G

Yüzbaşı
18 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
geçen yıl
[LA]
SATILMIŞTIR
G
5 yıl
4k Bütçe Sistem Toparlamaya Çalıştım Kendimce, Yorumlarınıza İhtiyacım Var
Merhabalar, vatan bilgisayardan sistem topluyorum. Muhtemelen yarın gidip alacağım sistem için önerileriniz var mı? Parça parça alışveriş yapma şansım yok tüm parçaların vatan bilgisayardan olması gerekiyor ödemeyi kendim yapmayacağım için. Ramler tam gözükmüyor Gskill ripjawsV 3200 mhz cl16. Özellikle anakart - ekran kartı ve kasa konusunda yorum yapabilirseniz sevinirim. Bütçe bu civar (4000 tl) fazla yukarı çıkmak istemiyorum... Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
G
5 yıl
3000 TL Civarlarında Kasa Önerisi
Öncelikler herkese selamlar, bütçem başlıkta belirttiğim gibi 3000 tl civarlarında. Öğrenciyim laptopum bozuldu, taşınabilirliğe çok ihtiyacım olmadığından ve bütçem dahilinde bir laptoptan ihtiyaç duyduğum performansı elde edemeyeceğimden masaüstü bilgisayar almakta karar kıldım. Sistemin ileri dönük güncellenebilir olması vs. benim için çok önem arz etmiyor, okulumun bitmesine 2 yıl kaldı bu 2 yıl içerisinde bu bütçe dahilinde elde edebileceğim en yüksek performansı elde etmek istiyorum sadece. Taksit ile alacağımdan sistem 0 olmak zorunda.

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9100f-asus-strix-rx570-o4g-asus-prime-h310m-k-r20-wd-250gb-crucial-8gb-ram.html?OM.zn=category_top_sellers-w21&OM.zpc=VTNASUS/I3%20-%2009

Bu sistem nasıldır tavsiye eder misiniz? İlgilenen & ilgilenmeyen herkese teşekkürler, iyi günler.
G
6 yıl
Resimde Bulunan Atatürk\u0027ün Solunda Bulunan Adamın Adını Bilen?
Merhaba arkadaşlar soru başlıkta ve net. Gece gece aklıma takıldı yardımcı olabilecek var mı? < Resime gitmek için tıklayın >
G
7 yıl
Oyuna Yeniden Başlamak
Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi forumlar ve iyi geceler.

2010-2014 Yılları arasında aktif olarak LOL oynuyordum belki forumdan eski arkadaşlar hatırlayacaklardır. Bırakalı 2-3 yıl oldu, oyun özlem çekmiyorum fakat şu sıralar canım çok sıkılıyor. Tekrar LOL'e başlamak gibi bir düşüncem var. Bırakırken hesabımı satmaya çalışıp banlattığım için elimde bir hesap yok. Bu yüzden size danışmak istediğim bir kaç konu var:

Sanırım yeni hesap kasmak biraz daha kolaylaşmış 300-500 oyun yerine 150-200 oyunda 30 level olunabiliyor. Rune fiyatları ne alemde? RP fiyatları ve account boost IP & RP fiyatları nasıl? Türkiye serverı durumu genel olarak nasıl? Oynanabilir mi? Kolay yükseleceğimi tahmin ediyorum bu yüzden özellikle yüksek eloda oynayan arkadaşlar yorum yaparlar ise sevinirim. (İcabında eski toparağız bizdehttps://forum.donanimhaber.com/plat-oldum-qnqlar-ss--71966104 )

Okuyan ve yardımcı olan herkese teşekkürler.
G
9 yıl
Tera Online Windows 8.1 Kurduktan Sonra Açamıyorum.
Selamlar arkadaşlar, bilgisayarıma bu akşam Windows 8.1 kurdum. D'de duruyordu Tera ve GameforgeLauncher formattan sonra driver işlerini halledip ilk iş GameforgeLauncherı açtım indirme yaptı ve C'ye bir tane daha GameforgeLauncher indirdi. Her 2 sindende girdiğimde anladığım kadarıyla C'de bulunan GameforgeLauncher açılıyor ve açılan launcherda Tera bilgisayarımda yüklü değilmiş gibi gözüküyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
G
10 yıl
LG Nexus 4 Telefon Yedek Parça Yardım
Selam arkadaşlar ben Nexus 4 kullanicisiyim. Dun gece sahilde turlarken telefonumu dusurdum ve camin cevresini kaplayan gumus rengi şey icine coktu biraz. Bu parcayi ne yazarak bulabilirim internetten? Pahaliya patlayacagini pek sanmiyorum ekranda hic bir sorun yok sadece o soyledigim kisim icine goctu az bir sey ama gozume takiliyor o yuzden degistirecegim. Yine de fiyat hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim. İyi geceler arkadaslar.
G
11 yıl
Silinebilir
D
G
11 yıl
Hesabım Sınırsız Askıya Alınmış, Görüşlerinize İhtiyacım Var.
Selamlar forum ahalisi, hesabım başlıkta söylediğim gibi sınırsız askıya alınmış. Bunun perma ban olmadığın hatırlıyorum (Bayağıdır doğru düzgün oynamadım oyunu bir sürü şey unutmuşum.) fakat emin değilim içimi rahatlatabilmek için bir sorup soruşturayım dedim ve konu açtım. Perma banların yanlış hatırlamıyorsam yılı veriliyordu örneğin 2200 2300 gibi. Bu tarz sınırsız olanların ise güvenlik amaçlı yapıldığını hatırlıyorum ama emin değilim işte ticket attım beklemedeyim, yorumlarınızı bekliyorum. İyi forumlar & iyi geceler.

SS:
< Resime gitmek için tıklayın >
G
11 yıl
Arcade Hecarim-Riot Blitz
TR için elinde olana PayPal 2,55 TL atabilirim. O kadar kalmış PayPal'da, kart 1500'ü gördü o yüzden daha fazlasını atamam şu an. Kabul eden varsa PM.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.