B

Er
12 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Fifa Ultimate Team 18 - Origin (PC) hesabı satışı.
Öncelikle merhaba arkadaşlar. PC - origin hesabımı satmak istiyorum. Gördüğünüz takımın üstüne yaklaşık 13 14 tane kırmızı aylık oyuncu, çok olmamak kaydıyla gold&gümüş satılamaz oyuncular bulunmakta klüpte. Rui Costa satılamaz, onun dışındaki kısım da yaklaşık 3M-3.1M ediyor. Hafta içinde gelecek ödüllerle beraber hesap yuvarlama bir hesapla 3.2-3.3M'a denk geliyor. Rui'yide katarsanız yaklaşık 4m. Hesabın ilk sahibiyim herhangi bir sorun olmayacaktır bu sebeple. Fifa16-17-18 bunlar var içinde. Alan arkadaşla sürekli irtibat halinde de kalabilirim benim için sorun yok, güvenilirlik açısından. Soracaklarınıza elimden geldiğince cevap vereceğim. Hesabın herhangi bi uyarısı yoktur. Fiyat 750TL, iyi forumlar.< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
Xbox360 Gamepad Garanti Sorunu (Çözüldü)
Arkadaşlar iyi bir firmadan yaklaşık 5 ay önce pc'de kullanmak üzere "xbox360 gamepad" aldım. RB tuşu tutukluk yapmaya başlayınca aldığım firmaya götürdüm fakat aracı olamadıklarını, garanti kapsamında olsa bile microsoftun kabul etmediğini ve microsoftun garanti kapsamında olan ürünleri bizzat müşterisinin yollaması gerektiği prosedürünü koyduğunu öğrendim. Microsoft olarak iletişimleri kötü değil fakat kargo parasına kadar size ödetiyorlar. Bunu dillendirdiğimde ise haklısınız fakat şirketin koşulları böyle dediler sadece. Bütün forumlarda bilgi olarak yazacağım. Size uyarım MİCROSOFT'UN DONANIM ÜRÜNLERİNİ almamaya dikkat edin, alana/alacak olana mani olun. İyi günler, iyi forumlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.