Y

Çavuş
03 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
geçen ay
Anakart- 4pin jrgb , sıvı soğutma ve kasa rgb soketi 3 pin problemi
Merhaba,

Anakartımda JRGB1 diye bir slot var fakat aldığım kasa ve sıvı soğutmanın rgb soketi ise 3lü ben bu rgb soketlerini nereye takabilirim.

Bir sürü konu gördüm fakat tam bir bilgi alamadım net bir bilgi istiyorum safa anlatır gibi lütfen.

hatta daha büyük bir problemim var suan toplamaya calısıyorum anakart ve işlemciyi takıyorum sadece kasa üstündeki ssdnin lambası yanıyor fakat calısmıyor hiç acaba rgbleri takmadıgım ıcınmı soğutucudaki anlamadım ki. buda 2. problemim. 3. problem ise kasada 4 adet fanı takacak soket kalmadı onlar için önerilerinizi bekliyorum.

Anakartım MSI MB PRO A620M-E

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-A620M-E
kasam CORSAIR CASE - CC-9011255-EU 3000D 3000D RGB Airflow | Siyah

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C2JMTX2J/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
sıvı soğutmam ise
MAG CORELIQUID 240R V2

https://tr.msi.com/Liquid-Cooling/MAG-CORELIQUID-240R-V2/support
Y
3 ay
Kumaş koltuk temizleyici ve Araç içi torpido, temizleyici tavsiye lütfen.
Merhaba,

Arkadaşlar x1 aldım yeni de, ufak tefek lekeler var koltukta ve ozon temizliği sonrası lekeler kalmış hava çıkışlarında izler kalmış bunları gidermek icin tavsiye edebileceğiniz daha önce kullandığınız sorunsuz bir ürün var mı?

saygılar.
Y
4 ay
Sahibinden.com Son durum?
Merhaba, ne zaman açılır, tam olarak ne oldu bilgisi olan yada fikri olan varmı?

bir konu var mı bu durumla ilgili? göremedim
Y
2 yıl
1
1
Y
4 yıl
Adana da aracı arıyorum ( Referansları çok olan hatta mümkünse yönetici)
Merhaba arkadaşlar

adanada laptop buldum da aracı lazım ücreti mukabilinde uğraşları karşılığında 100 150 tl vereceğim laptopu alacak test edecek sorun yoksa bana gönderecek. o ara bende adama parayı eft yapacam.


Yönetici, Referansları sağlam arkadaşlar, iyilik yapmak isteyen arkadaşlardan pm bekliyorum.

boş beleş insanlar yazmasın. 100 150 tl az diyen olursa da 200 e kadar çıkarım yeterki referansı sağlam kişiliği sağlam insan olsun.
Y
5 yıl
GT75 TITAN 8RG-244XTR vs GE75 Raider 9SF-404XTR
Y
5 yıl
silinebilir
silinebilir
Y
5 yıl
Kasa topladım yorumlar mısınız?
Merhaba arkadaşlar cuma itibariyle tüm parçalarımı almış bulunuyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum,

Elime geçen parca şimdilik ssd ve monitör monitörü değişim talebiyle geri göndereceğimbugün 5 6 tane ve 2 adet birleşmiş tahminen toplam 10 ölü piksel var. neyse parcalar ve aldıklarım bunlar nasıldır?

MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör(va panel)
Samsung 970 Evo 250GB NVME M.2 SSD (3400/1500MB/S) MZ-V7E250BW
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16
AMD Ryzen 7 2700X 4.35GHz 20MB Cache Soket AM4 İşlemci
Wraith Prism LED Cooler Ryzen (kendi içinden çıkan soğutucusu)
MSI X470 Gaming PLUS AM4 DDR4 DVI HDMI SATA 6GB/S M2 USB3.1 ATX Anakart
Aerocool Cylon 750W 80+Bronze RGB Akrilik Panel USB 3.0 Siyah ATX Kasa (AE-CYLN-750)
MSI GeForce GTX1080 Ti GAMING X 11GB GDDR5X 352Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Size Şu şuna uymamamış diyebileceğiniz bişey var mı?

edit: ürünlerin hepsi hepsixde sitesinden aldındı.
Y
5 yıl
Türknet Memnuniyetsizlik Sonrası geçebileceğim Alternatif.
Merhaba, Arkadaşlar bir sürü konu açılmış olabilir baktım taradım ettim ama güncel olarak yardımınızı isteyeceğim.



2-3 aydır sorun yaşıyorum türknette;
33 gün internetsiz kaldım bir türlü kimse sorunumu çözmedi en son bir müşteri temsilcisi bayan 2 dkka çözdü o gün bugün soğudum aslında ve devamında bir sürü sorun gelmeye başladı.
25 mblerde olan eski hızım 14 15 e düşürüldü konuşmama rağmen defalarca hallettik dendi pek hızla da işim yok aslında iş güç eve gidiyoruz 5 gibi 3 saat oyun oynayacağız 3-5 kere kopma yaşıyorum bunu bir türlü gideremediler yeni modem filan da aldım evde sıfır 1 yıllık yani kesin sağlayıcı ile ilgili bir sıkıntı var bir türlü çözüme ulaşamadım değiştirmek istiyorum 4 yıldır kullandığım türkneti ulaşamıyoruz filan can sıkmaya başladı tavsiyelerinizi alabilir miyim?

fiber desteklemiyor evim.
türknet eskiden vdsl adında yapa olarak 25 mb veriyordu
İstediğim en önemli 4 şey var.

1-) AKNsiz AKKsiz 30- ping (turknette 35 40 arası şuan speedtest)
2-) Hız 16mb minimum
3-) Aradığımda müşteri temsilcisi ilgilenecek ve sorunum hızlı giderilecek telesekreterli filan bir firma kesinlikle düşünmüyorum.
4-) fiyat max 80 tl olacak taahüt filan sorun değil taahütsüz 4 senedir kullanıyorum zaten.

Bunları alabileceğim firma adı önemsiz sorunsuz kullanabileceğim bir firma arıyorum yardımcı olabilir misiniz? kendim araştırdım yıl başını bekle diyor herkes ama sıkıldım yani
Y
5 yıl
Multimedya Bilgisayar ile alakalı ürünlerden uzak durun.
Merhaba,

27/11/2017 11:32:40 Tarihinde YeniSey(derin bilgisayar) Adlı mağazadan 147,33TL Mouse almıştım.

< Resime gitmek için tıklayın >


Mouseyi aldığımda indirim vardı başka bir mouse daha aldım o gün hiç kullanamadım razer aldığım icin ona sıra gelmedi, yaklaşık 2 ay önce bir denedim baktım mouse seke seke gidiyor donuyor oyunlarda, kilitleniyor , kablolu mouse takıyorum ikisi takılı kablolu oynuyor kablosuz kilitleniyor farklı en az 5-6 cihazda denedim (bilgi işlem uzmanıyım elimden cok pc geçtiği icin hepsinde denedim virüs olma şansı olmasın diye, kendi bilgisayarım da gt 75vr 1080 li bir laptop yani donması filan komik.),donmaya devam ediyor.

Neyse Derin bilgisayara ulaştım sağolsun faturamı kaybetmiştim yenisini gönderdiler garantiye göndermek istedim multimedya kargo ücretini siz ödeyeceksiniz dedi tamam dedim baktım 30 liralar cıkıyor, derin bigisayarı aradım dedim böyle böyle bunu kullanamadım hiç bozuldu ne yapayım, bir kadın vardı kargo ücretini öderseniz biz göndeririz dedim tamam eyw. en azından onlara indirimli gönderebiliyorum (meğerse zaten ücretsiz kabul ediyorlarmış karşı ödemeli ordan 22 tl ), ürünü gönderdim aradım multimedyayı orda bi dallama var afedersiniz 60 yaşlarında öyle kardeşim böyle hacı böyle müdür saygısız dağ adamının teki, dedi anakartı değiştirdik bilader filan dedim tamam usta calışsın yeter.
ürün geldi, pcme taktım aynı şekil hiç bir değişiklik yok !(3 adet farklı laptop ve 6 adet farklı masaüstünde denedim (programlı programsız))
şimdi tekrar gönderdim 22 tl daha ödedim (44 tl oldu , bir dahakini ücretsiz gönderebiliyormuşum onu öğrendim en azından oda bişey)
Aradım dedim böyle böyle cihazım gelmiş durumu nedir anakartı değiştirmiştiniz (ki yalan bence değişen bişey yok) sorun devam ediyor yok hacı öyle şey mi olur, yok yeğenim böyle, "usb soketini değişin" dedim ne biliyim bişeyler yapın yani ürünüm sağlam gelsin, "usb soket kaç para yok o aktivasyonlu 90 lira filan filan", dedim usta ben bilmem cihazımı yaptırın getirin ben onu bunu bilmem, "sen benim muhattabım değilsin benim muhattabım derin bilgisayar kardeşim hacım vs gibi" boş boş konuştu ya tam esnaf ağzı bu 60 yaşında oldugunu iddaa eden amcayı oraya kim koyduysa o da sorunlu yada babası filan bu amca.

Sonuç olarak Multimedya bilgisayarı kötülemek değil amacım sadece bişey aldığınızda başınıza gelecekleri merak ediyorsanız sadece
Telefon: +90 212 477 44 74 Faks: +90 212 477 85 84
burayı arayın teknik bölüme aktartın kendinizi ne kadar yeteneksiz, bilgisiz, laubali ve saygısız birileriyle muhattap olacağınızı göreceksiniz.

aklıma geldi bak gene sinir oldum adama diyorum ki 44 tl kargo verdim bak usta sunu yapın lütfen, banane diyo bana mı verdin parayı kargoya vermişsin ya cıldıracam elim ayağıma dolandı dua ediyorum inş bozuk gönderirler tekrar da tüketici hakem heyetine başvuracağım 3. oluyor cünkü.

Not: Derin bilgisayar ile ilgili bir sıkıntım yok ordaki arkadaşlar da onların ne kadar ... olduğunu farketmiş ve biliyor yardımcı olacaklarını söylediler.

A4TECH - AVERMEDİA - BLOODY - BUFFALO - CREATİVE - OCZ - PLATRONICS - TOSHIBA
Bu firmaların garanti ayağına destek oluyor. dikkatli olalım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.