T

Yüzbaşı
22 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Universitede Projelerin Calinmasi / Kopyalanmasi
Universitede Projelerin Calinmasi / Kopyalanmasini onlemek icin yapilan projeleri bir yazilima mi ne koyuyorlar ya . Neydi o yazilimin adi arkadaslar?
T
6 yıl
Aranızda Yön Eylem konusunda bilgili birisi var mı? Sorum var da
Evet arkadaşlar 1 tane küçük sorum var da çözülecek.
T
7 yıl
Tax FREE Alamadım (Nasıl Alabilirim)
Arkadaşlar, yurtdışından telefon aldım ve tax free formunu da aldım. Sonra bunu Hava alanındaki polis memuruna onaylattım. Ancak, vergi iadesini alamadım çünkü kuyruk vardı ve uçacağım hava yolu check in kuyruğunda 1.5 saat boşu boşuna bekletti bizi. Yani zamanım yoktu.

Şuan Türkiyedeyim ve elimde herşeyi onaylı tax free formum var. Vergi iademi nasıl alabilirim ? 3 ay içinde yurtdışına tekrar çıkmayı düşünmüyorum.

Ülke Barselona. Şirket, Premier Tax Free.
T
7 yıl
Almanyada Muhendislik Staji
Endustri muhendisligi 3.sinif ogrencisiyim. Iyi derecede Ingilizcem Orta duzeyde Ispanyolcam var ama Almanca hic bilmiyorum. Almanyada saj bulabilir miyim sizce, almanca bilmeden ?
T
7 yıl
Arkadaslar Istatistik programi MINITAB bilen var mi?
bir sorum olacak da cok cok acil
T
7 yıl
Ispanyolca seviye hikaye kitabi nerde bulabilirim?
Ispanyolca seviye hikaye kitabi nerde bulabilirim? Bugun D&R da aradim bulamadim.
T
8 yıl
Yurtdışından Telefon Alsam Sonra...
Arkadaşlar yurtdışında erasmusa gidiyorum da. Telefon almam lazım kısa zaman içinde. Türkiyede 500-600 tl vergi koyuyorlar telefonlara. İspanyada iphone 6 yaklaşık 1200 tl ye denk geliyor yanılmıyorsam. O telefonu Türkiyeye sokarken problem yaşar mıyım? bir yere kayıt ettirmem falan gerekli mi? VErgi vs alır mı Türkiye?

Deneyimli olan biri yazarsa memnun olurum

Teşekkürler şimdiden
T
8 yıl
Barselona Erasmus ( Kalacak yer)
Arkadaşlar , Barselona'da erasmus yapacağım. Kalacak yeri gitmeden önce kendim mi bulmalıyım yoksa oraya gidip bir kaç gün hostelde kalıp gün içinde oda mı araştırmalıyım? Daha önce gidenler, kalacak yer bulma konusunda deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
T
8 yıl
android tel tavsiyesi
1-1,5k civarı ekranı açıkken şarjı 5 saat giden. KAmerası iyi olan . var mı tavsiyeniz? ve kronik bir sorunu olmayacak.. kriterler sadece bunlar
T
8 yıl
Barcelona\u0027ya giden var mı?
İklimi nasıldır 1 sene kalmak üzere Erasmus ile gideceğim de. Mont götürmeye gerek var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.