E

Yüzbaşı
06 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
747 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Peaky Blinders 6.sezon başlıyor
E
2 yıl
Hepsiburada pişmanlığı sakın alışveriş yapmayın. Hepsipapel için Hepsiburada oyalıyor.
Hepsiburada'dan 05.05.2022 tarihinde Anneler Günü seçili ürünlerden 150 papel kampanya kapsamındaki aşağıdaki linkten Xiaomi Redmi watch Lite 2 satın aldım. 15.05.2022 tarihinde 150 hepsipapel yatması lazımdı, Ama hala henüz 150 papel yatmadı. Aradım kampanyaya dahil olduğumu sorun olmadığını ama sistemsel sıkıntılardan dolayı yatmadığını çözdüklerini ve 23.05.2022 tarihinde yatacağı söylendi. Bugün 27.05.2022 hala yatmadı. Sürekli ilgili departman üzerinde çalışıyor deniliyor. Hepsiburada oyalıyor. Kampanyaya tüm katılanlara yatmadı deniliyor. Sakın Hepsiburada'dan alışveriş yapmayın. Yalan söylüyorlar ve müşterileri oyalıyorlar. Hiçbir iş yaptıkları yok. Müşteri hizmetleri kalıplaşmış cümleler kullanıyor. Hak ettiğim kampanyada ki 150 papeli yatırmıyorlar. CİMER'e yazacağım. Ekran görüntüleri var. Kampanya Linkini atıyorum. Ekran görüntüsü de attım.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/anneler-gunu-ne-ozel-secili-urun-siparisine-150-tl-hepsipapel-hediye

Yukarıdaki sıkıntıyı şikayetvara yazdım. Aynı problemimyaşayan var mı. Üste taşıyalım
E
6 yıl
Norceç Kronu
Norveç kronu yatırım aracı olarak sizce nasıl.dolar veye euro haricinde önerdiğiniz yabancı para birimi ne olqbilir.
E
6 yıl
Gm8 hoparlör
General mobile GM8 i 1 ay odu alalı biraz önce farkettim.alt kısmında 2 adet hoparlör ses çıkışı var . Birine elinizle kapattığınızda titresimi hissediyorsunuz soldakini kapattıgınızda hiç titresim yok.ses yok.tek delikten sagdakinden ses cikiyor.bu normalmi standart mı yoksa birisi arizali mi?lutfen sizde deneyip yorum atarmisiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
.
.
E
10 yıl
Satılık turktorrent.cc davetiyesi
Satılık turktorrent.cc davetiyesi almak isteyen özelden ulaşsın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.