C

Yüzbaşı
16 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Ekran Kartı Takarken Pci kilidi kırıldı
Merhabalar arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ekran kartını çıkarırken kilidi açmış olmama rağmen kırıldı. Tekrar taktığımda ekran kartı kilitsiz bir şekilde sabitlendi ve sorunsuz çalışıyor fakat yine de şüphelerim var. Bir sıkıntı yaşar mıyım böyle kullanımda?
C
8 yıl
MUTHIS ETKILEYICI KISA FILM
https://youtu.be/Sdv1fKBhKhY beyler izlemeyen pisman oluyor.3 AYDA CEKILDI EMEGE SAYGI LUTFEN
C
10 yıl
Youtubetaki Esrarengiz Video
C
10 yıl
Youtubetaki Akilalmaz video
C
10 yıl
The cat lady tarzi oyunlar
Buna benzer bildiginiz bir oyun varmi?Bu tur oyunlarin biraz yabancisiyim.En azindan konusu the cat lady kadar etkileyici olsa cok guzel olur
C
10 yıl
ACİL DEVAMSİZLİK DİLEKCESİ
arkadaslar su veli izniyle dilekce olayi nedir tam olarak nasil yaziliyor ve velinin gelmesine gerek var mi dilekceyi vermek icin?
C
11 yıl
Senaryosu güzel olan oyun
Daha demin Bioshock Infinite yi bitirdim ve cok etkilendim oyunun senaryosundan bunun gibi senaryosu güzel olan oyun önerebilir misiniz? fps veya tps farketmez.Multiplayeri falan da onemli degil.
C
11 yıl
2300 TL SISTEM TAVSIYESI
Merhaba arkadaşlar.Bana maksimum 2300 tl sistem tavsiyesinde bulunabilir misiniz?monitor dahil degil sadece kasa. (lütfen baska sitelerde yazili olan sistemleri sirf mesaj kasmak icin kopyala yapistir yapmayin.)
C
11 yıl
HESABIM ÇALINDI
Arkadaslar acil yardim simdi hesaba giris yapamiyorum oyundayken hesabi baska oturum acti dedi ve atti tekrar girmeye calistigimda giremedim hesaba.buyuk bir ihtimalle her seyimi degistirdi emailimin gizli sorunun yanitini falan herseyi sifirlama baglanti emailide ingiltere uzantili bir email simdi asil sorun hesabimin calinmasi degil merak ettigim sey ben bu hesapla bir kere paypal dan alisveris yapmistim(farkli bir emaile ait) bu adam istedigi seyi almaya calistiginda paypal sifresi falan sorar degilmi lutfen yardim edin
C
11 yıl
state of decay demo
Beyler demin state of decay demosunu indirdim.Bu demo suresizmi cunku 15 dk oynama hakkim kaldigini soyledi aradan 30 dk gecti hala oynamaya devam ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.