A

Yüzbaşı
27 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
222 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Cevap: Evleneceğiniz Kız Nereli?Öğrenin ^^
noluyo lan
A
11 yıl
Blackberry Wifisiz internete girememe
Arkadaşlar curve 9300 kullanıyorum wifisiz internete giremiyorum paketim boşuna gidecek nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum güncelledim telefonu lütfen yardım.
A
11 yıl
Kuşum 1 Aylık Misafir Kuş ile Kavga Ediyor [Yardım]
Arkadaşlar kuşum bize alışkandır asla gagalamaz bizi çok sever bir yakın dostumuz bizden tatile çıktıkları için kuşlarına bakmalarını söylediler bizde kabul ettik. Kuş erkek bizim kuşta erkek ayrı kafesteler. Bugün dışarı çıkardım iyi anlaştılar benim kuşum ağzına yem verdi fakat daha sonra birbirlerine şiddetli şekilde dövmeye başladılar. Benim kuş diğer kuş içeride olduğu halde gidip kafesinden zorluyor yerlerini ayırdım birbirlerini görmüyorlar ama elimizi ısırıyor elimi uzattığımda gagalıyor ve artık konuşmuyor. Birbirleriyle anlaşmaları veya birbirlerini görmeyip kuşumun tekrar uysal olması için ne yapabilirim?
A
11 yıl
Ortağın internet hızını nasıl düşetebilirim?
Öncelikle modemim Airties 5440 yeni ortaklar var ve interneti müthiş derecede kullanıyorlar oyunlarda lag oluyor intern çok yavaş oluyor. İnternet hızını 50kb'a düşertecek bir yöntem veya program var mı arkadaşlar?
A
11 yıl
Güzel Bir Ekran Kartının Özellikleri Nelerdir?
Arkadaşlar geçen sene ekran kartı almıştım çok pişman oldum keşke buraya sorsaydım ama geç. Satabilirsem yeni ekran kartı alıcam fakat günümüzdeki oyunlar (crysis 3, hitman, far cry, assasin creed...) gibi oyunları yüksek çözünürlükte (çok yüksek olmasına gerek yok benim için ortadan biraz daha yüksek olsa yeter) güzel bir ekran kartı veya özellikleri neler olmalıdır varsa hangi ekran kartı daha iyidir ona göre ekran kartı almayı düşünüyorum. Önerilerinizi ve yardımlarını bekliyorum.
A
11 yıl
Tamron 70-300mm F/4-5.6 Di VC USD
Canon 60d kullanıyorum. geçen 70-200 f4 denedim, sanırım ff gövde olmadığı için çok iyi performans alamadım bilhassa açı genişliği kapsamında. Tamron 70-300vc düşünüyorum, tavsiye eder misiniz, ya da uzak çekimler için hangi lensi tavsiye edersiniz?
A
11 yıl
.
.
A
11 yıl
Tamron 17-50 Hakkında
Merhabalar.. Canon 60D kullanıyorum, tamron 17-50 almak istiyorum, sabit 2.8 diyafram olmasının olumlu ve olumsuz sonuçları var mıdır, tavsiye eder misiniz?
A
11 yıl
Modemimize bağlanmak isteyen yüzsüz öğrenciler(kızlar)! Bugun internet cafede rastladım
Apartmana yeni taşınan öğrenciler (kızlar) ilk başta ortak olacaklardı sonra paralarını istememeye karar verdik fakat birden fazla kişi kullanmaya başladığında internetlerini kestik sadece bir tanesi girebiliyordu. 2 gün önce gelip 2 kişi elleri telefonunda ödevimiz var internetinize bağlanamıyoruz. Yasağı kaldırır mısınız dediler. Bizde verdik fakat interneti çok kullanıyorlar 4 gün oldu film bile indiremiyorum sabah akşam bağlılar ve hiçbirşey indirmediğim halde 7gb'ı takır takır harcamışlar şimdiden indirmelerim en fazla 60 kb oluyor. Kessem yine gelecekler ne yapayım önerilerinizi bekliyorum.

edit: Mac adreslerini engelledim anlamışlar.



edit2: Bu sefer mac adreslerini engelleyip evdekiler izah edecek herhalde böyle yaparız ben çıkarsam yine olumsuz birşey diyemem ona sebep bugün hiç kapıya bakmıyacağım.

edit3: Şu an itibariyle kestim geldiklerinde bizimkiler izah edecek eğer edemezlerse bellerini kıracam

edit4: buda ss < Resime gitmek için tıklayın >

edit5: internet kafede ödev yaparlarken gördüm ve bir bilgisayarlarını açtım fazla sömürürlerse yine keseceğim ama bakışları çok kötüydü öküz gibi bakıyorlardı bende açtım vicdanım rahatladı.
A
11 yıl
2,5 cc Ne Demek?
Kuşum ishal olmuş suluğuna 2,5 cc çözelti ilave etmeliyim ama 2,5 cc ne demek yani ölçüsü neye eşittir bir çay kaşığına mı yardımlarınızı bekliyorum?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.