B

Yüzbaşı
22 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Instagramdan baskasinin dmsini okuma
Arkadaslar selam bir sapigim var instagramdaki butun ozel mesajlasmalarimi fotograflarimi gorebiliyor, nasil olabilir bu fikri olan varmi

denediklerim
iki faktorlu kimlik dogrulama yaptim
sifremi degistim
telefonu sifirladim

nasil mumkun olabilir bu fiziksel olarak hic tanismadigim birisi
B
5 yıl
Bana bir bilgisayar toplayalım :)
Arkadaşlar oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bütçem 10.500 tl civarı fakat 144hz oyun monitörüde alacağım performans beklentim yüksek, lol cs vb gibi oyunlarda fps 200 civarı olmasını isterim.Yardımcı olabilecek varmı ?
B
8 yıl
selam
arkadaşlar smurf kasıyorum 30 level olmak üzere 1-2 gün sonra yaparım, duo girecek birisi lazım bana ilk 10 maç için ondan sonrada devam edicek plat-elmas civarı veya high elo arkadaş lazım
B
9 yıl
Çadır
Arkadaşlar yerini bilemediğim için buraya açtım ve belki hızlı cevap gelir diye

3 günlük çadır alıcam 3 arkadaş kalıcaz alırken neleri dikkate almalıyım internette okudum bir sürü şey fakat sizlerinde fikrini almak istiyorum uzun değil 3-4 gün kalıcağım bir çadır rahat etmek istiyorum ve böcek, haşeratlardan nefret ederim, buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
B
9 yıl
euw de duo arıyorum gold 5
arkadaşlar euw de duo arıyorum adc ve mid mainim silver 1 im 5 defa altın serisinden düştüm ağlama konusuna dönmesin ama sebebi ben değilim :) lütfen gelin çıkalım artık şu ligleri seri seri

nick: ISTI
B
9 yıl
Vücut için traş makinesi
Arkadaşlar göğüs kıllarını, göbek kıllarını ve bacak kıllarını 0 alacak bir makine varmı veya ona yakın alacak olan öneriniz varmı ?
B
9 yıl
arkadaşlar lütfen yardım
snopy joystickim var tuş ayarını bir türlü yapamadım yani şöyle yaptım fakat illa birisi sabit kalıyor değişemiyorum, normalde çarpıyla ana ekranı falan geçeriz menude devam ederiz vs ama şimdi çarpı tuşuna bastığımda geri geliyor yani bir nevi yuvarlağın işlevini görüyor, bir başka ayar yaptığımda start tuşu çalışmıyor bunun görevini select tuşu yapıyor.Mutlaka bu sorunla karşılaşan vardır yardımlarınızı bekliyorum.
B
9 yıl
arkadaşlar bir sorunum var
arkadaşlar bilgisayar zaman zaman(günde 2-3 kez) mavi ekran vererek kapanıyor ve ardından bu hatayı veriyor "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press any key" bu hatayı 1. öncelik hdd belirlediğim halde veriyor kasayı açtım kabloları kontrol ettim doğru takılmış bir temazsızlık yok ne olabilir sorun ?
B
10 yıl
west duo(silver)
arkadaşlar westte duo lazım silver 4 üm seri çıkarız main adc ama jung hariç yer yerde yerli yerinde oynarım.

ekleyin Existentia
B
10 yıl
BU ŞARKI
arkadaşlar bir katliam olacak ama "parada dida dida dida parada dida şak şak şak...... left and right left right left right" bu şarkı neydi club şarkılarından
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.