K

Yüzbaşı
07 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
48 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
ACIL YARDIM TUSCON HAKKINDA BILGISI OLAN LUTFEN
Iki gün içinde sıfır tuscon alma arefesindeyim. Bilgisi olanlar lütfen yardım etsin. Görünüşüne vuruldum ama çok bilgim yok. Yakıtı çekişi ve kronik arıza bakim8ndan tavsiye edermisiniz?
1.6 turbo olmayan gri elite otomatik paketi alacağım nasip olursa
K
7 yıl
Gittigidiyor SATICI iletişim BİLGİLERİ
Gittigidiyor un saçma uygulaması yüzünden çoğu kişi günün birinde illaki sinir küpü olmuştur. Bu yüzden bu konuyu açtım. N11 de sipariş vermeden önce sepete ekleyerek satiçının iletişim bilgisine ulaşıp stok ve kargo durumu hakkında bilgi alıyoruz ama gelgorki gittigidiyor da saticiyla irtibat kuramadığım için nice siparişleriniz iptal olmuş belkide kart kampanyasından faydalanamadik. O yüzden gg daki satıcı iletişim bilgilerini burda toplayalım. Gg iletişim bilgisine ancak işlemi tamamladıktan sonra ulaşılabiliyor diye biliyorum. Başka kolay bir yöntemi varsa söyleyin konu iptal olsun.


Hataykoyevi 0 538 5191146
K
8 yıl
WORLD Gitti Gidiyor isbirligi 150 WORLDPUAN ( 16-30 haziran)
Adagida vakifbank sartlari.
Yapikredi cuzdana ozel 150 tl dir


Gittigidiyor.com'da 100 TL Worldpuan!
Gittigidiyor.com'da 100 TL Worldpuan!
16-30 Haziran 2016 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL, 2.000 TL ve üzeri alışverişinize 100 Worldpuan hediye edilecektir.
Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez Worldpuan kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak max. Worldpuan tutarı 100 TL'dir.
Kampanya kapsamında kampanya koşullarının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
Kazanılan Worldpuan'lar 15 Temmuz 2016 tarihine kadar kredi kartlarına yüklenecektir. Worldpuan’ların son kullanma tarihi 26 Temmuz 2016'dır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 27 Temmuz 2016 tarihi itibari ile geri alınacaktır.
BusinessCard’lar, Bankomat Kartlar ve Worldpuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; mücevher, takı, saat (diğer mücevher, takı - erkek mücevher, takı - mücevher, değerli taş - ziynet ve külçe altın - pırlanta kategorisinde yer alan ürünler), emlak, otomobil ve motosiklet (otomobil, motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışlar)'dir.
Kampanya döneminde ürün iadesi, ürün iptali ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır.
Tercihkart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
VakıfBank ve Gittigidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
K
8 yıl
Lütfen ACİL YARDIM
E8500 ISLEMCIM ve gigabyte anakartim var. Sisten biraz dusuk. Ekran kartim arizalandi galiba. Ekran karti alirken anakartla uyumlu olmasi icin hangi özelliklere bakiyorduk acaba? Mesala pci 16x ve 2.0 yazıyor. Ben 2.1 alsam calismaz heralde. Uzerinde normalde zotacin geforce 8600gt vardi. Illa geforce mu almam lazim Teşekkürler
K
9 yıl
İncir magzalari yardim
Ya beyler sicak firsata ne zaman bir incirci biri birsey paylassa hemen sikayet edilip konu kapattiriliyor. Konu yillar oncesine dayaniyor ama ben temelini tam bilmiyorum. Yardim ederseniz sevinirim. Bu magzada satilan urunler kullanilmis urunmu veya urunleri gondermiyorlarmi neden hep uzerlerine gidiliyor?
Tplink access point alacagim indirim koduyla uyguna geliyor alsammiki o yuzden BILENLER YARDIM ETSIN LUTFEN. TEŞEKKÜRLER
K
9 yıl
TEB BANKA KARTI 50 ye 5
KAMPANYA: TEB Banka Kartinizla 30 Haziran'a kadar ikinci ve sonrasindaki her 50 TL alisverisinize 5 TL indirim. Max 20 TL. Katilmak icin HARCA yaz 4616'ya gonder. teb.com.tr. Ileti almak istemiyorsaniz TEB Subeleri veya 0850 200 0 666

M H ni aradim cepte teb banka kartinin dahil olup olmadigiyla ilgili. Kampanya yeniymis detaylara ulasamamislar yarin arayin dediler. Bu arada bende normal banka karti yok sadece cepteteb banka kartı var. Dolayısıyla dahil olmasi lazim. Ayrica size özel demiyor genel kampanyadir.. hic yoktan iyidir.



Cepte teb banka kartı dahil. Her pos ve her sektor dahil. Indirim hesaplara 15 temmuzda yansiyacak. Yani 250 ye 20 indirim oluyor. Bence guzel
K
9 yıl
AKBANK super firsat sonmez bu yangin YETİŞŞŞŞ
Kisiye ozelmi bilmiyorum. Akbanktan kredi kartim vardi 15 bin limitli. Faizsiz komisyonsuz 15bin tl nakit avansi 9 taksitle odemek uzere teklif ettiler. Ben cektim. Super firsat. Paraya ihtiyacim yoktu ama dayanamadim.
K
9 yıl
L50-B-1NG Mi 27P mi Yardim lutfen
Beyler bu iki bilgisayar arasinda kaldim. Hangisini tavsiye edersinuz? Birde bunlar bu fiyatlari hakediyormu acaba?
Bana hemen hemen 2300 e gelecek her ikiside


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
TOSHİBA laptop YARDIMMMMMM
YA BEYLER ÇOK KARARSIZ KALDIM LÜTFEN YARDIM

http://www.toshibatr.com/Laptop/Satellite/L-Serisi/SATELLITE-L50-B-1NG

bu laptopu sıfır ve beş yıl garantili 2200 tlye alırmısınız tavsiye edermsiniz?
öyle oyun hastası değilim. güzel kaliteli uzun ömürlü bir ürün olsun dedim.
normalde baktım 2500 den aşağı hiçbir yerde yok
LÜTFEN YARDIMMMMMM
K
9 yıl
KİES 3.00
daha önce bilgisyarımda kies 2.0 vardı ve sorunsuz çalışıyordu. yeni telefon aldıktan sonra android 4.3 ve üzeri için kies 3.0 yüklemeniz gerekiyor uyarısı verdi. bende kies 2 yi kaşldırıp 3. kurdum ama maalesef kies 3 ün masaüstündeki kısayola bastığımda exe giriş noktası bulunamadı uyarsı veriyor ve kies programı başlamıyor. yardımcı olabilecek kimse varmı acaba
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.