T

Yüzbaşı
04 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
2008 Honda Civic 130 Bin km Bakımı
merhaba bugun bakim icin aracımı ankarada ki özel bi servise götürdüm fiyat almak icin.Fiyat biraz pahali geldi açıkcası sağda solda ustaylada uğraşmak istemiyorum.Sizce nasil fiyatlar
Motor yagi:100 TL
Filtreler (yağ,hava,polen):90TL
Şanzuman yagi:280TL
Buji:270TL
Subap ayari:120TL
Disk:380TL
Balata:140TL
İşcilikt:70 TL
Ne diyorsunuz normal mi sizce bu arada usta,servis öneriniz olursada baska yerede gidebilirm
T
6 yıl
.
.....
T
8 yıl
Açık lise askerlik tecili
Merhaba 96 doğumluyum haziranda 20 yaşıma girecem.Askerlik dönemim ne zaman?Açık lise okuyorum şuan mezun olmama az kaldı kayıt yenileme yapmadım.Üniversitesi sınavına hazırlanıyorum ne yapmam gerek sizce nasıl tecil yapmalıyım?Şube ye gitsem yaptırabilirmiyim.21 yaş filan diyolar birde?
T
8 yıl
NAVİGASYON İÇİN TABLET TAVSİYESİ
Arkadaşlar merhaba tablet tavsiyesi istiyorum.Kusura bakmayın biraz acele lazım.Dediğim gibi tablet ağırlıklı olarak navigasyon için kullanılacak.Hat takılır olması önemlimi tam bilmiyorum fakat olabilir.Fiyat 400-500 den fazla olmuyacak.
T
9 yıl
Cbr250r Alıcam Fakat
Arkadaşlar merhaba r25 bekliyordum fakat fiyatı 14.500 oldu o kadar parayı vermek istemiyorum.Kawa ya ise pek sıcak bakmıyorum nedense ama güzel motor.Yakın bir tanıdıkta cbr 250r var 12 bin km civarlarında almayı düşünüyorum fiyat konusunda ne kadar eder pek bir fikrim yok size sormak istiyorum.Bu arada motor çokça extrası var bunlar rizoma elçik,spor manetler,spy 5000 alarm,blow off,katlanır plaka(manuel değil otomatik),sinyaller gömme ön ve arkada.Sizce ne kadar vereyim lastik bitik bu arada lastik alıcam satıcı 11 bin istiyor eder mi sizce.Şimdiden teşekkürler
T
9 yıl
Kısa Süreli Yatırım Öneri lütfen
Arkadaşlar 2 bin liram var 1-2 aylığına harcamamak için değerlendiriyim diyorum altın mantıklımı sizce her ay aynı şeyi yapmayı düşünüyorum.
T
9 yıl
e devletten alınan ikamesgah kagıdı
Arkadaşalr iş başvuru için kullanıcam geçerlimi
T
9 yıl
Linkteki Mikro Dalga Fırın Nasıl Acil
Arkadaşlar 30 TL çekim vardım kullanmak için mikro dalga fırın alıyım diyorum.Kargo ile 120 tl ye gelicek sizce nasıl iş görür mü

Mal bu;
http://www.hepsiburada.com/liste/arcelik-md574-s-17-lt-1200-w-mikrodalga-firin/productDetails.aspx?productId=mtarcmd574s&categoryId=22021
T
9 yıl
Kurutmalı Çamaşır Makinesı Kullananlar Yardım
Merhaba arkdaşlar lg markalı kurutmalı çamaşır makinası aldım kullanımı hakkında sıkıntı yaşıyorum şimdi yıkamayı yapıyor fakat kurutmaya geçince bittikten sonra kapak açmıyor ekranda kilit işareti var kapatıp açıyorum yinede gitmiyor.
T
9 yıl
Arac Sigortasi
herkese merhaba aracimi satmayi dusunuyorum fakat sigortasi bitti.Galiba yaptirmadan satamiyorum yaptirip ssatarsam hemen parayi alabilirmiyim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.