S

Binbaşı
31 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Türknet 50 gündür
50 gündür telefon hattı çekilmedi bununla ilgili sorun yaşayan oldu mu? 35mbpsde takıldım kaldım bağlantımı yükseltemiyorum
S
4 yıl
50/4 olan internetimin uploadı 0.80ne düştü
Merhaba senelerdir vodafonenet kullanıyorum hep sorunlar oldu ama çözüldü. Şimdi mhizmetlerine bağlanmama rağmen downloadınızda sıkıntı yoksa bir şey yapamam diyip salıyorlar mevzuyu, çözüm yolu var mıdır?

Not: 2 senedir 50/4 sorunsuz kullanıyordum son 2haftadır uploadım 0.80 :(
S
4 yıl
VR Gaming
Merhaba arkadaşlar normalde donanımları takip ediyordum fakat uzun süredir param olmadığından takip edemez hale geldim :D

Bir arkadaşım benden VR-Beat Saber oynamak için minimum maliyette sistem toplamamı istedi, yardımcı olabilir misiniz?

Bu sistemde tek isteğimiz VR oynatabilecek ve minimum maliyette oynatabilecek şekilde olmasını istiyoruz.
S
5 yıl
30.000 ₺ bütçe ile ilk araba tavsiyesi
Selamlar, ilk arabamı almak istiyorum ve bütçem 30bin lira.

2-3 sene kullanıp daha sonra kolaylıkla satıp hafif hafif üst modellere geçmeyi düşünüyorum, alırken ve satarken beni üzmeyecek ve öğrenci olduğum için de üzmeyecek bi araba arıyorum.
Öyle modifiyeli olsun şöyle olsun böyle hızlansın modunda değilim daha önceden ailemde ikinci el hiç araba kullanılmadığı için bilgimiz de yok forumdan okuya okuya öğreniyorum.

Çok teşekkür ediyorum şimdiden.
S
6 yıl
Intel 8700K vs Cooler Master Seidon 240V Sıcaklık Problemi
Merhabalar, i7 8700k ve seidona sahibim. İlk montajı yaptım ve seidonun fanıyla radyatörü sığmadı ben de radyatörü içeri, fanı dışarı monteledim ama aidanın stability testinde 15 saniye çalıştığı an direk 100 derece oluyor bütün corelar. Yeni kasa almadan nasıl bir çözüm üretebilirim?

Anakartım msi .z370 sli plus
Kasam corsair 300R bu arada fan yaprakları kasanın içine doğru dönük, normal montajı olsa o şekilde olacaktı ben üste monte ederken de öyle yaptım, ters çevirsem düzelir mi?
S
6 yıl
Stream için RAM tavsiyesi / Intel 8700k + MSI Z370 SLI PLUS
Merhabalar,
Stream PC olacağı için işlemciyi tavan düzeyde tuttuk fakat ram seçiminde zorlanıyoruz. Gerek anakartın bir kaç problemini okudum googleda ondan dolayı size danışmak istedim.
(Bütün parçalar alındı, ram önerisi istiyorum sadece)
Konfigürasyon şu şekilde;

Intel i7 8700K
MSI Z370 SLI PLUS
MSI GTX 1060 GAMIN X 6GB
Corsair 300R
Corsair 750CXM 80+ PSU
SSD,HDD vs. vs.
S
6 yıl
Sistem Upgrade
Merhabalar şu an intel i5 4670k, asus z87-plus, 16 gb corsair vengeance 1600mhz cl9 ram, msi gtx 970me, corsair 750cxm psu, corsair 300r mevcut. Anakartım arızalandı ve anakart bulamadım. Kendimce bi hesap yapıp işlemciyi, rami ve ekran kartını satıp işlemci + ddr4 ram alma imkanım var mı? Dediğim şekilde sattığımda elimde seçeceğimiz işlemciye göre anakart ve msi gtx 1060 6gb versiyonu mevcut. Bu zamanlarda işlemci almak mantıklı mı? Yani söylemek istediğim yenisi pin vs çıkacak mı en son sistem tavsiyelerinde 2013 de pc toplamak için takıldım sonra da daha girmedim :) Yardımcı olursanız sevinirim.
S
6 yıl
PSUmun kondansatörü mü patlamış?
Bilgisayarım durduk yere kapanıyordu. Her şeyi test ettim anakart ve psu hariç. Şu şekilde beyaz bi sakız gibi bir şey var. Bu sorunun PSUdan kaynaklandığına bi işaret midir?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
16.03.2018\u0027e kadar tarife önerisi
Merhaba ben Vodafone NETten memnun olanlardanım :D 64 mbps download 4 mbps upload & 240 GB AKN ile 69,99'a çatır çutur kullandığım akn bitince 32mbps'e düştüğüm muhteşem güzellikteki paketim ay bitiyor. Az önce müşteri temsilcisine bağlandım bana dedi ki 50mbps internete 75 lira dedi üstüne akn bittiğinde 16 mbps'e düşecek resmen attan inip eşşeğe bineceğim. Bana çözüm önerebilecek var mı? Taahhüt bittiğinde 120 lira olacak bu bana aşırı fazla geldi.
S
7 yıl
Bilgisayar durup dururken kapanıyor
Merhaba, imzamdaki sistemi kullanıyorum.(GÜÇ KAYNAĞI DEĞİŞTİ. CORSAIR CXM 750W) Bilgisayarım sürekli kapanıyor bazen 10dakika bazen 2dakika sonra kendini yeniden açıyor.

Yaptığım şeyler:
Format attım,
Ramleri farklı slotlarda farklı ramlerle vs denedim.
Ekran kartını söküp denedim,
Hard-disk söküp denedim,
Sıcaklık değerleri çok normal,
Harddiskte bad sector yok,
Anakart üzerinde power switchlerini söktüm hala devam ediyor.

---
Ek olarak güç kaynağıda değişti.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.