M

Teğmen
29 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
1080ti ve Corsair h100i v2 Sıvı Soğutma Stok Sıkıntısı.
Arkadaşlar baktığım her yerde bu 2 ürünü stoklarda bulamadım sizin bildiğiniz bir yer var mı acaba? Türkiyede kalmamaış hiç bir yerde garip bir şekilde.

Almayı düşündündüğüm ekran kartı buhttps://www.itopya.com/asus-rog-strix-gtx1080-ti-o11g-gaming-gddr5x-352bit-nvidia-geforce-ekran-karti/
M
7 yıl
Yaz Okulu Kopya Muamelesi Görmek ( Arkadaşlar Tavsiye Verin Moralim Bozuldu Gece Gece )
Arkadaşlar Yaz okulu vize sonuçlarına bakayım dedim demin notuma baktığımda 0 almış olduğumu gördüm. 0 almam mümkün değil halbuki.

Hocaya mail falan da attım ama geri dönmedi. Sonradan da aklıma geldi sınava giren gözetmen sınavın ortasında ismime falan bakmıştı.

İsmime bakma sebebi de şöyle;

Sıranın üstünde defter vardı. Sıranın altında veya sağımda solumda koyacak bi yerde bulamamıştım. Dedim bir şey olmaz heralde. Nesyse gözetmen sınavın ortasında hesap makinelerini falan kontrol etmeye geldi. Defteri gördü ( Defter aynı kişi kağıtları dağıtırken de ordaydı ve bir şey demedi ) kaldır dedi. Bende koyacak bir yer bulamadım dedim ve gözetmene verdim. Sonra bu herif sınavın sonlarına doğru gelip sınav kağıdından ismime baktı sonra gitti. Benimde aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey yapacağı.

Anlayacağınız ne tutanak tutuldu ne de ortada kopya çekmelik bir durum var. Defterin kapağına bile dokunmamıştım gözetmene teslim edene kadar.

Böyle durumlarda gözetmenin tutanak tutup bana imzalatması gerekmiyor mu arkadaşlar? Ben mi yanlış biliyorum? İtiraz edeceğim tabi ki pazartesi günü ama ne cevap verecekler bilmiyorum. Durduk yere gece gece moralim bozuldu

Sizce yapmam gereken bir şey var mı itirazımı kabul ederler mi?

Bu arada lütfen trollemeyin gece gece sinirden kıpkırmızı oldum zaten
M
7 yıl
Üst Seviye Sistem Toplama Hakkında Tavsiye Verebilirmisiniz?
Öncelikle herkese selamlar. 1-2 ay içinde kasa toplama planım var. Ama Tavsiyelerinize ihtiyacım var :) Kafamda ki PC şimdilik şöyle ;

Anakart : ASUS ROG STRIX Z270F GAMING Intel Z270 Soket 1151 DDR4 3866MHz(OC)USB3.1

Ekran Kartı : ASUS GeForce GTX1060 STRIX 6GB GDDR5 192Bit DX12

İşlemci : Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz 8MB Önbellek ( Burda i5-7600k arasında kararsız kaldım fiyat farkı performansına değer mi karar veremedim )

Kasa : CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 760T FULL TOWER

Ram : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 2400MHz CL16 Dual Kit Ram

SSD : Kingston 240GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB)

Sıvı Soğutma : CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H100i V2

Monitör : Asus 24" MG248Q Full HD 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör ( Şimdi Gsync al diyebilirsiniz ama 1-2 sene sonra 2. bir monitör alacağım hatta almayı düşündüğüm monitörü de alta atıyorum )

2.Monitör : ASUS 24,5" PG258Q 1ms 240Hz G-Sync Full HD HDMI+DP Gaming Monitör

Tahminimce sistem yaklaşık 8000 tl nin üzerinde olacak şuan için. Açıkçası performanstan çok kısmadan daha ucuz önerilere açığım. Herkese İyi Forumlar...
M
7 yıl
CS GO İtemi Nakite Çevirmek Hakkında.
Öncelikle herkese selam.

Şimdi benim yaklaşık 300-400 tl lik envanterim var. Nakite çevirmek istiyorum ancak en karlı şekilde nerden çevirebilirim en ufak bir fikrim yok. Bi arkadaş genelde %50 gibi komisyon alıyorlar dedi ihtimal vermedim açıkçası. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim.

İyi forumlar herkese..
M
9 yıl
Steam Paypal Kaldırılmış YARDIM!
Merhaba arkadaşlar yeni farkettim steam'den paypal'ın kaldırıldığını paypalda'da bir miktar para vardı yılbaşı indirimlerinden bir kaç oyun alayım dedim ama yapamadım. Bu ödeme sisteminin paypal gibi herhangi bir alternatifi varmı?
M
9 yıl
Gecenin bu saatinde sokakta kaldım soruları alayım
M
10 yıl
Razer Imperator için Teknik Servis
Arkadaşlar mouse'da son zamanlarda çift tıklama sorunu var. Sanırım çantada taşırken bir şeyler oldu neyse. Neredeyse 2 yıl oldu alalı garantiden çıktı yani. razer teknik servis falan nerelerde vardır pek bilmiyorum en azından arayıp bi fiyat almak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
M
10 yıl
Mobil Goodwebads Reklam Sorunu!!
Ya arkadaşlar telefonda internette gezerken şu lanet goodwebads.com sitesine yönlendiriyor sürekli. İşte birşeyler indirmeniz falan gerekiyor diyor. Bunun ne olduğunu nasıl çözüldüğünü bileniniz var mı uyuz etti beni kaç gündür foruma giremiyorum.
M
10 yıl
Android Reklam Sorunu!!
Arkadaşlar telefonumda forumda dolaşırken veya herhangi bir siteye girmek istediğim zaman beni goodwebads.com diye bir siteye yönlendiriyor sürekli. İşte Gezintiye devam edebilmeniz için android gezinti uygulamasını indirmeniz gerekiyor falan diye. Evdeki bütün mobil cihazlara bulaştı bu meret. Modemden şüphelendim resetledim falan yinede fayda etmedi. Uyuz oldum yemin ediyorum.
M
11 yıl
1500-2000 TL Aralığında Dizüstü Önerisi
Öncelikle Merhaba arkadaşlar..

Şimdi ben üniversiteyi başka bir şehirde kazandım e haliyle orada bilgisayar ihtiyacım olacak. Oraya gidince oyun oynamaktan da geri kalmak istemiyorum tabiki :D Ben şöyle birşey buldum sizce nasıldır? Yeni nesil oyunları karşılayabilecek güçte midir sizce medium ayarlarda bile olsa?

http://www.n11.com/msi-ge60-0nd-459xtr-core-i5-3230m-8gb-750gb-2gb-vga-gtx660m-156-full-hd-free-dos-P12454816


Değişik önerilere de açığım...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.