W

Yüzbaşı
06 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
9 yıl
R9 270X Uyumluluk Hakkında Yorum
Yeni bir bilgisayar topluyorum. MSI Z97 PC Mate anakart ile Core I5 4460 alacağım. Oynadığım oyunlar CIV5, Football Manager, EU, Hearts Of Iron tarzı oyunlar. Ekran kartı olarak R9 270X düşünüyorum. Bu sistemle uyum ya da darboğaz sorunu yaşatır mı? Birde bu oynadığım oyunlara göre bu ekran kartına gerek var mı lüks kaçar mı? Onun yerine R7 260X alıp geçeyim mi?
W
9 yıl
Müjde Windows 10 Tüm WP8 Telefonlara Geliyor
Microsoft tüm dedikodulara son vererek Windows 10' un tüm WP8 telefonlara dağıtılacağını duyurmuş. Haberin tamamı ve kaynağı:

http://www.gsmarena.com/windows_10_will_be_released_to_all_wp8_lumia_phones-news-10212.php

W
10 yıl
Ultrabook Servise Vereceğim Yardım
Sony SVP serisi ultrabookum var. Genel sorunu olan wifi bağlantı problemi ve fan sesi nedeniyle serveise vereceğim. Takip ettiğim kadarıyla pek tamir edilemiyormuş dolayısıyla para iadesi alma durumum olabilir (işallah). Dolayısyla içinde bulunan hesap bilgileri , şifre gibi şeyleri nasıl silebilir sıfırlayabilirim?
W
10 yıl
Bilgisayar durup duruken reset atıyor
Masaüstü bilgisayarım 5 dakika kadar çalıştıktan sonra sürekli reset atıyor. Kasayı açıp baktım cpu' nun fanı çalışıyor. Güç kaynağını 5 yıl kadar önce almıştım ondan kaynaklanabilir mi? Yanlış bilmiyorsam zaman içinde güç kaynakları zayıflıyordu.
W
10 yıl
Digiturk için splitter
Yazlıkta iki daire var ve ikisinde de Digiturk kullanılıyor. Mevcutta iki çıkışlı inverto lnb var ancak diğer komşuda plus kutu olduğu için MDU 5 lnb takılması gerekiyor. Digitürk servisi MDU 5 lnb' ye ikili ya da dörtlü splitter bağlayıp hallederiz dedi ancak benim kafama yatmadı. Sonuçta bu tür durumlarda santral takılması gerekmiyor mu? Splitter ile dağıtım yapıldığında iki TV' de de aynı frekansların izlenmesi gerekmiyor mu? Kafam karıştı şimdi.
W
10 yıl
Ekran kartından TV\u0027 ye görüntü aktarma
Bilgisayarımın şu an modelini hatırlamadığım bir ekran kartı var. Monitör full HD değil dolayısıyla çözünürlük biraz düşük. Ekran kartının HDMI çıkışından full HD TV' ye görüntü aktarsam ekran kartı full HD' yi destekliyorsa TV' ye full HD çözünürlük ile aktarır mı? Yoksa monitörün çözünürlüğünde mi aktarır?
W
10 yıl
Aynı uydu yayını iki cihazda kullanmak
Yeni bir TV aldım ve uydu alıcısı var. Odaya gelende sadece bir hat var. Hem TV' nin hemde diğer uydu alıcısını kullanmak istiyorum(aynı anda değil). Uydu alıcısının arkasın LNB out var. Buradan TV' ye giriş versem uydu alıcı kapalıyken TV' ye sinyal gider mi? Olmazsa switch benzeri seçimli bir çözüm var mıdır?
W
10 yıl
Turksat sinyal sorunu (mu)?
Çatıda bir adet multifeed ve bir adette Turksat' a bakan çanağım var. Yer İstanbul.

Son dönemde Discovery Science HD ile bir kaç kanalı izlerken donma olmaya başladı. Frekans seviyesini kontrol ettim bazı kanallarda frekans seviyesi % 40' lara kadar inmekte. 90 cm çanak ile Sharp Quad Lnb kullanıyorum. Dolayısıyla frekans seviyesinin bu kadar düşük olmaması gerekiyor.

Multifeed' de bulunan uydulardaki (Hotbird, 19 Astra, 23 Astra, 9 Eutelsat) frekans seviyesi % 75- 80 seviyelerinde.

Dolayısıyla diseq ya da kabloda bir sorun olduğunu sanmıyorum. Zaten çatıya sistemi haziran ayında kurdurmuştum.

Bu sorun nedendir? Çanağın yeniden mi ayarlanması gerekiyor? Yoksa başka bir nedeni var mıdır?
W
10 yıl
Şampiyonlar Paketi ve Beko Basketbol Ligi
Geçtiğimiz yıllarda şampiyonlar paketi alanlar Beko Basketbol ligi maçlarını da ücretsiz izleyebiliyorlardı. Bu yılda geçerli midir?
W
11 yıl
Hmsat Üyelik?
http://www.hm-sat-shop.de/

Uydu alıcı almayı düşünüyorum ama uyuz heriflerin sitesine bir türlü üye olamadım. İngilizce seçiyorum ama o da nafile zira neresini İngilizce' ye çeviriyor onu da anlamış değilim.

Almanca bilen ya da daha önce buraya üye olan varsa bir zahmet şu salak siteye nereden üye olunacağını sevabına göstersin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.