T

Teğmen
14 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
İcloud sürekli yer yok uyrısı
Konu doğru yerde mi bilmiyorum. Cihazı 2 aydır kullanıyorum ama hiç yedekleme yapamadım. Sürekli yer yok diyor ama yer kaplayacak şeyleri kapattığımı düşünüyorum. Ne yapmam gerek?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
3 yıl
Toplar damarı pıhtı ile kapanmış birisi fitness yapabilir mi
arkadaşlar merhabalar

lütfen rica ediyorum bilgisi olan yazmasın önemli bir durum benim için yanlış bilgilendirme sonucu hayatımı bile kaybedebilirim. Derin ven trombozu(DVT) durumu var sol bacağımda. kan sulandırıcı ve damar genişletici(eliquis 2.5 ve modet) yazdı doktor. Antitrombotik çorap kullanıyorum gündüzleri. Şimdi kafamdaki soru şu ben üst vücudumu çalıştıracak şekilde ağırlık sporu yapabilir miyim? pıhtı kayması falan filan olur mu? bana zararı olur mu?
T
3 yıl
WhatsApp arkadasima kaç mesaj atmışım?
Merhaba eskiden bir özellik vardı arkadasim ile toplam kaç mesaj atildigi, kaç foto, ses atıldığı her şey yazıyordu ama artık bulamiyorum nasıl bakabilirim?
T
3 yıl
Devlet Hastanesi\u0027nde Burun ameliyatı
Merhabalar Elazığ çevresinde devlet hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorum. Burnumda kırık, yamuk ve et var. Düzgün nefes alamadığım için uyku problemi çekiyorum. 24 yaşındayım artık vakti geldi. Sanırım problem olduğu için devlet ücretsiz yapıyormuş. Bu ameliyat esnasında doktora bağlı olarak estetik de yapılıyormuş. Burnumdaki sorunları halletmek dışında estetik açıdan iyileştirme de isteyeceğim. Bilgisi olan, yaptıran varsa tavsiyesini dinlemek isterim.
T
4 yıl
Yan gelir fikirlerinizi almak istiyorum
Merhabalar öğrenciyim 10000tl civarı paraya ihtiyacım var. Özellikle bilgisayar üzerinden nasıl para kazanabilirim? Google play için oyun yapmayı düşünüyorum. Varsa fikriniz veya başka türlü kazanabileceğim yol dinlemek isterim. Teşekkürler.
T
4 yıl
Anlık mesajlaşma 300gb hakkinda
Arkadaşlar bu islemi yapan var mı? 300gb sadece WhatsApp için mi? Bilgisi olan var mı?
T
5 yıl
Dar boxer penis büyümesine engel olur mu?
Soru başlıkta böyle birşey duydum gerçeklik payı nedir ?
T
5 yıl
+150binde Megane 3 alınır mı ?
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi Megane 3 150bin kilometre üstü alınır mı ?

Ayrıca 50000tl ye tavsiye edebileceğiniz yakışıklı öğrenci işi araba tavsiyeniz varsa alırım.
T
5 yıl
E46 316i alınır mı ?
Merhabalar forumda ki eski konuları okudum ancak daha güncel bilgi almak için tekrar açmak istedim. Sorum 2000-2005 model arası E46 3.16i alinir mi ? Nelere dikkat edilmeli kilometresi en fazla ne kadar olan araçlara bakılmalı ? Yakıt durumu nedir ? Sanayi müşterisi çok olur muyuz yedek parça durumu nedir fiyatları nasıldır? Bu soruları cevaplayabilirseniz çok makbule geçer
T
5 yıl
B450 gaming plus anakartima uyumlu ram
Merhabalar

MSI b450 gaming plus anakartim var Ryzen 5 2600 ile kullanacağım. Buna uygun en fazla 500 lira olacak şekilde minimum 3000 MHz ram tavsiye edebilir misiniz?

Corsair cmk8GX4M1D3000C16 modeline baktim. Corsairin kendi sitesinde am4 400 serisi anakartta uygun çalışıyor diyor ama benim anakartim QVL listesine baktığımda bu ram gözükmüyor sizce alsam sıkıntı olur mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.