C

Yüzbaşı
18 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 ay
Turkcell ekstra plus 20 gb paketi gelmis
20 gb 1000 dk 250 SMS faturali 152 TL bu pakette tarifede durma özelliği var mı? Yada kullanım hakkı bitince nolur
C
2 yıl
Tecrübeli arkadaslardan yardım istiyorum.
Aracın motor yağ kapağında köpürme mevcut. 1.3 benzinli Getz. Yağ ve antifriz temiz. Hava eksi 5 , ekşi 15 arası kastamonu merkezde sürekli kısa mesafe kullanılıyor. Yağ mobil 10w 40 yarı sentetik.
Bir problem varmı acaba?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
Şok net kullanan?
Var mısır? İnterneti tek kullanicam kendi şehrinde acentesi olan TTNet ve dolaylı olarak şoktan internet almak istiyorum. TTNet taahhütlü satış yapıyor . Şok net alinirmi taahhüt olmadan abonelik olduğu için düşünüyorum.
C
3 yıl
10 mayısta arabanın muayenesi vardı.
kapanma sonrası muayne yaptırsam gecikme bedeli olurmu acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
C
3 yıl
aynı viskozite farklı marka yağ kullanımı hakkında?
aracımda bir miktar yağ eksilmiş . motordaki yağ mobil 10w 40, yine 10w 40 olmak üzere farklı marka yağ eklemek istiyorum. sorun çıkarmı acaba bilenlerden yardım istiyorum.
C
3 yıl
Trafik ışıkları nasıl çalışır?
Emniyet amirliği mı ilgileniyor.? Kimler kontrol eder? İnternette pek bilgi bulamadım gece gece. Merak ettim. Kastamonu için trafik ışıklarında arıza için 153ü arayın yazıyor. Belediye bakıyor sanırım
C
3 yıl
Hangi modem olmalı?
Merhaba , internet açtırmak istiyorum. Türk Telekom ve millenicom alt yapı sorgusunda 12 mbps hız alabileceğini yazıyor. Elimde airties air 5341 adsl , modem var. Önerilen paket isimlerinde fibernet hipernet gibi ifadeler var . Eğer bağlanılan internet fiberse bu modemi kullanabilirmiyim.
C
4 yıl
2020 haziran ayı fiyatların yüksekliği sonucu artık taksi çıkması alternatif olur mu?
Halı hazırda aracım var. Sadece bu fiyatlarla insanların arabaya ulaşımı daha da zorlaştığı için eli yüzü düzgün sahibinden taksi çıkması alınır mı. Görüşlerinizi merak ediyorum.
C
4 yıl
Bu iki yağ ayni mi?
Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Benim kullandığım yag mobil süper 2000 10w 40 , acaba ürünün ambalajı mi değişti.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
4 yıl
Kalorifer hortumu su kaçırmış lütfen bilgisi olanlar bakabilir mı?
Kastamonu'da yasiyorum. Bugün 2 km kadar normal şehir içi trafiğinde aracımı kullanmam gerekti. Işıklarda adamın teki arabadan su sızdığını söyledi. Kaputu açtım baktım. Kalorifer hortumundan az az su akıyordu. Hemen genleşme kabına bir litre kadar su ekleyip sanayiye kadar bu şekilde gittim. Sanayi de 2 km kadar.Hararet göstergesi hiç oynamadı her zamanki gibi sabit olduğu yerinde duruyordu. Araca 2 litre kadar antfriz eklendi. Acaba silindir kapak contası yanmismidir. Sanırım motorda su eksik olunca hararet göstergesi doğru gostermiyormus.
Arabada su eksik olunca hararet göstergesi doğru çalışır mı. Hararet göstergesi tam olarak nerededir. Araç 1.3 12 valf benzin LPG li Getz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.