A

Yüzbaşı
22 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
201 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
A
9 ay
Xbox
X-Box menü güncelleme, hemen herkese geldi. Sanırım sadece bana gelmedi. Farklı bir ayar mı yapmak gerekiyor acaba?
A
geçen yıl
İphone 13 mini- İphone 12
İphone 11 kullanıyordum yeni telefon alacağım 25000 civarı.İphone 13 mini ile iPhone 12 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim. Fotoğraf kalitesi, hız vs. bakımından fazla fark var mı aralarinda acaba?
A
2 yıl
Oyunu satın aldım ama alınmamış görünüyor
Az önce back 4 Blood oyununu satın almama ve karttan parayı çekmesine rağmen oyun satın alınmamış görünüyor. Ne yapmam gerek acaba
A
2 yıl
Turknet peşin fatura ödeme sorunu.
Bugün 10 aylık peşin ödeme yaptım.Müşteri temsilcisi arkadaş, yaptığım ödemenin eylülde geçerli olacağını, ağustos ayında 169₺' lik fatura geleceğini söyledi.Normalde 24 temmuzda ödedim faturayı.Bu peşin ödeme ağustosa neden yansımıyor ki?
A
2 yıl
Turknet İlk Arıza
Turknet aboneliğimin 35.günü ilk arızam oluştu.Modem de kırmızı ışık.Dünden beri internet yok.Uygulamaya girdiğimde dünden beridir TurkTelekom kaynaklı arıza var diyor ve düzelme saati sürekli öteleniyor.Umarım akşama düzelir.
A
2 yıl
Vodafone Faturasız Youtube Paketi
Faturasızda youtube, sosyal medya paketi hotspot yapılabiliyor mu? Yani normal internetten mi düşüyor? Yoksa paketten mi?
A
4 yıl
Online özel 5gb Internet
Yaklaşık 10 gün önce bir vodafone abonesinin davetiyle onlineRed25 tarifesine numara taşıdım.Normalde 3 ay boyunca hem bana, hem ona 5gb hediye gelmesi gerekirken, hala hatlarımıza yüklenmedi.Müşteri Hizmetleri bugün yarın yüklenir diye oyalıyor.Acaba kampanya mı bitti.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.