gelen kabloda sinyal düşmesi olduğunu cat6 kablo çekmem gerektiğini söyledi.kablo çektim.daha sonra aradığım müşteri temsilcisi hız istiyorsam hiper nete geçebileceğimi altyapımın desteklediğini ve 8 tl farkla kullanabileceğimi söyledi.(tarih 6 eylül) herneyese kabul edip işlem yaptık.modem eve geldi.19 eylülde belgelerim karşıya gitti.2-15 gün içerisinde kullanabileceğim söylendi.15. gün aranıp gün içerisinde hipernete geçeceğim söylendi.fakat halen geçmeyince turk telekom ofisine gittim(5 ekim). aynı gün içerisinde geri dönüş yapılacağı söylendi.13 ekim oldu arayan soran yok.tekrar türk telekom a gittiğimde ne cevabı aldım bilin bakalım? "SİZİN ALTYAPINIZ HİPERNETİ DESTEKLEMİYOR!!!" t*şakmı geçiyosunuz lan diye girdim söze o sinirle eve gelip kablo net e geçtim.25 mb hız füze gibi valla üstelik tv de dahil 29.90

her neyse arkadaşlar turk telekoma taahhüt var diye iptal ettirmemiştim artık ettirmek istiyorum ama halen hipernet için talep beklemede gözüktüğü için taahhüt bedelini kabul etsemde iptal ettiremiyorum.bu konuda ne yapmalıyım? biran önce kurtulmak istiyorum şu iğrenç kurumdan.nerdeyse 1.5 aydır oyalıyorlar ve halen iptal talebi veremiyorum.tüketici hakem heyetinemi gitmeliyim yoksa direkt ihtar çekip mahkemeyemi vermeliyim? yardımınızı rica ediyorum.
M
8 yıl
TURK TELEKOM HİPER NET MODEM?
arkadaşlar selam,

16 mb kullanıcısıyım.nakil yaptırdıktan sonra sürekli kopma sorunu yaşadım ve gelen ekipler cat6 kablo çekmemi telefon kablosunun sinyali almadığını söyledi.Bende cat6 kablo çektim ve hiper nete geçiş talebi verdim.Şuan hızım 8 mbit i geçmiyor.hipernet için verilen modem elime ulaştı.modem ayarlarında maksimum hız vb diye bazı şeyler farkettim.bunlar benim hipere geçtikten sonra alabileceğim hız mıdır? yani mesela 18.3 dbm yazıyordu.bu konuda bilgisi olan var mı?

bir diğer sorumda neti wireless adaptörle alıyorum.modemden kablo çeksem hız kaç mb farkeder?
M
8 yıl
PS4 için Monitör LG mi Seg mi?
Merhaba arkadaşlar,

Hem kullandığım tv nin eski olması (2009 yılında aldığım vestel lcd hd ready tv) hemde yakında ps4 alacak olmam sebebiyle yeni bir tv ya da monitör almak istiyorum.

seçeneklerim şunlar kaldı.tabiki tercihim lg fakat 50hz olması bi etki edermi? ps4 60 hz olarak destekliyor.50 hz olması sorun çıkartırmı? diğer seçenekte seg.özellikleri gayet iyi olsada sonuçta vestel ürünü kullanan bilen eden varsa bilgi rica ediyorum.

http://www.epey.com/televizyon/seg-32sc7690f.html ama hakkında pek yorum bulamadım.vestelin ürünü olduğunu biliyorum.

http://www.epey.com/televizyon/lg-32mb25hm.html diğeride bu lg monitör.
M
8 yıl
XPERIA C4 MÜ? HUAWEI GR5 Mİ?
Merhaba arkadaşlar,

elinden tel düşmeyen biri değilim.standart kullanıcı olarak batarya performans iyi olan, hoparlör sesini dışarı vermede iyi, kulaklıkla müzik performansı iyi, kasma, donma ve ısınma yapmayan tel arıyorum.çok aşırı olmamakla birlikte sosyal medya kullanırım ama video/oyun alışkanlığım pek yok.

iphone 5s ve zenfone 5 gibi rezil şarjı olan cihazlardan bıktım.adaylarım başlıktaki teller (özellikle c4).ama farklı önerilerede açığım (asus ve lenovo hariç).yardımınızı rica ediyorum.bütçem 800-1000 tl arası.

iyi forumlar
M
8 yıl
SİLİNEBİLİR
Selam arkadaşlar,

Önce iphone 5s ardından asus zenfone5 kullandımve bu ay telefonumu değiştirmek istiyorum.Malum şu 2 telefonda şarjdan çok çektim.bütcem 900-1000 tl max.

epey com da karşılaştırma yapıyorum, forumda takılıyorum, incelemelere bakıyorum ama bir türlü sonuca ulaşamadım.

sonuç lg g3 çıkıyor en iyi tel olarak.ama ondanda çok şikayetçi olan var. benim için kamera çok önemli değil.asus zenfone 5 kadar olsun yeter.öyle çözünürlük vb aramam ekranda.çok fazla oyun oynamam öyle iyi bir grafik işlemciye ihtiyacım yok.standart kullanıcıyım (whatsapp,face,instagram vb) lenovo p70 de karar kılmıştım ama ondanda çok şikayet alanlar var.gm 5 plus ta sorunlu diyorlar.

velhasıl bana önerebileceğiniz (asus hariç) telefon varmıdır? (paralel veya resmi farketmez.) xiomu, meizu ve son dönemdede elephone gibi telefonlarıda söyleyenler oldu.yorumlarınız nedir bu telefonlar hakkında?

yardımlarınız için teşekkürler.
M
10 yıl
xbox live demo indirme sorunu?
arkadaşlar uk hesabı açtım ve deneme amaçlı call of duty black ops demosunu indirmeyi denedim ve "bu öğe bulunduğunuz yerde kullanılamıyor" diye bir hata verdi.bende başka oyun denedim fakat onda sorunsuz indirdi.ben call of duty oynayamazmıyım bu cihazda şimdi? bu arada cihazım slim ve pal.

birde xbox ta devam eden indirmeleri nereden görebiliyoruz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.