W

Yüzbaşı
17 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
405 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
W
7 yıl
LG Klavye Durdu Hatası Kesin Çözümü
Herkese selamlar, bu videoda LG klavye durdu hatası çözümünü anlattım. Kısaca özet geçmek gerekirse LG'nin yeni telefonları için kullanmış olduğu lg keyboard yazılımını apk ile tüm LG telefonlarına kurabiliyoruz. Ben Kitkat 4.4.2 kullanıyorum ve klavye durdu hatasını ek olarak yavaş yazma vesaire gibi sorunları bunun sayesinde çözdüm. Telefona herhangi bir zararı yoktur sadece indirip apk kurar gibi normal kuruyorsunuz.


Videoyu izlemek için tıklayınız
W
8 yıl
WoW Silvermoon guild aranıyor
Selamlar, Silvermoon da bildiğiniz türk guildi var mı Alliance için?
W
8 yıl
Bu oyunun ismini hatırlayan?
Herkese selamlar, ya ismi bir türlü aklıma gelmiyor daha önce oynamaya çalışmıştım fakat bilgisayarımın sistem özellikleri sıkıntılı olduğundan oynayamadım. Başbakanı koruma görevi ile ilgili bir FPS oyunuydu. İlk başta açık alanda polisler etrafı şeritlerle çevrelemişti işte başbakan konuşma mı ne yapıyordu sonra teröristler basıyordu onlarla çatışıyordunuz hatırlarsınız kesin şimdiden teşekkürler.

Edit: Oyunu buldum ismi Secret Service.
W
8 yıl
12 Yıllık, 5 Yıl Tecrübe Jetonlu Hesaplar Satılır
Merhabalar arkadaşlar ilan vermeden önce CS:GO oynayan arkadaşların daha çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm için buraya da bir konu açmak istedim.

Hesap Içerikleri: 7.seviye steam hesabı orjinal mail hesabı, 7 digit, 12 Yıllık, 5 Yıllık Tecrübe Jetonu, Half-Life 1 Pack, CS 1.6

Not: 5 yıllık tecrübe jetonu hesapta CS:GO satın alındıktan sonra otomatik olarak gelecektir. Hesaplar mail adresleri ile birlikte teslim edilecektir. Sıfır kullanılmamış hesaplardır.

Elimde fazla fazla hesap bulunmaktadır toplu alımlarda indirim yapabilirim. Tek hesap ücreti 45 TL olarak belirledim. Ödeme yöntemi olarak sadece paypal fakat farklı gönderim şekillerinde yardımcı olabilirim.

- Hesaplarda neden CS:GO bulunmuyor?
Steam hesabı alırken belki de en dikkat edilmesi gereken taraf budur arkadaşlar. Hesabı satın aldıktan sonra VAC gibi durumlar yaşamak istemiyorsanız bu hesapları tercih edebilirsiniz.
W
8 yıl
Turkcell\u0027den Türk Telekoma?
Merhaba arkadaşlar Türk Telekom mobil kullanan kullanıcılar. Türk Telekom tabii ki iyidir fakat ben mobil tarafını soruyorum yani Avea. Aslına bakarsanız Turkcell faturasızdayım ve internet paketi harici bir paket veya tarife yapmıyorum. Fakat Türk Telekomda her yöne 1000dk 1000sms ve 4GB internet bile 29TL. Ki Turkcell de sadece internet paketi bile alsam 40TL oluyor. Birde 4.5G geçildiği zaman Türk Telekomda yine 29TL fakat Turkcell tarifeleri nasıl olacak belli değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
W
8 yıl
Hesap alınacaktır
Merhabalar arkadaşlar, güvenilir bir arkadaştan steam hesabı satın almak istiyorum. Tabii ki aşağıdaki oyunların bulunması gerekiyor. Smurf veya main hesap olabilir. Tekliflerinizi forum üzerinden 'özel mesaj' yoluyla yapabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Hesapta olması gereken oyunlar: Counter Strike, CS:GO
W
9 yıl
Multiplayer CS:GO Türkiye Şampiyonası 2.Seri

Heyecanla beklenen Multiplayer CS:GO Türkiye Şampiyonası 2. Serisi 23 Ekim 2015 Cuma günü başlıyor!

2. Turnuvanın ardından 3. ve 4. turnuvayı da çok kısa bir süre içinde düzenleyip tamamlayacağız, bu yüzden oynanacak maçlar sadece haftasonu değil aynı zamanda hafta içi de yapılacaktır. Bu yüzden turnuvaya kayıt yaptırmayı düşünen takımların, maç günleri ve saatlerine uygunluğunuz açısından dikkat etmeyi unutmayın.

Turnuvaya kayıt olmak için; 19 Ekim 2015 Pazartesi günü Multiplayer CS:GO sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kayıtlar saat 19 Ekim Pazartesi günü saat 12:00’da başlayacak 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 17.00’de sona erecektir.

Turnuvaya katılım sayısı sınırlıdır o yüzden acele etmenizde yarar var. Turnuva Kurallarına CS:GO sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
W
9 yıl
Multiplayer | 20. Yıl Özel 4’üne Sahip Olmak İster misiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >

Sony’nin PlayStation’ın 20. yılına özel olarak tasarladığı PlayStation 4’lerden birine sahip olmak istiyorsanız size güzel bir haberimiz var: Multiplayer ekibi olarak bir kişiye 20. yıl özel PlayStation 4’ü hediye ediyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >Tek yapmanız gereken ise yaratıcılığınızı konuşturmak. Ne mi yapmanız gerekiyor? Bu adımları takip edin:

• 20. yıl özel PlayStation 4’ü kazandığınızı hayal edin.
• Sevinciniz tamamlandıysa, şimdi acı bir gerçek ile yüzleşin: Yıllardır can dostunuz gibi size eşlik eden PlayStation’ınıza bu durumu nasıl açıklayacaksınız?
• İyi düşünün ve eski PlayStation’ınıza, yeni 20. Yıl Özel PlayStation’ını kazandığınızı açıklayacak yaratıcı bir yöntem bulun.
• Sonra kameranızı alın elinize, durumu PlayStation’ınıza açıklarken bir video çekin.
• Bu videoyu Youtube’a yükleyin ve linkini #MultiplayerPS4Veriyor hashtag’ini kullandığınız bir twitte @Multiplayer_TV’yi de mentionlayarak bize ulaştırın.
• Jürimiz videonuzu değerlendirsin, eğer en güzel ve yaratıcı videoyu çektiyseniz 20. yıl özel PlayStation 4’ünü kazanma hayaliniz gerçeğe dönüşsün.

< Resime gitmek için tıklayın >Videoyu çekerken şu konulara özen göstermeniz yararınıza olacaktır:

• Görüntü kalitesi çok önemli değil, profesyonel kamera kullanmak isterseniz elbet kullanabilirsiniz ancak bilgisayarınızın webcam’i ya da telefonunuzun kamerasıyla da çekebilirsiniz.
• Videonuzun 2 dakikayı geçmemesine dikkat edin.
• Yaratıcılıkta sınır yok, eski PlayStation’ınızı kullanarak istediğiniz gibi senaryo yazabilirsiniz. Ancak küfür ve hakaret gibi şeylerden uzak durmanız gerek. İlla bir Playstation gözükmek zorunda değil evde kendiniz kutudan benzer bir şey yapıp onu da kullanabilirsiniz. Bir PlayStation fotoğrafı çıktısı alıp onu da kullanabilirsiniz. Diyoruz ya Yaratıcılıkta Sınır Yok!
W
9 yıl
Bilgisayar reklam sorunu
Merhaba arkadaşlar, bir sürü virüs programı ile taratıp bilgisayarı formatlamama rağmen yine aynı şekilde reklamlarla karşılaşıyorum. Aşağıdaki resimdeki gibi hatta steam ve lol de bile bazen çıkıyor kutucuk şeklinde, bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
W
9 yıl
Multiplayer Herkese 400RP Veriyor
Önümüzdeki dört hafta sonu boyunca, ParaMara ile yaptığımız iş birliği sayesinde, Multiplayer takipçileri binlerce lira değerinde RP ve hediye çeki kazanacak! 24 Ekim’de başlayıp 16 Kasım’da sona erecek kampanya boyunca, hem birlikte oyun oynayacağız hem de hediye dağıtacağız. Kampanyaya katılıp binlerce liralık ödüllerden kazanma şansını yakalamak ise çok basit. Nasıl mı? Buyurun haberimizin devamında detayları bulabilirsiniz:

Kampanyaya Nasıl Katılırım?

Kampanyamıza katılmak, mobil uygulama ParaMara’yı indirip aktif hale getirmek kadar kolay bir iş. Bu işlemi de aşağıdaki adımları takip ederek hızlıca tamamlayabilirsiniz:

1. Öncelikle ParaMara uygulamasını telefonunuza indirin. Android kullanıcısıysanız ParaMara uygulamasını bu adresten indirebilirsiniz. Eğer IOS kullanıcısıysanız da uygulamayı bu adresten indirebilirsiniz. Windows Phone kullanıcıları da bu adresten uygulamayı indirebilir.
2. ParaMara uygulamasını telefonunuza indirmenizin ardından aktivasyon işlemine geçeceksiniz. Uygulama aktivasyonu esnasında, 18 yaşından büyükseniz kendi kimlik bilgilerinizi kullanabilirsiniz. Eğer 18 yaşından küçükseniz bir aile büyüğünüzün ya da 18 yaşından büyük bir tanıdığınızın kimlik bilgilerini kullanarak aktivasyon işlemini tamamlayabilirsiniz. Bu işlem hakkında daha detaylı bir yardım almak isterseniz resimli anlatımımıza da buradan ulaşabilirsiniz.
3. Aktivasyon işlemine başladığınız zaman uygulama sizden öncelikle aktivasyon yapılacak kişinin T.C Kimlik numarasını isteyecektir. T.C Kimlik numarasını girmenizin ardından ek olarak başka bilgiler de sorulabilir. (Örneğin, Baba adı gibi…). Verilecek bilgilerin T.C kimlik numarasını girdiğiniz kişiye ait olması gerektiğini unutmayın.
4. Bu bilgileri eksiksiz ve doğru girmenizin ardından aktivasyon işleminiz tamamlanmış olacak.
ParaMara uygulamasının aktivasyon işlemini tamamlamanızın ardından hem 400 RP’nizi alabilirsiniz hem de hediye çeki yarışmamıza katılabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Nasıl RP Kazanırım?

Koşul yok, cevaplanacak soru yok, çekiliş yok! Başvuran ilk 30 bin kişiden biri olan herkes 400 RP kazanacak. RP’nizi almak için izlemeniz gereken adımlar ise şunlar:

1. ParaMara uygulamanızın aktivasyon işlemini yaptıktan sonra uygulama içinden 0532 752 22 05 numarasından RP yazan bir mesaj ile para istemeniz 400 RP almanız için yeterli. Bizlerden nasıl para isteyeceğinizin resimli anlatımına buradan ulaşabilirsiniz.
DİKKAT: Bizlere atacağınız mesajları SMS olarak değil ParaMara uygulaması içinden para isteyerek atmanız gerekiyor. Atacağınız SMS’ler kampanyaya katılma şansı vermeyecektir.
2. Attığınız RP mesajı, RP alma hakkı kazanmanız için tek yapmanız gereken şey olacak bundan sonra RP kodunuz için 7 günden fazla olmamak koşuluyla biraz bekleyeceksiniz.
3. Birden fazla mesaj atmanız birden fazla RP almanıza yaramayacak, ancak farklı kimlik bilgileri ve telefon numarası ile yeni aktivasyon yapacak olursanız yeniden RP kazanabilirsiniz. Kısacası her aktivasyon bir adet 400 RP demektir. Kazandığınız RP kodlarını en geç bir hafta içerisinde ParaMara uygulaması aracılığıyla göndereceğiz.
NOT: RP Kampanyamızın katılım limiti 30 bin kişiyle sınırlıdır. Aktivasyon yapıp bize ParaMara’dan RP mesajı atan ilk 30 bin kişi 400 RP kazanmaya hak kazanacaktır. (Yoğun ilgi durumunda bu limiti tekrar yukarı çekmemiz de mümkün)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.