A

Teğmen
22 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Corsair CX750 Güç Kaynağı Hk.
Herkese iyi forumlar.

Linkini atacağım güç kaynağını o siteden almayı düşünüyorum siteyi duymuşluğum var ama yorumlarınızı alabilir miyim sıkıntı çeker miyim site ile ilgili?
A
5 yıl
Asus Zenfone5 (İlk serilerden) Sorun Hk.
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar 3.5 yıldır zenfone 5 kullanıyorum. Görüntüdeki hatayı vermeye başladı. İnternetten araştırdım yabancı forumlarda telefon uygulamasıyla ilgili güncellemeleri kaldırın sonra uygulamayı kaldırın tekrar kurun diyordu. Asus calling screen uygulamasını kaldırdım. Tekrar kurdum fakat bu sefer ne gelen aramalarda ne giden aramalarda arama ekranını göremedim. Farklı arama ekranı uygulamaları indirdim onlarda fayda etmedi. Telefon 5.0 Lollipop ile root lu bu yüzden mi bilmiyorum varsayılan uygulama ayarlarını hiçbiryerde bulamıyorum. Kişiler uygulaması kendini çalıştırıyordur indirdiğimi devreye sokmuyordur diye onuda kaldırdım sadece yeni yüklediklerim telefonda varken yine aramalarda ekran yok arayanı göremiyorum cevaplayamıyorum ne de bir yeri aradığımda kapatabiliyorum. Telefonu formatlamadan fabrika ayarlarına çekmeden çözüm bulmak istiyorum. Yardımcı olabilecek varsa yazarsa sevinirim.
A
5 yıl
Asus zenfone 5 sorun hk
Merhaba. 3.5 yildir zenfone 5 kullaniyorum ve hep tek sim turkcell kullandim. Gecen gunlerde duzgun tarife vermedikleri icin hattimi vodafone a tasidim. Vodafone hatti kullanmaya basladigimdan beri telefonda 1 pili cok kullanan uygulama diye bildirim verip duruyor ve bu uygulama telephony service olarak gorunuyor. Bunun telefon ile mi ilgisi vardir sebeke ile mi ilgisi vardir? Birde 7 8 kez ekrana mobil veri ile ilgili pencere geldi sim1 sim2 ve mevcut degil diye uc tane secenek sunuyor sim1 secili duruyor ancak bu esnada zaten mobil veri bagli durumdayken bu pencere geliyor. Musteri hizmetlerini arayip hat ayarlarini guncellettim telefonu kapatip actim birkac saat sonra yine ayni seyler oldu. Telefonun 4.5g destegi yok biliyorsunuz. Bana verdikleri sim kart yeni oldugu icin bunlara sebep olabilir mi? Sirf bu sebeplerden 10 tl fazla odeyip tekrar turkcell e gecesim var ben vodafone veya verilen sim kartin 4.5g olmasindan kaynakli oldugunu dusunuyorum. Basina gelen veya bilen arkadaslar varsa cevaplarsa sevinirim.

Bugün vodafone u tekrar aradım telefon 4.5 g desteklemediği için o özelliği kapattırdım telefonumu kapatıp sim kartımı çıkartıp tekrar taktım telefonu açtım gün içinde tekrar mobil veri ile ilgili o pencereyi karşıma çıkartacak mı kontrol edeceğim. Bunun dışında 1 pili çok kullanan uygulama uyarısı yine gelmeye devam ediyor ekran görüntüsü aldım bilen var mıdır sıkıntıyı?

< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Raspberry Pi 2 Slayt Gösterisi Sorunu
Merhabalar;
Raspberry pi 2 cihazini sirkette bir tv ye baglayip slayt gosterisini surekli olarak goruntulemek istiyoruz. Fakat slayt gosterisi bitince program slayti tekrar baslatmiyor. Elle mudahale gerekiyor. Otomatik olarak tekrar bastan baslatabilmesi icin nasil bir islem yapmamiz gerek? Tesekkurler.
A
8 yıl
Biletix - Böyle Kampanya 4 Yılda 1 Olur!
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Bence sıcak bir fırsat. Değilse kaldırılabilir :)
A
9 yıl
Sistemi bir diskten diğerine aktarma (*ACİL)
Merhabalar arkadaşlar. SSD diskimi yeni aldım sayılır fakat diskte bir problem seziyorum. Servisini aradım götürücem onlarda test edicekler fakat bu SSD de sistem kurulu. Ben bu sistemi aynen bilgisayarımda takılı bulunan Sata HDD ye nasıl aktarırım. Çünkü servis süreci uzun sürebilir ve benim pc kullanmam gerek. Kaldı ki verilerimle birlikte servise vermekte istemiyorum orada onlara biçimlendirteceğim diski.

Dediğim gibi konuya gelirsek SSD diskimde bulunan sistemi HDD me nasıl aktarırım?

edit : bağlı bulunan HDD nin içinde veriler var ve onlarıda kaybetmemem gerek.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
A
9 yıl
Ram Belleklerdeki \"CL\" ibaresi Hakkında.
Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacak. RAM belleklerde CL8 ile karşılaştım. Bildiğim genelde CL9 iyi olarak değerlendiriliyor ve yaygın olarakta kullanılıyor. CL8 almak bir dezavantaj oluşturur mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
A
9 yıl
İşlemcimin ısısı yeterli düzeyde mi?
Merhaba arkadaşlar. Başlık konusunda kararsız kaldım o yüzden yanlış bir başlıksa şimdiden kusura bakmayın. Çünkü bu konuyu açmamın nedeni yaklaşık 1 buçuk aydır bilgisayarım uzun süreli açık kaldığında, tarayıcıda gezerken 10-15 sekme açtığımda ve oyun oynarken (FIFA 15 ve bazen bu oyunun online kısmı) işlemcim aşırı ısınıyor. Fan devri kısıtlı değil BIOS tan bunu kaldırdım. Şu an sistemde çalışan herhangi bir program vs yok ve aşağıdaki görüntü var HW Monitor programındaki veriler;

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Sizce bunlar normal mi? Tabi fanım intelin bildiğimiz 775 pin fanı hani şu ayaklarını takarken kırmamaya çalıştığımız fandan. Termal macununu yenileyeli 1 hafta falan oluyor. Bu fanın artık yetersiz geldiğini düşünüyorum ve aslında fan tavsiyeside almak istiyorum. 100-120 tl aralığında yeterli bir fan tavsiye ederseniz bu hangisi olurdu?

Sistem bilgilerim;

Anakart : Gigabyte H61M-D2-B3
İşlemci : Intel i5-2500 3,3 Ghz
Ram : 8 GB DDR3 1333 Mhz (2x4 GB)
Ekran Kartı : Asus NVIDIA GeForce GTX 550Ti
SSD : Corsair Force LS SSD 120 GB (bunu zaten dün taktım belki bir değişiklik olur diye ama fayda etmedi)
HDD : Seagate 1 TB 7200 RPM Sata3
Kasa : Thermaltake 600W PSU
Ekstra olarak arkaya bakan 1 adet fan takılı kasanın kendisinde vardı bu fan ben sonradan eklemedim.

Anakart modelimin performansa etki edebileceğinide düşünüyorum bu yüzden anakart modelimide göz önüne alırsanız sevinirim bu konuya sizce etkisi var mıdır?

Paylaşacağınız bilgi, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
A
12 yıl
Euro 2012 maç sonu hatası. Acil yardım lütfen.
Arkadaşlar Merhaba;

Euro 2012 indirdim. İçeriği Fifa 2012 ve Euro 2012 bir arada olarak geldi.

Esaslı sorun bu değil Euro 2012 de turnuvayı başlatıyorum. İlk maçı geçiyorum. İkinci maça başlıyorum ve maç bitince sahanın görüntüsü etrafında hafif saydam siyah bir pencere ile birlikte öylece kalıyor. Dakikalarca bekledim bu ekran gitmedi ne de bir ileri tamam tuşu çıktı. Çözemedim durumu yardımcı olabilir misiniz?

Ekran görüntüsü alamadım çıkmıyor görüntü.

Şimdiden teşekkürler.
A
12 yıl
Hata \"711\" çözüm arıyorum
Merhabalar;

İnternette gezinirken arada bir karşıma Hata "711" gibi birşey çıkıyor ve beni farklı google tarzı bir arama motoru sitesine yönlendiriyor.

Durumu biraz araştırdım söylenenlerden birkaçını yaptım. Modemimi resetleyip şifresini değiştirdim. En temiz yol bu gibi geldi okuduklarımdan fakat yine olmadı. Yine aynı sorunu yaşıyorum. Bugün karşıma çıkan bir sorun. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Birde AirTies marka modemden böyle şeylerin olduğu söyleniyor. Doğruluğu nedir.

Teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.