İ

Yüzbaşı
09 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
İ
3 yıl
Bu M51\u0027in fiyatı ne olmuş böyle ..
Arkadaş daha 3 hafta önce 3600den alacakken bi baktım 4100 e çıkmış vazgeçmek durumunda kaldım bugün bakayım dedim 5.5 k bandında ... Bu klasmandaki tüm telefonlar bu kadar arttımı sadece m51 mi arttı ben m51 takip ediyordum nasıl iş bu anlayamadım..
İ
3 yıl
TRENDYOL takı tak silver adlı satıcıdan ASLA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN
Trendyol takı tak silver adlı mağaza istediğim takı modelinin gümüşünün olup olmadığını sordum daha sonra var olduğunu, belirttiğim zaman göndereceklerini söylediler 4 kere belirtmeme rağmen istediğim ürünü yollamadılar yollamadıkları gibi ilandaki üründen de farklı renk yolladılar daha sonra kendilerine dönüş yaptım ilandaki ürünü yolluyoruz sadece diye bir cevap verdiler daha sonra ilandakinden de farklı ürün yolladıklarını söyledim iade gelince size istediğiniz modeli yollayacağız dediler iadeyi yolladım 1 gün sonra ellerine ulaştı kabul ettiler ve 2 hafta boyunca beni yollayacağız diye oyaladılar daha sonra kendilerine dönüş yaptım tekrardan fakat bana Trendyol'un kargo cezası kestiğini sizin yüzünüzden ceza ödedik bir de laf yapıyorsunuz tarzında konuştular ve daha sonra engellediler böyle bir saygısızlığı asla kabul etmiyorum.ASLA ASLA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN BU SATICIDAN İLANDAKİNDEN FARKLI ÜRÜN YOLLAYIP SİZİN SUÇUNUZMUŞ GİBİ GÖSTERİYOR VE MÜŞTERİYİ ENGELLİYORLAR .
İ
5 yıl
6000 lira oyun için pc tavsiye
Arkadaşlar vatan bilgisayardan alınacakmış oyun için sistemde yardımcı olabilirseniz sevinirim
Monitör,ssd,hdd fix devamı için tavsiye verirseniz sevinirim bu sistem nasıl?
< Resime gitmek için tıklayın >
İ
6 yıl
Asal yoklama öğrenim durumu ? Kısa dönem için.
Önlisans diploması sonrasında dgs ile tamamladığım lisans diploması sistemde gözüküyor fakat şöyle bir yazı var.
Seçtiğiniz öğrenim durumuna ait birden fazla mezuniyet bilginiz varsa bu sayfada ilk mezun olduğunuz üniversiteyi seçiniz yazıyor.
Önlisansdan ilk mezun olduğumdan bunu seçmem gerekiyor bunu seçtiğimde son sayfada 7. aşamada öğrenim durumunda sadece önlisans bölümü gözüküyor bu kısa dönem için sıkıntı yaratırmı lisansımı seçeyim yoksa yazıya göremi hareket edeyim.
İ
6 yıl
Tek ders veya 3 Ders sınavına girenler bakabilir mi?
Bu yazdığı yerler gibi gerçekten çok uzak, şehir dışı yerleremi gönderiyor tecrübesi olan varmı ..
İ
6 yıl
3 ders sınavı yerleri neden çok uzak yerler ?
İzmirde yaşıyorum, en yakın sınava giriş bölgeleri aydın, manisa, muğla diyor bunun mantığı neye dayanıyor? Gerçekten bu kadar uzağamı atıyor yoksa bilmediğim farklı bir olayımı var önceden tek ders veya 3 ders sınavına girmiş olanlar tecrübesini yazabilirse sevinirim.
İ
6 yıl
Kirli sakal için traş makinesi tavsiye Powertec,Dingling kulanan var mı?
İ
6 yıl
.
.
İ
6 yıl
Emir İnalbay\u0027ın \u0027\u0027doğal\u0027\u0027 diye yaptığı 6 haftalık yarışma
Yarışmaya belli bir ücretle katılım sağladı(sanırım 170 tl) doğal adı altında yarışma yaptığını söylüyor ama öyle değil tabii.Yarışmadaki Seçkin ve Tuğberk adlı elemana bakarsanız doğal olmadıklarını anlarsınız diğer elemanlara birşey diyemiyorum ancak ne tesadüf ki bu ikiside aynı salondalar.Seçkinin 44 cm kol ölçüsü vardır belki daha fazla +%16 lı yağ oranlarından 6 haftada %8-%10 civarına düşüyor hemde hiç küçülmeden Tuğberk adlı elemanında göğüsünde bildiğiniz jinekomasti var ve tamamen şekilsiz ama 6 hafta sonra, ameliyat olmadığı halde jinekomastisi gidiyor göğüsleri olmayacak derecede şekil alıyor bicepslerden damarlar fırlıyor omuzlar ciddi büyüyor. Emir inalbay adlı şahısta ''doğal yarışma yapıyorum dedektif gibi inceledim teyitlerini yaptım kefilim,benden kaçmaz anlarım her türlü diyor'' yerseniz tabii.Kendisine instagramdan yazdım bu söylediklerimi ve 2dk içinde cevap bile vermeden engelledi çünkü kendiside biliyor.Neyse bilmeyenler görmüş olsun en azından bu şahsın diğer yarışmalarına katılıp katılmayacağınız hakkında bir fikriniz olur.

Videoyu izlemek için tıklayınız
İ
6 yıl
...
..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.