L

Teğmen
31 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
11 yıl
Phono girisli avr onerisi
Basliktada belirttigim gibi phono girisli bir avr ariyorum arkadaslar. 2000 tl ye kadar butce ayirdim. Fakat 1500e falan cozebilirsem bu isi beni cok zorlamadam halletmis olurum. Phono giris istememin sebebi avr ye pikapta baglamak istemem. Cihazda airplay yada bluetooth baglantisida olursa tadindan yenmez. Simdiye kadar yapmis oldugum arastirmalarda karsima onkyo tx nr 626 ve yamahanin bir modeli cikti. Onkyonun tr fiyatina ulasamadim. Bu konuda yardimlarinizj bekliyorum. Onerebileceginiz her turlu marka modele acigim. Belli bir marka takintim yok bunkonuda.
L
11 yıl
Beyaz Eşyalarımı Seçtim Sizce Bunları Almalımıyım?(Çamaşır, Bulaşık, Buzdolabı)
Merhaba Arkadaşlar,
Allah nasip ederse mayıs ayında evleniyorum. bunun için beyaz eşyaları beğendik hanımla.
Biz siemens olarak beğendik ürünleri. ama aynı ürünlerin bosch marka olanları da var. Bosch marka olanlar daha iyiyse bosch ta seçebilirim.
Tabi birde forumdaki arkadaşların yorumlarını almak istedim. Elbet benim alacağım makinaları kullanan yada bilgisi olan mevcuttur. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
Ürünler bunlar.
Siemens WM12Y760TR Çamaşır makinası
http://www.beyazesyam.com/WM12Y760TR-Siemens-IQ-800-A-Enerji-Sinifi-8-Kg-1200-Devir-camasir-Makinesi_20609.html
Siemens SN26M883TR Bulaşık Makinası
http://www.beyazesyam.com/SN26M883TR-Siemens-6-Program-Bulasik-Makinesi_20467.html
Siemens KG57NPI32N Buzdolabı
http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=44953#0
L
12 yıl
Siemens buzdolabi ve bulasik makinesi
İyi geceler arkadaslar. Kismetse birkac ay sonra evlenecegim. Bu yuzden beyaz esyalarimi bu ay falan almayi dusunuyorum. Bizim hanım siemens leri begeniyormus ve 2 model begenmis. Asil bu modelleri begenmesinin sebebi urunlerin siyah olmasi. Asagiya yazacagim urunler hakkinda kullananlar ve bilenler yorumlarini paylasirlarsa cok sevinirim. Bu urunlere alternatifte sunsbilirsiniz. Simdiden tesekkurler.
Buzdolabi KG57NS50NE
http://www.beyazesyam.com/Siemens-KG57NS50NE-443-Litre-A-No-Frost-Buzdolabi_3522.html
Bulasik makinesi SN25M687EU
http://www.sanalreyonum.com/urun/siemens-sn25m687eu-5-programli-bulasik-makinesi_911205.aspx?CatId=35366&ref=akakce
L
12 yıl
Acer Aspire S3
Acerin bu modelini darty den aldim bilac gundur kullanmaktayim. Fakat forumda bu modelin basligini goremedim. Benim bilgisayara format atmam gerekiyor. Fakat icerisindeki ssd disk bilgisayarim icerisinden gorunmuyor. Ayni acer in yaptigi gibi sadece isletim sistemini ssd ye yukleyip normal diskle tek parcaymis gibi nasil gosterebilirim. Bilgisi olan yada yapan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum. Bilgisayarda 20gb ssd 320 gb normal hdd var. Fakat bunlar tek parcaymis gibi gorunuyor.
L
17 yıl
SONY ERICSSON W950i + EBAY
Telefonumun dün bir mağazada çalınması üzerine bende yeni bir telefon almaya karar verdi. Ebay de gezinirken ağağıdaki linkteki telefonu gördüm. Fakar Türkiyey' le arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Eğer bu telefonu alırsam Türkiye' de çalışırmı ve neden bu kadar fiyat farkı var?
Bu haftaonu bir arkadaşım gelecek Amerika'dan eğer bir sorun çıkmazsa telefonu almayı düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Telefonun linki
Sony Ericson
L
18 yıl
AMD X2 3800
Arkadaşlar Amd 3800 X2 Dual Core bir işlmcim var. Format atmadan önce gayet güzel bir şekilde çalışıyordu. Format attıktan sonra ise hala çalışıyor fakat windows görev yöneticisinde performans sekmesinde cpu kullanımı geçmişi diye bir gösterge var ondan iki tane çıkması lazım bende bir tane gösteriyor. Eskiden 2 taneydi fakat şu an bir tane gösteriyor. Amd nin driverini falanda yükledim yine aynı. Bilgisi olan ve paylaşan olursa sevinirim

< Resime gitmek için tıklayın >
L
18 yıl
ACPI Nedir? Acil yardım
bugün kendime yeni bir sistem topladım eve geldim pc yi kurdum windows u yüklemeye başladım ve yükleme bittikten sonra şöle bi mesaj aldım

Bu sistemde BIOS tam olarak ACPI uyumlu değil. Lütfen sistem satıcınıza başvurun veya günçelleştirilmiş BIOS içinwww....... adresini ziyaret edin. Günçelleştirilmiş bir BIOS alamıyorsanız veya satıcınız tafafından sağlanan en son BIOS ACPI uyumlu değilse , metin mod kur sırasında ACPI modunu kapatabilirsiniz . Bunu yapmak için depolama sürücülerini yüklemek sorulduğunda F7 tuşuna basın. Sistem sizin F7 tuşuna basıldığı konusunda uyarmayacak - sessiz olarak ACPI yı devre dışı bırakacak ve yüklemeye devam etmenize izin verecek.


Böyle bir mesaj çıkıyor fakat ne yaptıysam düzeltemedim . Board da acpı die bi ayar war onu disable ettim yinede olmadı. Bu arada board' um ASUS A8N32-SLI DELUXE
harddiskim de samsung 250 gb sata2 . Ayrıca pc hdd yi 132 gb olarak görüyor . Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar hevesim kursağımda kaldı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.