S

Teğmen
15 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
124 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
8 ay
Opel Astra 2023 Ses Sistemi Sorunu
Astra forumu var mı bulamadım arkadaşlar, buraya başlık açmak zorunda kaldım, dün Astra aldım müzik dinliyim dedim Spotify dan Bir şarkı açtım ama son ses bile çok çok düşük geldi, bu genel bir şey mi yoksa bir ayar falan mı yapacağız acaba bilgisi olan var mı?
S
11 ay
Geçmeyen Diz Ağrısı Sizce Neden olur?
merhaba, uzun yıllardır bisiklet kullanıyorum son 2 yıldır da havuza gidiyorum, 2 hafta önce iki dizimde de ağrı oldu, doktora gittim voltaren jel ve arverles hap verdi 10 günde geçmezse gel bir daha bakalım dedi. 10 gün oldu ama hala geçmedi. hafta içi tekrar doktora gideceğim ama sizden de bilgi almak isterim, geçmeyen bu diz ağrısı neden olabilir?

Ağrıyı tarif etmek gerekirse ik günler üstüne basmakta zorlansam da yürümeme engel olmuyordu. ağrı bir gün diz kapağı altında bir gün üstünde bir gün yanında oluyor.

ilaç ve kremden sonra biraz daha rahatladı ama gün içinde ara ara akşam evde ise ağrı kendini hissettiriyor.
Daha önce benzer ağrıyı yaşamış arkadaşların tecrübelerinden faydalanmak isterim.
S
2 yıl
Whatsapp Silinen Mesajlar Geri Gelir mi?
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz aylarda 2 3 ay öncesine kadar bir arkadaşla yazışmalarımız oldu ama ben bu yazışmaları her zaman sildim, şimdi bu yazışmalara ihtiyacım var. Nette okuduğum kadarıyla sil geri yükle yapın yazıyor. Denedim ama eski mesajlar gelmedi.

Bunun başka bir yolu var mı?
S
3 yıl
Polo Arka Cam Açılmıyor Sorunu
Arkadaşlar aracım 2016 polo. Sol arka camda şöyle bir sorunum var.
Şoför koltuğundaki cam otomatiğinden camı açmak istediğimde cam 5cm kadar açılıp duruyor. Tekrar açmaya çalıştığımda ise cam kapanıyor. Kendi cam otomatiğinde ise sorun yok rahatça açılıp kapanıyor.
Mesela arka tarafta oturan kişi camı yarı açtı diyelim. Şoför koltuğundaki otomattan tam açmak istiyorum diyelim. Açma yönünde hareket ettirmeme rağmen cam kapanıyor.
Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı?
S
3 yıl
Peteğin Vanası Yok, Yardım
Merhabalar, evimin bütün peteklerinde vana var, bir odada yok sadece. O oda da kullanılmıyor. Oda boşuna ısınıyor. Peteğe tesisatçı açma kapama için vana ekleyebilir mi acaba böyle Bir şey mümkün mü veya sizin aklınıza gelen Bir şey var mi?
S
3 yıl
Okey 10 lu prezervatif 12tl migros hemen
Merhaba, migros hemen 1 alana 1 bedava yapmış. Ayrıca %50 gibi bir indirim de var ama zaten normal fiyatına inmiş oluyor. 2 adet 10 lu prezervatif 23.90 tl
Bölgesel olabilir. Bölge Kartal

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Polo Ön Park Sensörü Hata Veriyor Yardım
Akşam üstü yıkamadan aldığım aracımda ön park sensorunun calismadigi fark ettim.

Daha önce başına gelen var mı?

aracım 2016 1.2tsi

Hata görüntüsünü ekliyorum.




< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Polo ön park Sensörü Hata veriyor Yardım
Merhaba,
Akşam üstü yıkamadan aldığım aracımda ön park sensorunun calismadigi fark ettim.
Daha önce başına gelen var mı?
Hafta sonu sanayi yolu mu gözüktü?
Polo 2016 1.2tsi
Hata görüntüsünü ekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
DR Siparişimi İptal Etti Yardım
Herkesin dr pişmanlıktır demesine aldırmayip, daha once hic sıkıntı yaşamadığım için 23 Kasımda araç içi tel tutucu aldim. Hb da 50 dr da 45 tl idi 5 tl için evet yaktım kendimi.
Tedarik ediyoruz falan diyip 2 haftadır fazladır oyaladilar bugün baktım iptal etmişler.
Sormak istediğim, bu yasal mı? Haklari var mi buna?
Ilk defa thh ye gitmeyi düşünüyorum. Benim lehime sonuçlanma ihtimali var mi? Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum, bir şey çıkmaz derseniz boşuna uğraşmayıp sineye çekelim ve dr dan son alışverişimiz olsun
S
6 yıl
Getir 31/30 İndirim (kişiye özel olabilir)
Uzun süredir getirden av yapmıyordum. perşembe günü mail gelmiş yeni gördüm ama hala geçirliydi kullandım şimdi. Sizde bir deneyin daha önce av yaptığınız hesapları.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.