U

Yüzbaşı
07 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
3 yıl
Macaristan’da Aylık 4500 TL Burs
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Macar hükümetinin sağladığı bir burstan bahsetmek istiyorum.

Macar hükümeti tarafından her sene 40 Lisans, 65 Yüksek Lisans, 40 Doktora ve 5 Kısa Dönem olmak üzere 150 Türk öğrenciye veriliyor. Burs(STIPENDIUM HUNGARICUM) kapsamında konaklama desteği, eğitim ücretinden muafiyet, sağlık sigortası ve aylık burs ödemesi yapılıyor. Aylık burs ödemesi miktarı lisans, yüksek lisans ve kısa dönem çalışmalar için 2100 TL, doktora için 4500 TL. Bununla birlikte not ortalaması şartı aranmıyor.

Özellikle liseden mezun olup üniversite sınavından istediği puanı alamamış kişiler ve yurtdışında okumak isteyen kişiler için büyük bir fırsat. İngilizce okumak isteyenlerin İngilizce dil belgesi sunması gerekiyor. İngilizcesi yeterli olmayan ve Macarca eğitim almak isteyen kişiler dil belgesi sunmadan 1 yıl ücretsiz Macarca eğitim aldıktan sonra üniversiteye başlayabiliyor.
Videoyu izlemek için tıklayınız
U
7 yıl
Schengen Vizesi Hakkında Bilgisi Olan
Arkadaşlar merhaba , ben erasmus için 9 aylık schengen vizesi almıştım Slovenya Konsolosluğundan. Yakın zamanda vizem bitecek , fakat kara sevdaya tutuldum, kızın birine aşık oldum. Birbirimize söz verdik , gelip gidecez diye.. Aklımdaki soru şu ; yenilemek amacıyla uzun dönem başvurusu yapsam eğer 9 aylık , kabul alma şansım var mı ?
U
7 yıl
Gold Üyeliğim Silindi [Yardım]
Beyler gold üyeliğindeki arkadaşlardan biri beni gruba geri alabilir mi ? 1 ay girmedim diye üyeliği dondurmuşlar , haftalık gelen 35 TL konu açma paramda yatmamış. DH GOLD ID : 352O923K , id bu beyler.
U
8 yıl
Sosyal Ağlar Açılmıyor Sizde de Aynı mı ?
Başlık
U
8 yıl
3000\u0027e kadar aynasız tavsiyesi verebilir misiniz ?
Erasmus ile Slovenya 'ya gideceğim , köydü dereydi tepeydi okuldu yoldu metroydu ormandı bu tarz şeyleri çekeceğim. Başlangıç seviyesi olacak benim için içten tavsiyelerinizi bekliyorum. Toplam bütçem 3bin Makine+parça ya da makine olabilir. Daha uygunda olabilir. Bütçe sadece üst sınır.İkinci el birinci el de farketmez.
U
8 yıl
Utanç Kaynağı BP Reklamı
https://www.youtube.com/watch?v=F9ofWKUD_TM


Ahahahahh bu nasıl salak bir reklamdır . Ben böyle bir şey daha önce görmedim. Ben oturduğum yerden utandım ya .

Edit : Kanal benim değil isteyen aynı başlığı kopyalayıp başka yerden açsın.
U
8 yıl
İnsta Hakkında Yardım
Dün takip ettiğim birine mesaj yolladım ama o beni takip etmiyor, mesaj spama düşer mi yoksa normal bir şekilde bildirim gider mi
U
8 yıl
Mobil sürümde konudaki üyelerin rütbeleri görülmüyor
Mobil sürümde konudaki üyelerin rütbeleri görülmüyor.
U
8 yıl
Hayalimizdeki Kızı Tarif Ediyoruz [SS\u0027li]
FOTOŞOK , PAİNT , KESME-YAPIŞTIRMA işlemleriyle hayalimizdeki kızı tarif ediyoruz.
Zevkinizi en ince ayrıntılarıyla gösterecek forum ahalisini konuya davet ediyorum.



Örnek olarak 1.Mesajdaki arkadaş gibi foto da eklenebilir.
< Resime gitmek için tıklayın >

- Göreyim sizi ;)
U
8 yıl
Bakkal Anımı Anlatıyorum
Beyler küçükken babamın işleri iyi değildi annemde ev hanımıydı 2 kardeştik malum geçim derdi ve çocuk okutma olayları falan filan. okuldaki arkadaşlarım diledikleri en elit dondurmaları yerdi ben yiyemezdim aradan yıllar geçti şimdi halim vaktim yerinde bir gün bakkala gittim kuruyemiş filan alıcam 2 tane çocuğun arasında şöyle bir diyalog geçti:



- mustafa para biriktirelimde magnum alalım

+ ben 4 gündür biriktiriyorum şimdiden dondurmayı yediğim zamanın hayalini kurdum bile



içim bir tuhaf oldu beyler çocukları çağırdım dedim bekleyin gittim 2 tane magnum aldım açtım paketlerini çocukların gözü önünde kart kurt yedim küçükken bende yiyememiştim şimdi doya doya yiyebiliyorum çocukların gözleri sulandı ağlayarak gittiler nihahahahaha .

ALINTIDIR.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.