M

Çavuş
29 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Zoomlanabilir İnteraktif Resim
Arkadaşlar merhaba,

zoomlanabilir resimlerin en yüksek çözünürlükteki halini bilgisayarımıza nasıl indiririz, bilen var mı?
M
8 yıl
ikitellide lastik tamircisi
Arkadaslar merhaba,

Böyle bir soruya en yakin lastikci seklinde cevap verebilirsiniz ama yasadigim birkac olaydan sonra referans olunan yerlere gidiyorum. Lastigim buyuk ihtimalle patlak, 3-4 gune bir iniyor, ikitellide bildiginiz lastikci varmi tamir edebilecek?
M
9 yıl
ACİL YARDIM KAFAM AŞIRI KARIŞIK
Arkadaşlar,

60 bine sıfır dizel polo comfortline dsg mi?

yoksa

1.2 Seat Leon Dsg - sıfır-- 60 bin TL

veya

1.4 tdi dsg skoda rapid spaceback 66 bin?


içlerinde en genişi skoda ve leon. ikinci el piyasası en hızlı polo... arada kaldım valla...yakında bir başka zam daha varmış, elimi hızlı tutmam lazım...
M
9 yıl
İSTOÇ OTO GALERİCİLER GÜVENİLİR Mİ?
Arkadaşlar merhaba,

İSTOÇ'ta beğendiğim bir araç var, fakat bir türlü gidip almaya güvenemiyorum. Bir sürü üç kağıtı duyunca git gidesim yok. sizce güvenilir mi arkadaşlar burası?
M
9 yıl
üÇ ARAÇ ARASINDA KALDIM YARDIM LÜTFEN!!
Arkadaşlar merhaba,

Malumunuz birçok marka zamlı fiyatları yansıttı listelere.. 2. el bulmak da çok kolay değil. 4 araba üstünde yoğunlaştım.

C4 comfort, eHDI - 2012 - 54.000 km --- 48.000TL (tek kapı ve tampon boyalı)

seat toledo - 2015 - - 10.000 km- ---1.6 dizel dsg - ---60.000TL

skoda rapid spaceback 1.2 benzinli dsg ---- 0 km ---full+full (cam tavan, yarış mavisi, xeon farlar, ) ---- 62.500 TL

seat leon, 1.2 benzin dsg --- 0 km---60.000 TL


hangisi sizce?
M
9 yıl
Citroen C4 mü Skoda Rapid Spaceback mi?
Arkadaşlar büyük bir ikilemdeyim.

50 bin TL ye 2012 - C4 - 52000 bin - dizel otomatik mi? yoksa 55 bin verip Rapid Spaceback 1.2 DSG full pack sıfır mi alayım?
M
9 yıl
Kültür Sanat Birlikleri
Arkadaşlar,

Kültür sanat aktivitelerine katılmak ve katkıda bulunmak üzere istanbulda önerebileceğiniz üye olunabilecek kültür, sanat, gezi vs. içerikli dernekler, vakıflar var mıdır???
M
10 yıl
ASUS ve LG monitor yardimi
M
10 yıl
SİTE YAYINI SORUNU
Arkadaşlar merhaba,

Oturduğumuz site DVB/C yayını sağlıyor. Aldığımız LG TV'nin dahili uydusunun da desteklediğini biliyorum. Fakat sitenin yayınını bir türlü tv'ye veremedim.

Kanal ayarlama menüsünden TURKSAT 42 sekmesine geldiğimde mevcut güncel ayarlara göre değişiklik yapıyorum. Arama yaptığımda sadece 360 TV, TRT HD kanallarını buluyor. Ayarları mı yanlış yapıyorum veya TURKSAT uydusu dışında bi uydu seçimi mi yapıcam bilmiyorum. Site yönetimini aradığımda sadece kabloyu taktığımda digital yayının geleceğini söylüyor. Yardım lütfen!!
M
10 yıl
EGE Mİ KARADENİZ Mİ ACİL ÖNERİ?
Arkadaşlar merhaba,

Tatilim önümüzdeki pazartesi başlıyor. Hiçbir plan yapamadım Arabayla istanbuldan çıkmak istiyorum eşim ve çocuğumla. Bolu- Kastamonu- Bartın-Amasra-Amasya gibi bir güzergah ile Tekirdağ- Edrine-Çanakkale- Gökçeada-Ayvalık- Bursa gibi bir güzergah üzerine düşünüyorum. Sıcağın bunaltmayacağı ve kazıklanmayacağım bir öneriniz var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.